Moze li neko da mi donira link pismom, ne mogu da nađem normalnu punu verziju. Skinuo sam jedno 3-4 ripa i svi imaju neke bagove, te se ne vidi municija, te mi izbacuje da nemam dovoljno rama, seckanje na određenim delovima itd. Win je 7 64 bit.
Imas na PB ovu verziju: Half Life 2 [Full Rip] [PC Games] by Synapse
Meni radi skroz ok i nema nikakvih bagova. Probaj, ne kosta te nista, jer je samo 800Mb spakovana... P.S. Igrica je vrh:) Retko sta igram, ali mi se ova bas svidela, pogotovo sablasna atmosvera, izrazito na pocetku...
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Vidim pišu ljudi da ima razne bagove ali kad sam mogao da skidam 3-4 gb verzije skinuću i ovu. Jedino mi nije jasno kako ne postoji normalna iso verzija, postoji za svakakva sra*a a nema za Half life 2! Trebao sam da sačuvam dvd.
Hvala kolega. Skidao sam već jedan orange box i nije mi radilo, ali mislim da je taj zauzimao manje. Trenutno mi se instalira ova verzija od 800 mb, i skidaju još dve pa ću videti. A za trojku ćemo malo da čekamo, treba valjda prvo da izađe ep. 3, pa onda malo najave, pa odlaganja, pa još odlaganja
Radi ova verzija za sada kako treba, samo što treba da se uključi AI svaki put. Isto ima bug da niko ne otvara usta kada priča, ali postoji rešenje za to na TPB.
:: To za usta nisam znao:) Mislio sam da je jednostavno takav fazon. Ajd posalji link da probam i ja da ih nagovorim da pootvaraju brnjice kad zbore: :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
kad sam video `half life` u naslovu teme zaigralo mi je srce. kad sam video broj 2, ruke su pocele da mi se tresu :) samo da se zavrsi half life serijal i bataljujem video igre, srece mi! Q8300 GA-EP35-DS3 4x1GB Kingston Powercolor 6870 VW221D LCPower550W
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.