Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Shadow of the Eternals
STRANA 1 OD 1
Miskonius Shadow of the Eternals 03.05.2013. 23:48 T52924

status: user
broj poruka: 4420

Ovo je duhovni naslednik Eternal Darkness: Sanity`s Requiem. survivor horror-a koji je bio pravljen za Nintendo GameCube
Crowdfunding bi trebalo pocne za neki dan, igra ce biti pravljena za Nintendo Wii U i PC
Trailer
http://goo.gl/zTURu

Jel ovo samo meni lici na Clive Barkers Undying?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ICEsd re: 04.05.2013. 00:48 #490784

broj poruka: 2157

podseca dosta al ovo je samo 1.5 min, ako bude i upola dobro kao Undying ili Alan Wake bice extra.
Miskonius Igra ce biti pravljena u Cry engine 3 06.05.2013. 21:39 #491299

Shone, kako ovo da to promakne, pobogu? :)
A reci da je prica slojevita je understatement, sudeci po ovom klipu.

http://goo.gl/BIEPj
imarkovic Re: Igra ce biti pravljena u Cry engine 3 06.05.2013. 21:50 #491301

broj poruka: 18996
ne da podseca, nego kao da je kopija.. samo mi se ne svidja sto je ovaj deckic junak.. bojim se da ne bude kao za klince.. i nadam se da ce muzika biti bar priblizno originalna kao od Clive Barkera

:: Shone, kako ovo da to promakne, pobogu? :
:: A reci da je prica slojevita je understatement, sudeci po ovom klipu
::
:: http://goo.gl/BIEP
Bobi4ever Deluje zanimljivo. 06.05.2013. 21:55 #491302

broj poruka: 4875
Clive Barkers Undying je svojevremeno patio od nekih bugova, licno nisam igrao, ali su ljudi pisali da je bas dobra hororcina ako se izuzmu neke decije bolesti.
Javi kad izadje jos neki trailer.

imarkovic Re: Deluje zanimljivo. 06.05.2013. 22:03 #491303

opasno je bila bagovita, ali nije na svakom koraku i nije tipa da ti izadje iz igre ili blokada i sl., nego te ujebe sa nekim bagom da ne mozes da nastavis igru a da toga nisi ni svestan.. meni su se recimo zaglavila vrata pred poslednju kraljicu i poludeo sam, nisam mogao da ih otvorim a trebalo je, to sam tek kasnije saznao.. sta sve nisam radio i na kraju sam morao da upotrebim glupi cheat

:: Clive Barkers Undying je svojevremeno patio od nekih bugova, licno nisam igrao, ali su ljudi pisali da je bas dobra hororcina ako se izuzmu neke decije bolesti
:: Javi kad izadje jos neki trailer
Miskonius Re: Re: Igra ce biti pravljena u Cry engine 3 06.05.2013. 22:05 #491304

Pa nece deckic biti glavni lik, vec neki inspektor koji istrazuje ubistvo, saslusaj ljude bre .
Napominju da ce se igrati sa vise likova kroz visto toliko istorjiskih epoha.

@Bobi

Igrao sa Undying 3 puta i nisam video neki bug, stavise o tome prvi put cujem od tebe.
Alan Wake je u mom slucaju imao tu nesrecu sto sam ga igrao posto sam opet presao Undying, i morao sam da ga batalim jer je previse dosadan, pa ti vidi... :)

:: ne da podseca, nego kao da je kopija.. samo mi se ne svidja sto je ovaj deckic junak.. bojim se da ne bude kao za klince.. i nadam se da ce muzika biti bar priblizno originalna kao od Clive Barker
:: :: Shone, kako ovo da to promakne, pobogu? :
:: :: A reci da je prica slojevita je understatement, sudeci po ovom klipu
:: ::
:: :: http://goo.gl/BIEP
imarkovic Re: Re: Re: Igra ce biti pravljena u Cry engine 3 06.05.2013. 22:08 #491305

ma nisam ni uspeo do kraja da odgledam, nisam imao zivaca zbog loseg interneta..
jbg, ja kad sam resio da je predjem, uradio sam sve da bih pripremio igru bez bagova, cak sam ubacio i neki patch, i ne vredi, morao sam da se sretnem sa bagom.. inace, koji god image da sam skinuo, svaki je imao bug u toku instalacije (full, pri kraju), pojma nemam zbog cega, izbaci onu legendarnu gresku `abort, retry, ignore`, pa stiskas ignore jedno 10ak puta i prodje

:: Pa nece deckic biti glavni lik, vec neki inspektor koji istrazuje ubistvo, saslusaj ljude bre
:: Napominju da ce se igrati sa vise likova kroz visto toliko istorjiskih epoha
:: @Bob
:: Igrao sa Undying 3 puta i nisam video neki bug, stavise o tome prvi put cujem od tebe
:: Alan Wake je u mom slucaju imao tu nesrecu sto sam ga igrao posto sam opet presao Undying, i morao sam da ga batalim jer je previse dosadan, pa ti vidi... :
:: :: ne da podseca, nego kao da je kopija.. samo mi se ne svidja sto je ovaj deckic junak.. bojim se da ne bude kao za klince.. i nadam se da ce muzika biti bar priblizno originalna kao od Clive Barker
:: :: :: Shone, kako ovo da to promakne, pobogu? :
:: :: :: A reci da je prica slojevita je understatement, sudeci po ovom klipu
:: :: ::
:: :: :: http://goo.gl/BIEP
-ShonE- Re: Igra ce biti pravljena u Cry engine 3 06.05.2013. 22:21 #491308

broj poruka: 3529
Heheh! Gde meni ovo da promakne, taman posla! .)

