`“Are we really the “Worst Company in America?”” Moore asks. “I’ll be the first to admit that we’ve made plenty of mistakes. These include server shut downs too early, games that didn’t meet expectations, missteps on new pricing models and most recently, severely fumbling the launch of SimCity. We owe gamers better performance than this.”`
`“This is the same poll that last year judged us as worse than companies responsible for the biggest oil spill in history, the mortgage crisis, and bank bailouts that cost millions of taxpayer dollars,” Moore notes. “The complaints against us last year were our support of SOPA (not true), and that they didn’t like the ending to Mass Effect 3.``
`Those who want respect - give respect.` - Anthony J. Soprano
Po meni apsolutno opravdano,da se razumemo svi su oni(veci igraci na polju razvoja igara)veliki monopolisti. Ali poenta je da su neki provalili da prilikom kupovine manjih timova i studio nije fora unistiti prvo njihove serijal(Age of empires i Command and Conquer,npr.)pa onda pogasiti timove,a legendarne igre koje ce to biti za sva vremena,nece(osim ako se desi cudo,i neko otkupi prava,ili neko napravi unofficial expansion ili celu igru)videti reinkarnacije i nastavke.
Sad sam citao neki njihov odgovor,kao svesni su gresaka u prethodnih 10 godina,ali to su bile po njima greske tehnicke prirode,navode kao neoptimizovanos nekih naslova,neigrivost,pucanje servera itd.... Ni rec o tome,koliko timova i serijala su unistili.Jebo im pas mater. Strasno.
Na kraju,svetlost na tunelu su mali timovi,koji postaju veliki(su postali)radom i zalaganjem i pravljenjem igara kod kojih je poenta uzitak i osecaj zadovoljstva pri igri,a ne mlacenje para. U skorije vreme najbolji primeri igara su Path of Exile pa i GW2(da se razumemo,arena studios sigurno nije u nivou momaka sa novog zelanda(njih sedmorica)koji rade path of exile,ali ne mozes sad da kazes da su preterano velik igrac na trzistu). Ima tu jos naslova,npr.Torchlight,itd...
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
Dobri Nintendo naplacuje Final Fantasy 15$ sa grafikom iz 90-ih dok EA izbacuje besplatan Real Racing 3 sa in app purchase-om, pravice se EA od blata. Sa druge strane ovo je zbog Sim City-a jer uvek igrac mora da bude online, ali opet za koliko 3 meseca ce da izadje novi xbox koji ce isto zahtevati pa ce se svi navici. Na stranu sto je verovatno prva igra koja je prakticno skroz bila online Starcraft 2 koji je izasao 2010.
Nije stvar u tome ko je monopolista, stvar je u tome da EA izbacuje polu završene proizvode koje preplaćuje i pritom ne nudi nikakvu podršku za njih.
Primera radi NFS serijal koji su inhouse radili je toliko izlizan bio da su morali da outsource-uju drugoj kompaniji da ga radi samo da bi doneo nešto novo. __________________ Scourge of PCBerza
Umesto da bude EPIC zavrsetak, bio je, `meh, nista posebno`. Al` ajd` da je to jedino sto su zeznuli pa da im se progleda, ali ima i dosta drugih igara koje su `unistili` i posle se cude sto su najgori.
Porediti Final Fantasy sa bilom kom fransizom je ludost.Pritom taj real racing 3 je pay to winn.Ja ga sikinuo za S3 i ako oces upgrade ili cekas ili placaj zlatne zetone....Znaci fail BF3 je takva otimacina para to da ne govorim fazon 100 expanzija i uzmes zadnju kad ono izlazi BF4 za 6 meseci ..Sto se mene tice ubili su C&C ,NBA i mnoge druge igre sto svojih sto su preuzeli.
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: Dobri Nintendo naplacuje Final Fantasy 15$ sa grafikom iz 90-ih dok EA izbacuje besplatan Real Racing 3 sa in app purchase-om, pravice se EA od blata. Sa druge strane ovo je zbog Sim City-a jer uvek igrac mora da bude online, ali opet za koliko 3 meseca ce da izadje novi xbox koji ce isto zahtevati pa ce se svi navici. Na stranu sto je verovatno prva igra koja je prakticno skroz bila online Starcraft 2 koji je izasao 2010 :: :: Pozdrav!
Opet prozivanje brendiranih naslova.. Call of Duty je institucija kao sto je nekad bio Medal of Honor...Actavison je za EA pojam. Blizard ima 4 naslova i sva 4 su perfektna. Sto Rockstars ne podbaci ? ajde bre ljudi uozbiljite se vise
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: Electronic arts bar izbacuje neke igrice a activision izbaci samo call of duty jednom godisnje i peru pare pa nikom nista : :: :: HAF 912 Plu :: I5 3570 :: Z77A-GD5 :: 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mh :: Corsair H6 :: Seasonic 620G :: 2TB WD Gree :: Mushkin Chronos 180G :: GTX 58 :: Dell U2312h :: Cm storm reco :: Cm storm trigge :: ::
COD-ovi i BLOPS-ovi su tezak shit u danasnje vreme, a narcito u poredjenju sa Bf3 (koji nije bez mana, ali je par svetlosnih godina ispred bilo kog COD-a) Grafika uzas, pokreti i animacija uzas, zvuk uzas, gun control je za obdaniste, nikakv skil ti ne treba samo ides i buvas. Realno COD je samo arkadica poput oni na vasarim i nista vise od toga. Bf3 nije pay to win igra, imas ekspanzije, ako hoces da ih kupis, kupi ih ako ne ne moras. Ima dodatno orzje koje dobijas u ekspanzijama ali realno najbolja oruzja se dobijaju sa defaultnim BF3 i vise od toga ti realno ne treba. Ja nemam premium account, i nikad nisam osetio da je premium igrac sa premium oruzjem u nekoj prednosti u odnosu na mene... Nisi igrao Bf3 zato cut` A Blizzard bese napravio onog Diabla 3, pa je nastao takav picvajz i hejtovanje kakvo nije skoro vidjeno. Cak je i sam Blizzard priznao da je igra dosadna i nezanimljiva...
:: Opet prozivanje brendiranih naslova.. Call of Duty je institucija kao sto je nekad bio Medal of Honor...Actavison je za EA pojam. Blizard ima 4 naslova i sva 4 su perfektna :: Sto Rockstars ne podbaci ? ajde bre ljudi uozbiljite se vise :: :
Ja nisam reko da je BF3 pay to winn vec Real RAcing 3.Prvo citaj pa kazuj :) Drugo BF3 je cista otimacina para a to da je bolji od Call of Duty-a ? Nemoj da si smesan ..Prvo svi COD imaju perfektnu igrivost,pricu,NE Otimaju pare na idiotske nastavke... Imas pakete da platis i to jeto ako hoces ali 100 expanzija nemas.... Bad company2 je 10 puta bolji od BF3 em prica em grafika igrivost i dan danas se igra naravno ne toliko kao BF3 ali solidna igrivost. Sto se tice Blizarada molim te stvarno..... Nemam komentar...Ja sam prezadovoljan igrom to sto ne izbacuju DLC i zavlace sa PVP se slazem.Ali to sto masu boli sto nije piratizovan zaista me ne zanima kad mogu da bacaju pare za FM2013 a nece za igru koja ne izlazi svake godine sta reci.. Razliciti su ukusi ali gledaj realno za BF3 moras uzeti expanzije inace ces igrati manje mapa.dok COD nudi paket od maximum 5 mapa sve zavisi za koji sistem da li je death match ili ostala cuda... Prihvatite vise da je BF3 kao i Crysis 3 samo grafika i nista vise .Stari BF su bili zakon em prica em akcija em grafika .Do duse EA je krivac za sve sto je i tema ove rasprave.Zasto je ubijena MOHA ? zasto ? perfektan serjal za glavu bolji od COD ali dzabe ..
:: COD-ovi i BLOPS-ovi su tezak shit u danasnje vreme, a narcito u poredjenju sa Bf3 (koji nije bez mana, ali je par svetlosnih godina ispred bilo kog COD-a :: Grafika uzas, pokreti i animacija uzas, zvuk uzas, gun control je za obdaniste, nikakv skil ti ne treba samo ides i buvas. Realno COD je samo arkadica poput oni na vasarim i nista vise od toga :: Bf3 nije pay to win igra, imas ekspanzije, ako hoces da ih kupis, kupi ih ako ne ne moras :: Ima dodatno orzje koje dobijas u ekspanzijama ali realno najbolja oruzja se dobijaju sa defaultnim BF3 i vise od toga ti realno ne treba :: Ja nemam premium account, i nikad nisam osetio da je premium igrac sa premium oruzjem u nekoj prednosti u odnosu na mene.. :: Nisi igrao Bf3 zato cut` :: A Blizzard bese napravio onog Diabla 3, pa je nastao takav picvajz i hejtovanje kakvo nije skoro vidjeno. Cak je i sam Blizzard priznao da je igra dosadna i nezanimljiva.. :: :: :: :: Opet prozivanje brendiranih naslova.. Call of Duty je institucija kao sto je nekad bio Medal of Honor...Actavison je za EA pojam. Blizard ima 4 naslova i sva 4 su perfektna :: :: Sto Rockstars ne podbaci ? ajde bre ljudi uozbiljite se vise :: :: :: :
Ako si kupio BF3 LE dobio si 8 mapa, drugo niko ne igra sve mape (mislim na ove sa premiumom) nkom vise dgovara CQ nekom Armored kill nekom B2k, ali evo da ti odgovorim sa sve ekspanzijama dobijas 24 mapa ! Premium nije nikakvo dranje ni otimacina, dobio si ono sto si platio. To sto sad neki osecaju da moraju da kupe Premium a u stvari nece to je njihov problem... :)
Sto se tice Diabla 3. glavni i odgovorni za razvoj te igre se povukao (LULZ!) sa te funkcije, posle ogromnog pritiska fanova, ali je nasao za shodno da svoju odluku objavi na battlelogu http://goo.gl/HYQER Potom je u rekordnom roku nastalo 225 stranica cistokrvne pljuvacine i hejta na njegov racun. Da su cak i glavni u Blizzardu morali da reaguju i da ga uzmu u zastitu, umire rulju i sprece virtuelni linc. Toliko o kvalitetu igre. A ovo je neprocenjivo http://youtu.be/GsqUZkmO-zk
Ajde molim te dejzane bez izmišljanja pošto vidim da lupaš napamet. BF3 nema 100 expanzija, tačnije nema nijednu.
Ono što ima jeste 5 DLC packova, u svakom dobijaš nekoliko mapa, modova i oružja. Niko te ne tera da kupiš nijedan od tih packova, igraj originalnu igru do mile volje. Drugo, sama igra košta 10 evra, Premium pack košta od 25-30 evra, tako da uopšte nije mnogo za jednu igru koja me već preko godinu dana i dalje drži za kompom, jednostavno ne može da dosadi. __________________ Scourge of PCBerza
Cekaj ja kupim obican BF3 pa onda moram opet isti proizvod do duse sa malo gluposti da uzmem znaci opet pljujem pare?? Cuj ako vole ljudi da bacaju pare njihova stvar.. Si igrao Diablo 3 ? Vidim da nisi tako da nisi kompetetan da pricas o igri ...To sto je ovaj ili onaj izaso ,pljuvao,brisao...jel me to zanima ili sama igra ? Jel ja igram igru zbog igre ili zbog tih stvari? Sto se tice klipa lik je upravu jer blizard nije ocikivao toliku kupovinu...Ista stvar je bila sa WoW ali kao sto vidis Blizard je morao da plati cenu slabe procene prodaje igre... Te greske ako te zanimju su usled preopterecenja servera... Kupi igru ili pozajmi od ortaka odigraj pa reci svoj sud.Ovako na rekla kazala stvarno nema smisla trositi reci...
