zamolio bih vas za malu pomoc. Naime ne znam da li sam nesto preskocio pa ako jesam racite mi ako nisam sta da radim.
Zamenio sam neke komponente( CPU AMD FX6300, Ploca Asus M5A97 R2.0 , 4 Gb Ram-a na 1600 Mhz). Obzirom da mi je to trazio podigao sam ponovo sistem ( ubacio sedmicu 64 bitnu). Skinuo sve drajvere, Direktx ... Medjutim igrica koju igram vec nekih 7-8 gidina nece da radi. Igrica je Zero hour. Sve odradim( znaci instalacija itd) i kad treba da pokrene igricu on je pokrene i onda nakon par sekundi samo pukne ( pojavljuje se neko obavestenje u smislu sistemska greska) Igrica je ispravna i rai u nekoliko kompova.
Provereno radi na Win7 64bit, sa compatibility modom.
Desni klik na ikonicu za pokretanje - - properties - - (imaš 6 tab-ova) klik na compatibility - - štikliraj `run this program in compatibility mode...` - - izaberi u padajućem meniju Win XP service pack 2 - - apply - - ok
Problem je u soundu. nece igrica da ti uciata zvuk. Postupak je sledeci. AKos u ti instlirani driveri za relatek posto je verovatno njihv chip za zvuk. Ides na iknu od rellteka u denso uglu dole. pa ides na conector setings, pa chekiraj oboje. Raidce 100%. Problem isti ima sa Call of Duty 1 i 2, MOHA starje verizije i Generalas Zero Houre i prvi deo isto!
Ja sam imao losa iskustva sa svakim izlaskom 64nitnog win-a od XP - 8 64bit i uvek se vracao na 32bit. Sada furam win7 32bit, nemam potrebe za vise od 4gb rama i svaki program i igra radi odlicno.
Na više računara, sa Win7 64bit, sam instalirao C&C Generals: Zero Hour, i sa opisanim compatibility postupkom na svakom rade normalno. Podrazumeva se da imaš instaliran i C&C Generals (običan, prvi).
Naravno da jesam. Tu sam igricu instalirao ne znam koliko puta na ne znam koliko računara. Ništa probaću večeras još jednom ako bude opet ćorak sutra obaram sistem. Naravno ako bude sutra . Ovaj mali debeli iz Severne Koreje maše nuklearkama kao da su banane.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.