Bas sam razmisljao da postavim thread, al eto, pretece me, jbg-a danas sam se smucao po slavama.

Inace koliko vidim studio koji radi na igri trenutno prikuplja lovu za ovaj projekat, pa je tako sve pod znakom pitanja, kada ce izaci itd.. Samo mi je malo nejasno i cudi me zasto nisu startovali prvo sa kikstarter-om, sigurno bi dobili mnogo vecu podrsku.

Evo i oficijelnog sajta, gde imate komplet sve na jednom mestu. .)
http://www.precursorgames.com/shadowoftheeternals/

:: Shone, kako ovo da to promakne, pobogu? :
:: A reci da je prica slojevita je understatement, sudeci po ovom klipu
:: http://goo.gl/BIEP
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
baxter Re: Re: Re: Re: Igra ce biti pravljena u Cry engine 3 06.05.2013. 22:26 #491311

broj poruka: 730
Imarkovic nikako da te pitam,sta mi bre radovan prica da si ga zeznuo kod sudije za prekrsaj?

Sorry za OFF

Lenovo Y570
Intel® Core™I3 2330M 2.2ghz
nVidia GT555m 2gb GDDR5
2x4Gb DDR3 1600
Segate Maximus 500gb

:: ma nisam ni uspeo do kraja da odgledam, nisam imao zivaca zbog loseg interneta.
:: jbg, ja kad sam resio da je predjem, uradio sam sve da bih pripremio igru bez bagova, cak sam ubacio i neki patch, i ne vredi, morao sam da se sretnem sa bagom.. inace, koji god image da sam skinuo, svaki je imao bug u toku instalacije (full, pri kraju), pojma nemam zbog cega, izbaci onu legendarnu gresku `abort, retry, ignore`, pa stiskas ignore jedno 10ak puta i prodj
:: :: Pa nece deckic biti glavni lik, vec neki inspektor koji istrazuje ubistvo, saslusaj ljude bre
:: :: Napominju da ce se igrati sa vise likova kroz visto toliko istorjiskih epoha
:: :: @Bob
:: :: Igrao sa Undying 3 puta i nisam video neki bug, stavise o tome prvi put cujem od tebe
:: :: Alan Wake je u mom slucaju imao tu nesrecu sto sam ga igrao posto sam opet presao Undying, i morao sam da ga batalim jer je previse dosadan, pa ti vidi... :
:: :: :: ne da podseca, nego kao da je kopija.. samo mi se ne svidja sto je ovaj deckic junak.. bojim se da ne bude kao za klince.. i nadam se da ce muzika biti bar priblizno originalna kao od Clive Barker
:: :: :: :: Shone, kako ovo da to promakne, pobogu? :
:: :: :: :: A reci da je prica slojevita je understatement, sudeci po ovom klipu
:: :: :: ::
:: :: :: :: http://goo.gl/BIEP
:: :: :: ::
gliga79 Re: Re: Re: Re: Re: Igra ce biti pravljena u Cry engine 3 06.05.2013. 22:29 #491312

broj poruka: 4641
LOL
Samo mogu da nagadjam sta se desilo :D

Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w, Thermaltake Element G

:: Imarkovic nikako da te pitam,sta mi bre radovan prica da si ga zeznuo kod sudije za prekrsaj?
:: Sorry za OF
:: Lenovo Y570
:: Intel® Core™I3 2330M 2.2ghz
:: nVidia GT555m 2gb GDDR5
:: 2x4Gb DDR3 1600
:: Segate Maximus 500gb
imarkovic Re: Re: Re: Re: Re: Igra ce biti pravljena u Cry engine 3 06.05.2013. 23:01 #491316

baxteru, ako te zanimalo, trebao si njega da pitas, necu o tome na forumu.. reci cu samo da taj lik sto mi je nekad bio drugar, sto je rekao da sam ga zajebo me vise ne interesuje u zivotu, razocarao me je kao drugar.