:: :: :: Ako si kupio BF3 LE dobio si 8 mapa, drugo niko ne igra sve mape (mislim na ove sa premiumom) nkom vise dgovara CQ nekom Armored kill nekom B2k, ali evo da ti odgovorim sa sve ekspanzijama dobijas 24 mapa ! Premium nije nikakvo dranje ni otimacina, dobio si ono sto si platio. To sto sad neki osecaju da moraju da kupe Premium a u stvari nece to je njihov problem... : :: :: Sto se tice Diabla 3. glavni i odgovorni za razvoj te igre se povukao (LULZ!) sa te funkcije, posle ogromnog pritiska fanova, ali je nasao za shodno da svoju odluku objavi na battlelog :: http://goo.gl/HYQE :: Potom je u rekordnom roku nastalo 225 stranica cistokrvne pljuvacine i hejta na njegov racun. Da su cak i glavni u Blizzardu morali da reaguju i da ga uzmu u zastitu, umire rulju i sprece virtuelni linc :: Toliko o kvalitetu igre. :: A ovo je neprocenjivo http://youtu.be/GsqUZkmO-zk
Cekaj malo obet brljavis.... Osnovna igra kosta 4000 dinara PCG Battlefield 3 - Back to Karkand CODE 2000 PCG Battlefield 3 - Close Quarters CODE 2000 PCG Battlefield 3 - Armored Kill CODE 2000 total 10000 dinara To sto tebe drzi za kompom mene jedva i kampanju a kad sam probao multi razocarao sam se skroz.... Cene koje navodis neznam odakle ti ove su iz Games-a pritom premium kosta 5500 dinara ..... znaci kad je izasla igra puknem pare pa sad opet za premium ? Zaobidji te me molim vas.... I da naravno da si obavezan da kupujes DLC ili ti xpenzije inace igraces dosta manje mapa sto je i logicno. Kapiram da su nove mape zanimljivije i oruzija i cepas nove stvari a onaj sto ima osnovno igrace naravno ali masa njegovih pajtosa ima dodatke i nisu zaintersovani za starije mape.Ovo pricam iz mog iskustva za COD MW2 a tamo je samo jedan pack bio dok ovde imas koliko oces . Cekam COD MW4 sa pricom ,akcijom,i verovatno poboljsanom grafikom. A i ovako ima vecu draz od BF3 .... mislim COD MW3
:: Ajde molim te dejzane bez izmišljanja pošto vidim da lupaš napamet. BF3 nema 100 expanzija, tačnije nema nijednu. :: :: Ono što ima jeste 5 DLC packova, u svakom dobijaš nekoliko mapa, modova i oružja. Niko te ne tera da kupiš nijedan od tih packova, igraj originalnu igru do mile volje. Drugo, sama igra košta 10 evra, Premium pack košta od 25-30 evra, tako da uopšte nije mnogo za jednu igru koja me već preko godinu dana i dalje drži za kompom, jednostavno ne može da dosadi :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Ama oces da razumes da ne moras da kupis ni premium ni neki DLC pojedinacno? Sa DLC packovima imas dobijas po 4 skroz razlicite mape plus dobijas dodatan mod za taj DLC (gun master, tank supperiority, scavenger, air supperiority, capture the flag) Imas da igras i da se rasturis. Sto se tice Diabla 3 igrao sam ga malo preko emulatora i jos tad video da je skill tree otislo u Q, Diablo 3 je maximalno simplifikovan da bi se i drugi navukli lai jbg to je mac sa 2 ostrice. Ako ti mislis da je game director otisao zato sto je igra dobra i da su svi oni sto su mu se javili na battlelogu samo nasumicni ljudi koji ne znaju sta pricaju, onda ok. A bre sam Blizzard je priznao da je igra kratka i dosadna (kampanja od 12 sati, mislim daj )
:: Cekaj ja kupim obican BF3 pa onda moram opet isti proizvod do duse sa malo gluposti da uzmem znaci opet pljujem pare? :: Cuj ako vole ljudi da bacaju pare njihova stvar. :: Si igrao Diablo 3 ? Vidim da nisi tako da nisi kompetetan da pricas o igri ...To sto je ovaj ili onaj izaso ,pljuvao,brisao...jel me to zanima ili sama igra ? Jel ja igram igru zbog igre ili zbog tih stvari :: Sto se tice klipa lik je upravu jer blizard nije ocikivao toliku kupovinu...Ista stvar je bila sa WoW ali kao sto vidis Blizard je morao da plati cenu slabe procene prodaje igre.. :: Te greske ako te zanimju su usled preopterecenja servera.. :: Kupi igru ili pozajmi od ortaka odigraj pa reci svoj sud.Ovako na rekla kazala stvarno nema smisla trositi reci.. ::
...igra košta 10 evra. Online ključ na G2play, Kinguin, gde već hoćeš.
