http://bit.ly/ZGihk6 `U snimku postavljenom na Jutjubu prošlog meseca, prikazan je snimak sa gradom u plamenu, a koji podseća na Njujork sa svojim oblakoderima. Ovaj snimak je u više navrata uklonjen sa Jutjuba pošto je kompanija za izradu video-igrica `Aktivižn` (Activison) saopštila da je reč o scenama koje su preuzete iz njene najbolje prodavane igrice `Kad služba zove`.`
GA-790XTA-UD4, Phenom II 955, 16Gb DDR3, MSI 7950 TFIII, WD Black 1Tb, Audigy ES, TT ToughPower 775W, CM Gladiator 600... Fiat iustitia, et pereat mundus
I treba siledzije, svi su bad guys samo oni good guys.. Sto ce najgore da bude jadan narod ce da ispasta a guzonje poput obame i hilari klinton ce pobjeci tri kilometra pod zemlju da im nuklearke ne mogu nista...
Pa evo druze za 5 dana 14.-ta godisinjica jednog od najvecih razloga zbog cega smo u tom kako kazes lepom drustvu! E daj veliki Boze da im onaj debeli dzing dzong ebe malo ... sves pos spisku, da osveti ove rusevine u Kneza Milosa ulici u Beogradu, 14 godina ih gledam i ne verujem da neko nece makar nesto da ucini po tom pitanju od ove bagretetine na vlasti! :)
Čovek radi za Srbiju ono što je Arčibald Rajs nekada radio. Ono što je Charles postigao svojim akcijama, klipovima na youtube-u, TV emisijama i sl. nije nisu uradili svi Srbi u celom svetu zajedno. Čovek je došao ovde da vidi zašto Srbi mrze Ameriku i obrnuto, i ostao je ovde da živi!
Trenutno snima film koji se zove `Yankee doodle went to Serbia`, u kojem će opisati život u Srbiji, istoriju(pravu), mentalitet, običaje, vrline i mane našeg naroda, i mislim da će ovaj film biti najbolje predstavljanje Srbije ikada. U potpunosti je shvatio naš mentalitet, običaje i razloge zašto imamo odbojnost prema zapadnim zemljama generalno. Ja sam mu se hiljadu puta zahvalio zbog svega što radi i u kontaktu smo ukoliko ikako budem mogao da mu pomognem oko njegovog projekta.
I hajmo reci da je covjek obisao pola svijeta i eto zadrzao se u Srbiji.. Gotivi Srbe ljudina i po je pricao sam sanjim par puta.. Cak je donosio doniranu opremu za Baseball preko srpske ambasade i to iz Cikaga gdje zivi.. Volontirao je i u srpskim skolama kao profesor engleskog.. Ma cool covjek skroz.
ljudina od čoveka. Nadam se da će ovi iz nove vlasti znati da cene njegov rad i da će mu pomoći da premosti barijere predrasuda koje zapad ima prema nama, i da pokažu istinu običnom narodu koji na zapadu samo guta TV reportaže o Srbima koji jedu malu decu i liče na pećinske trolove.
Ako vam se povraca mozete da odgledate film `Red Dawn`.
Podseca na `Freedom fighters`, samo sto ce verovatno kod retard klinaca u Usa da podigne moral za lestvicu vise i da im da materijal za sledece vojne akcije.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.