:: Imarkovic nikako da te pitam,sta mi bre radovan prica da si ga zeznuo kod sudije za prekrsaj?
:: Sorry za OF
:: :: :: :: ::
Miskonius Re: Re: Re: Re: Igra ce biti pravljena u Cry engine 3 06.05.2013. 23:10 #491319

Bre ja imam neku bug free instalaciju ako hoces mogu da ti uploadijum sutra

:: ma nisam ni uspeo do kraja da odgledam, nisam imao zivaca zbog loseg interneta.
:: jbg, ja kad sam resio da je predjem, uradio sam sve da bih pripremio igru bez bagova, cak sam ubacio i neki patch, i ne vredi, morao sam da se sretnem sa bagom.. inace, koji god image da sam skinuo, svaki je imao bug u toku instalacije (full, pri kraju), pojma nemam zbog cega, izbaci onu legendarnu gresku `abort, retry, ignore`, pa stiskas ignore jedno 10ak puta i prodj

Shone, posrnuo si i nema smisla da se vadis. .)
Ovi su stavili 1,5 miliona kao poterbnu sumu i milsim da je to stvarno previse za ekupi koja prvi put izlazi na crowdfunding (i to jos bez kickstartera).
Medjutim, evo sad gledam njima se prilog duplirao u poslednja 2 sata, tako da ih mozda i uspeju

@baxteru

ne troluj mi temu, imas PM
imarkovic Re: Re: Re: Re: Re: Igra ce biti pravljena u Cry engine 3 06.05.2013. 23:15 #491322

pa ajde ako ti nije tesko, voleo bih da je imam, ili mi samo pusti link ako znas gde ima da se skine bas ta verzija

:: Bre ja imam neku bug free instalaciju ako hoces mogu da ti uploadijum sutr
:: :: ma nisam ni uspeo do kraja da odgledam, nisam imao zivaca zbog loseg interneta.
:: :: jbg, ja kad sam resio da je predjem, uradio sam sve da bih pripremio igru bez bagova, cak sam ubacio i neki patch, i ne vredi, morao sam da se sretnem sa bagom.. inace, koji god image da sam skinuo, svaki je imao bug u toku instalacije (full, pri kraju), pojma nemam zbog cega, izbaci onu legendarnu gresku `abort, retry, ignore`, pa stiskas ignore jedno 10ak puta i prodj
:: Shone, posrnuo si i nema smisla da se vadis. .
:: Ovi su stavili 1,5 miliona kao poterbnu sumu i milsim da je to stvarno previse za ekupi koja prvi put izlazi na crowdfunding (i to jos bez kickstartera)
:: Medjutim, evo sad gledam njima se prilog duplirao u poslednja 2 sata, tako da ih mozda i uspej
:: @baxteru
:: ne troluj mi temu, imas PM
Bobi4ever Re: Re: Re: Igra ce biti pravljena u Cry engine 3 06.05.2013. 23:51 #491332

broj poruka: 4875
Kazem, nisam igrao, samo sam tako cuo tada.
Alan Wake meni nije bio strasan, cak mi je postao i dosadan u nekom delu igre pa sam ga obrisao. :)))
The Suffering je po meni bila jedna od najboljih horor igara, desavalo se mis da mi izleti iz ruke kada mi iskoce neke prikaze iz mraka! xD
Cak mi ni Silent Hill nije bio strasan, al je bio bagovit sa kontrolama ubi Boze, toliko da ga nisam presao, bolje da ga obrisem nego da se nerviram zbog loseg porta sa konzole tada.
Ako cemo realno, danas je sve manje i manje dobrih igara koje drze paznju i imaju nekakvu pricu, a igre tipa trci i pucaj, bacaj im bombe, tj. no brain igre, sve ih je vise.
Secam se kad sam igrao Legacy Of Kain, pa razne zagonetke resavas kako bi nastavio dalje, par puta nisam mogao da spavam jer sam razmisljao kako resiti neku mozgalicu.
Poredjenja radi, mozgalice u Skyrim-u su smesne.
Odoh ja u off sa postom. :)

:: Pa nece deckic biti glavni lik, vec neki inspektor koji istrazuje ubistvo, saslusaj ljude bre
:: Napominju da ce se igrati sa vise likova kroz visto toliko istorjiskih epoha
:: @Bob
:: Igrao sa Undying 3 puta i nisam video neki bug, stavise o tome prvi put cujem od tebe
:: Alan Wake je u mom slucaju imao tu nesrecu sto sam ga igrao posto sam opet presao Undying, i morao sam da ga batalim jer je previse dosadan, pa ti vidi... :
:: :: ne da podseca, nego kao da je kopija.. samo mi se ne svidja sto je ovaj deckic junak.. bojim se da ne bude kao za klince.. i nadam se da ce muzika biti bar priblizno originalna kao od Clive Barker
:: :: :: Shone, kako ovo da to promakne, pobogu? :
:: :: :: A reci da je prica slojevita je understatement, sudeci po ovom klipu
:: :: :: http://goo.gl/BIEP
Miskonius Re: Re: Re: Re: Re: Re: Igra ce biti pravljena u Cry engine 3 06.05.2013. 23:59 #491335

Nema sanse da se setim odakle mi, jedno vreme je bila free to play pa EA odjednom blokira sve zivo.
Ajde sutra cu da gledam da ti posaljem

:: pa ajde ako ti nije tesko, voleo bih da je imam, ili mi samo pusti link ako znas gde ima da se skine bas ta verzij
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs