Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
CoD BO2 virus ili...??
STRANA 1 OD 1
nisque CoD BO2 virus ili...?? 05.05.2013. 20:25 T52948

status: user
broj poruka: 1060
instaliraj ja ovo `bez problema`, međutim odmah nakon instalacije W7 izbaci poruku da nije pokrenut antivirus

ja aj to pokrenem ponovo, i to kao radi. međutim, odem ja u Win Firewall da blokiram igru kako to već ide, kad eto ti, on isključen i neće da se isključi. ja restart, ono ista priča. ja uninstal, ono radi sve... ja ponovo instal, opet ista priča, samo što nije ugasio antivirus, al svaki put kad palim komp, ja moram da pokrenem firewall, iako je svaki put namešten da se automatski podiše kao servis. jel imao neko ovaj problem? kako se ovo rešava? samo molim bez predloga, tipa da instaliram neki 3rd party AV i FW, to neću.. i ovo dobro `radi`, kad ne uleti neki ovako gremlin. hvala na odgovorima

I AM the God of war.. Nothing defies me!!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed A kojo ti je ``ovo``? Koji av? Pazi: u dogovoru (jedno vreme tajnom) 05.05.2013. 20:44 #491138

broj poruka: 10997
sa proizvodjacima softvera (a pre svega, igara) proizvodjaci antivirusa uvrstavaju u baze podataka svojih programa ``blacklisted`` exe i dll fajlove (uporedjuju signature i mhash originalnog fajla sa signature i mhash izlecenoga) i automatski svrstavaju ove potonje u malware, a postupaju sa njima, kako koji...
Naravno, moguce je i ono sto si ti u naslovu teme pretpostavio. Medjutim, tek to je razlog da se radi ono sto tebi nije milo: installing better av...

`` i ovo dobro `radi`, kad ne uleti neki ovako gremlin``
Savet, krajnje prijateljski: nemoj ovu konstataciju iznositi na nekom ozbiljnom, strucnom sajtu, da te ne bi ismejali. Naime, zadatak zastitnog softvera je upravo to da NE DOZVOLI ``gremlinima`` da ti se umesaju u posao... Pogotovu ne bi smeli da ONESPOSOBE softver cija je uloga - zastita (zamisli da neko kaze: ``necu da menjam one policajce koji su se napili u kafani pa ih je izmlatio konobar- sasvim dobro rade svoj posao sve dok se ne napiju ili dok ne naidju na prestupnike``)...
- - - - -
edit: BlackOps2 - ZVER od igre. Moj APSOLUTNI favorit medju ``shooterima`` , trenutno. Uzivao sam vise nego u BF3, FarCry3 i Crysis3, zajedno...

edit2: nadam se da si bio iskljucio Internet konekciju tokom instalisanja. Takodje, preporucljivo je i privremeno iskljucenje av-a... Ako ono prvo nisi uradio, veoma je verovatno da si ``kontaminirao`` redzistri i da ce obicno deinstalisanje igre ostaviti podatke o ``lecenju`` pa ce novonaneseni (stari) lek biti neefikasan...
nisque erm... 05.05.2013. 21:40 #491147

`ovo` je pomenuta igra. ma av je security essentials, onaj buđ od majkrosoftovog.. buđ jer verujem da nije kvalitetan kao neki koji se plaćaju, buđ jer mi ne opterećuje sistem i sistem šljaka kao doksa od prvog dana instaliranja.. dok vrv jednog dana ne bude zabo skroz

e vidiš, ranije kad bih instalirao nešto, tad bih i gasio av i tako te stvarčice, ali sada nisam.. al nije mi jasno, ja ako ugasim av i instaliram nešto zaraženo, ja sam ga onda zagulio zar ne? da, mislim da je to razlog zašto više ne gasim av kad instaliram nešto. inače, igra radi superiška, samo ne znam što me ovako hebucka

edit: šta je sa zahtevnošću ove igre? kako se ovde dobija preko 30fps?

tortojed kako se ovde dobija preko 30fps? 05.05.2013. 22:51 #491161

Imas tu negde, u readme fajlu listu minimuma hardverskih resursa, a ima toga i na Internetu.
Kod mene je islo na preko 50 fps (u proseku) na ``high``, 1600x900, AA, AF... (GeForce470, SB2600K, 16GB DDR3). Nisam merio sa novijim drajverima (mozda se popelo za koji %, ali posto vozim u rezimu ``sync with the monitor`s refresh frequency``, plafon je 60fps)...

http://goo.gl/K1374
nisque re: 05.05.2013. 23:06 #491164

e jbg, ako bf3 vozim na 1680x1050 na high/ultra na ~50fps, a ovo se vuče na 20, ONDA sam izgleda zapatio neki vajrus... jer mi sve igre sad oborene na 15fps
-.-
joj, ne mogu... idem da spavam, sutra ću da se igram lečenja, ili čega već.. al hvala u svakom slučaju

tortojed Laku noc! Samo da znas, free !avast ti je potreban za miran san. 06.05.2013. 00:43 #491178

...

nisque pa dobro 06.05.2013. 15:15 #491261

skenirao svim i svačim, nisu nešto Bog zna šta našli, tj po opisu nisam zaključio da je nešto od čega je komp deknuo, instalirao i nove drajvere i sad igre rade kao i pre... al se fw i dalje ne pali sam od sebe, nego mora svaki put ručno..

nisque situacija rešena! 06.05.2013. 18:21 #491280

stvar je izvadila komanda u cmd-u sfc /scannow
ne znam dal su ljudi čuli za ovo, al da podelim (pošto ja do sad nisam).. skraćenica od system file check, znate šta radi
pozdrav!

tortojed Eto: scan sa popravkom se upotrebljava upravo u ovakvom slucaju 06.05.2013. 20:55 #491294

- kada je sistem blago zasran nekim instalisanjima/deinstalisanjima, a restore point je izgubljen...

nisque re: 06.05.2013. 21:11 #491295

+1
al nisam znao za foru, nego tumarao... nego el mož ti meni na mail da baciš link ili šta već da skinem tvoju verziju nezaražene igre?

tortojed Ajooj, kad sam ja to bio skinuo! Samo da vidim... 06.05.2013. 22:21 #491309

02. 12. 2012. A torrent link naravno, nisam sacuvao. Jesi li iz BG-a, pa da ti donesem na flash-u koji ces posle da mi vrnes? Imam komplet imstalaciju + patch 1 i 2 Skidrow (bez toga hoce da se zaglupavi posle nekoliko epizoda)... Kad se sve raspakuje, to je tesko preko 20GB.

edit: cini mi se da je bio ovaj torrent (desno, centar ``download torrent``)

http://goo.gl/JHqYy

...a patch-eve sam skinuo elsewhere...

novi edit: juce si napisao (citiram): ``inače, igra radi superiška, samo ne znam što me ovako hebucka``. Zar sada nije prestala da ``hebucka``? Zasto ti treba druga instalacija?
Ne zaboravi da Steam treba da bude instalisan, bez obzira sto neces voziti online...
nisque hvala 07.05.2013. 11:13 #491363

na želji i trudu, iz Mladenovca sam.. de sad da se tolko cimamo zbog igre, će se skine opet.. a druga instalacija.. pa zato što kad god je instaliram, ona poremeti sve, i onda koji će mi. neka, snaćiću se i sa ovim što si mi poslao

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs