Nisam primetio da je iko spomenuo ovu igru pa reko da vam ja predlozim.
Igra je izasla 30. aprila, doduse kao open beta, medjutim to im je samo izgovor za bug-ove koje nisu stigli da ispeglaju i nista se nece menjati ni kad `zvanicno` izadje....nastavlja sa radom ko i do sada bez wipe i sl.
Sve je za dz, skinete igru, napravite account i igrate za dz i sve legalno. Nije pay to win koliko sam do sada video, mada je skoro izasla pa cemo videti... Zanimljiva je igra, a ko voli action RPG odlicna...
Jos jedna interesantna stvar vezana za ovu igru je to sto mozete sami da pravite svoje quest-ove uz pomoc alata iz igre (ukoliko to volite). To posle mozete i podeliti sa ostalima da probaju sadrzaj koji ste sami napravili.
Ukoliko ste trazili neki novi RPG, novi sadrzaj za igranje, evo vam jedne skroz besplatne igre koja uopste nije losa.
il i ovo tipa nolajferska igra kao wow i slicne, sedi bleji farmaj ispred kompa satima,danima / leveluj i bices logicno bolji od bilo koga ko igra manje vremenski od tebe?
Igra jeste MMO kao i WoW i moze dugo da se igra ukoliko to zelis. Ali isto tako ako ne zelis da visis ceo dan za kompom mozes opusteno da igras, bez ikakvih frustracija. Igras koliko ti se igra, koliko imas vremena, igras sam, sa ekipom....bar ja tako radim. Nema open world pvp pa da te sad neki nolajfer ubija 100 puta dok pokusavas da se igras ukoliko te to brine...
I moram da kazem da nimalo nije lose odragjena igra. Grafika je ok, questovi standardni za ovaj tip igara, tu je voice acting,borba je odradjena mnogo bolje nego recimo u Tera-i, mnogo dinamicnija i zanimljivija. Deluje kao i da postoje naznake neke price. Prvi utisak je odlican, a da li ce igra uspeti da mi zadrzi paznju tu je vec pitanje.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.