e moj Dex nisi ti video sta taj mentol radi i prica..Tipa Pc gaming je mrtav konzole su zakon i sl .klasican primer retardiranog amera ...Fazon racunar Mac a za igre konzole... Mislim lepo za njihov standard ali realno tip je pacijent :D
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
Slazem se pritom konzole znaju da otkazu samo tako a za pc barem imas 3 godine garancije za 90% komponeti :D Mac je za ozbiljan rad ,naravno ima ljudi koji ga koriste i za obicne stvari naravno ko moze to da priusti ...
AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400,
:: I da imam para ne bih kupovao konzole i makove :: :: Unutra isti hardver kao u pc-ju , samo drugaciji softver, a snaga ista, ali zato cena 5x veca.. :: :: Ko voli nek izvoli :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
ma glupi su realno i nema tu nista smesno, barem nama `normalnima` :)
Bolje ja da sam snimao kad sam igrao COD i to HC da vide kad budem recimo u 2 meca od 5 prvi a u ostalim nekad 3 nekad 5 ali od punog servera, to je recimo 20ak i nesto igraca, to je uspeh :)
I nzm kako uopste igraju na gamepadu, pogotovo multiplay, jer nekad mora onako da se okrenem naglo za 360 stepeni da ubijem iza nekog kad ga cujem :)
:: Ovakvih likova ima koliko oces, rade random stvari a to je kao vecini smesno i zanimljivo :: :: I ja bih mogao eto da igram npr. bioshock i da mi neko cupa dlake iz nosa :: pa sam eto HC igrac i jako smesan (nekima).. :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
Da imam para konzolu bih kupio radi ekskluziva ali mac ne bih kupovao. Black Wolf
:: I da imam para ne bih kupovao konzole i makove :: :: Unutra isti hardver kao u pc-ju , samo drugaciji softver, a snaga ista, ali zato cena 5x veca.. :: :: Ko voli nek izvoli :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
Sta je s vama ljudi covek pravi parodiju (istina ne bas nesto smesnu) Nego Dejzane objasni kako to nisi video ovo http://goo.gl/Qld86 Objasni!
:: e moj Dex nisi ti video sta taj mentol radi i prica..Tipa Pc gaming je mrtav konzole su zakon i sl .klasican primer retardiranog amera ...Fazon racunar Mac a za igre konzole... Mislim lepo za njihov standard ali realno tip je pacijent :D :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400 :: :: :: :: I jos jednom, FPS na joypadu? :: :: :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: :: Cooler:TitanVanesa- :: :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: :: MBO:Asus M5A9 :: :: Case:CM Storm Enforce :: :: PSU:Chieftec 650w a8 :: :: Mouse:Mx 51 :: :: Screen: Dell :: :: :: ::
Mislim da sam resio misteriju Miskonius hoce da predje u apple tabor :D Ja vidim sta on pokusava ali moram priznati zamalo da ti je uspelo :D Fora je dobra lepo su odradili ali su se odali na samom startu jer likovi na pocetku rade striktno za telefone da je uleteo tim kuk i malo ozbiljniji igraci bilo bi AAAAAAAAAA :D U svakom slucaj Dex ovo je bilo surovo prema meni ... Prastanja nece biti :D Inace Nvidia je izgubila jos jednu bitku nece raditi karte za Mac Pro novi :D :D Safirkovic je uradio 7950 ocekuje se 7990 :D jos novi Hasvel ako ubace auuuuuuuuu prodajem bubreg :D
:: :: Sta je s vama ljudi covek pravi parodiju (istina ne bas nesto smesnu :: Nego Dejzane objasni kako to nisi video ovo http://goo.gl/Qld8 :: Objasni :: :: :: :: e moj Dex nisi ti video sta taj mentol radi i prica..Tipa Pc gaming je mrtav konzole su zakon i sl .klasican primer retardiranog amera ...Fazon racunar Mac a za igre konzole... Mislim lepo za njihov standard ali realno tip je pacijent :D :: :: :: :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Ghz , Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H, 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power, HD 6870 Sapphire, LC Power Arkangel 850 W ,Cooler Master HAF 912+, Samsung SyncMaster P2470, Altec Lansing VS3151R, LOGITECH G400 :: :: :: :: :: :: :: I jos jednom, FPS na joypadu? :: :: :: :: :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: :: :: Cooler:TitanVanesa- :: :: :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: :: :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: :: :: MBO:Asus M5A9 :: :: :: Case:CM Storm Enforce :: :: :: PSU:Chieftec 650w a8 :: :: :: Mouse:Mx 51 :: :: :: Screen: Dell :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.