Tesko da ce neko u srbiji da ti da pare za kozmeticke iteme. A za inostranstvo naravno da mozes, rade ljudi, lepo si rekao preko Moneybookers. Sad ti vidi koliko je to sigurno.
I obavezno obidji dota2lounge.com kao sto rece alexi.
Antec 900 Creative X-Fi Xtreme Seasonic X850KM Intel i5 3570k + Mega ASUS P8Z77-V LX Patriot 4x2 Gb 1600 MHz WD320 + WD640 + SamsungF3 1,5Tb MSI GTX560Ti Twin Frozr III HAWK LG 42LV5590
Arcana je zaseban rariti, samo nisam siguran gde se sortira , cinimi se negde oko legendary, sad dal je iznad il ispod nisam siguran, imortal je visi rariti. d2longue je ok site za trade, tf2outpost je haos sto se tice tradea itema, svi bi kljuceve... Ja bi na tvom mestu zadrzao item mozda pre u inventoriju malo nego sto bi zurio da ga trejdujem ili prodam...
:: :: Zasto Linina Arcana nije sortirana po raritetu? Nemam pojma da li je to Legendary ili Imortal ili u sta spada? :: :: Ladno imam sve neke silne kovcege koje sam mislio da mi budu samo 7 dana i ako ne kupim kljuc da onda nestanu.. :: :: Moze neki tips kako da se snadjem u ovome? :)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.