Igra blokira (freezing, crashing) kada ucitavam usnimljenu poziciju, dok se Lara spusta niz konopac i tokom cinematic-a. Procitao sam na netu da je potrebno iskljuciti fullscreen ali kod mene to nije pomoglo. Instalirao sam nove beta drajvere za 6850 i sa dosta podesavanja u opcijama (settings) uspeo sam da dodjem do 57% igre uz par stotina ucitavanja. Sada sam dosao do dela kada se igra blokira svaki put kada Lara pokusa preko konopca da predje provaliju. Da li da izbrisem igru ili postoji neko resenje? Uglavnom se ljudi koji imaju nvidia graficke karte zale na slicne bagove.
covece ako je kojim slucajem uposte imas kao opciju barem je to mene jebalo kod moje karte Inteli5-3570k@3,4GHz CMStorm Enforcer ASUSMaximus V Gene MSIGTX660Ti PE OC PATRIOTIEM 8GB @1600MHz COOLER MASTERM2 Silent Pro 620W
@Dantes hvala na odgovoru. Iskljucena je od pocetka kao i high precision, exclusive fullscreen i anti aliasing. Ukljucen je post procesing a ostatak je podesen na normal. Prvi put kada sam uspeo da pokrenem igru presao sam oko 35% pa je onda pocela da bokira. Posle reinstaliranja uz dosta ucitavanja sam dosao do dela kada treba da se nadje Alex ali sada mi igra stalno zablokishe za vreme prelaska preko provalije.
Meni se pojavio bag kad Lara treba da se sa litice spusti na onaj brod. Pomogao mi je Peki22 tako sto mi je poslao save game i samo sam presnimio poziciju. Ovo je njegov link > http://bit.ly/Y6owhG
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.