Svaki pojedinačno DLC košta možda 10 evra, što dodje na 50 za sve zajedno ali već sam napisao: PREMIUM KOŠTA 25-30 EVRA
Premium Edition igra sa već integrisanim premiumom košta i manje, 40 evra.
Jel ti sad lakše?
Ne kapiraš igru, smara te multiplayer, nemam šta da komentarišem na to. Priključi se klubu od celih 10 ljudi kojima ne odgovara MP BF3.
Diablo 3 je goli kurac, pikao sam retail verziju i nema blage veze sa Diablom. Spominjano je već više puta, igru su radili idioti koji nisu radili ni na jednom Diablo naslovu, samim tim igra je ispala shit zvani pay-to-win.
Hoćeš pravog Diablo naslednika kupiš lepo Torchlight 2... __________________ Scourge of PCBerza
daj brate gde nadje te cene evo ti za smesnu cifru i bf3 i premium tj sve sto je izaslo i sto ce izaci od bf3 ovo je smesna cifra ali smesna za ono sto igra pruza !!!!
imam premium ali za sve cetri klase koristim oruzja koja dolaze uz osnovnu verziju...misko je u pravu iza mape 90 postovremena provodim na mapama iz osnovne verzije...ali mi nije zao sto sam dao kintu za premium vredi svaku paru od coveka sam do sada uzeo par naloga svi oni su bili korisceni ne vise od sat vremena ...a na premium imas opciju da resetujes i ra krenes sve iz pocetka...uvalio sam se u opasnu krizu otplacujem auto sto stolice i jos sto kuraca...da nije takva stvar kupio bi ti ovaj nalog da odigras malo pa da mi kazes utske...
:)
A VRATIO BI SE KO FAN BF3 DOZIVOTNI TO TI GARANTUJEM :)
Phenom IIx4 955BE/3.8GHz CM Hyper 612S Asus M5A97 PRO Sapphire HD 6870 Seagate Barracuda® 1TB/SATA3/7200/64MB NZXT Lexa S Exceleram Black Sark 2x4GB/1866MHz Benq G2220HDA LC Powe LC6650GP3 V2.3 http://tinyurl.com/7rgqpg9
Ili si corav ili si ko 90% srba koji odbija da vidi realnost.Idi na sajt Games-a i gledaj cene .To preko neta ne kupujem iz razloga sto sam imao losa iskustva i tacka.Pritom nemam nameru da skidam igru 24 sata jer sigurno nije teska samo 8 GB... Sto se tice Diabla opet napominjem ko nije obrnuo igru setovao opremu i tek krenuo da uziva ne moze da komentarise... Za tebe je Diablo go kurac a broj prodatih primeraka ti se smeje.To sto neki ode iz firme i pljuje (pedaliran inace ) me zabole samo tako.Pay to winn?? LOL lupio ostao ziv .... Bolje da si igrao diabla i zaradio neke pare (ni jedna igra to ne moze ) nego sto igras prazni BF3 . Cekaj da ti se pojavi BF4 poslednja sansa za EA ako opet opeletu sa DLC expanzijama to jest otimanjem para bice good bye .. @ Pufulez .Care ja ne uzimam nista on line naveo sam vec razloge.I nemam nameru da skidam ceo dan igru. Ja sam fan MOHA a posto ga je EA ubila i forsirala BF serijal . COD MW3 je kompletna igra naravno ukusi su razliciti.
:: ...igra košta 10 evra. Online ključ na G2play, Kinguin, gde već hoćeš :: :: Svaki pojedinačno DLC košta možda 10 evra, što dodje na 50 za sve zajedno ali već sam napisao: PREMIUM KOŠTA 25-30 EVR :: :: Premium Edition igra sa već integrisanim premiumom košta i manje, 40 evra :: :: Jel ti sad lakše? :: :: Ne kapiraš igru, smara te multiplayer, nemam šta da komentarišem na to. Priključi se klubu od celih 10 ljudi kojima ne odgovara MP BF3 :: :: Diablo 3 je goli kurac, pikao sam retail verziju i nema blage veze sa Diablom. Spominjano je već više puta, igru su radili idioti koji nisu radili ni na jednom Diablo naslovu, samim tim igra je ispala shit zvani pay-to-win :: :: Hoćeš pravog Diablo naslednika kupiš lepo Torchlight 2.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.