Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Age.of.Empires.II.HD-. IZASO
STRANA 1 OD 1
Dejzan Age.of.Empires.II.HD-. IZASO 05.04.2013. 20:35 T52598

status: user
broj poruka: 3730

igra se pojavilia u buticima prijatan shoping

AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
djokosrb Nabavio sam 06.04.2013. 10:57 #486551

broj poruka: 6875
Steam gift,tako da cekam jos 3 dana :)

Edit,posle 3 sata:Ja sam pukao,izasao i na steamu,nzm sto sam se istripovao da je 9 april release date,kad je 6.
Uglavnom,ono sto je extra,steam workshop je odma dosao do izrazaja,imaju modovi za farme kao pre i vatru kao u originalu,a ne ova nova sranja.Takodje tu su i klifovi,ali meni su ovi novi sasvim ok.
Ima brdo modova za muziku,tipa veci kvalitet,ili da stalno baca age of kings muziku,umesto conqeurors.
Dalje,tu su multiplayer mape i scenarija,vec ima nekoliko td-ova.Tu su cak i neke custom-build kampanje.

Ipak stvar koja se ceka,a koja je itekako moguce kroz workshop je unofficial expansion The Forgotten Empires.

Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic

djokosrb HAHAHAHHA 06.04.2013. 14:43 #486578

broj poruka: 6875
Kakva bugcina,moze da se skine?Ali kad mene ne moze rezolcija da se namesta,ne cita mi modove,nista?
A tamo i dalje stoji release date 9 april.

Znaci fail,imam 20fps-a :)Ja ne verujem,ovo je strasno.Nadam se samo da je ovo kao neki test,jer kao sto sam rekao actual release je 9 april.
U suprotnom spiskao sam 1100 dinara,a oni su unistili igru koja je obelezila jedan deo istorije strateskih igara(a i igara uopste)kao i deo mog zivota.

Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs