Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Age of Empires II HD Edition
STRANA 1 OD 1
zeljans Age of Empires II HD Edition 11.03.2013. 12:17 T52205

status: user
broj poruka: 163
http://www.ageofempires.com/age2.html

izlazi 5. aprila

Old School !

q6600 3.375 . 790i . 2x4gb 1333 . gtx 460 . CM 690 II , CM M1000
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
blackwolf - - - - - 11.03.2013. 15:23 #481762

broj poruka: 1504
Kad se setim dokle još nije bilo warceaft 3 svi su u igraonici pičili Age of Empires ,ja lično nisam neki fan strategija ali sam i ja znao da odigram po koju partiju ,naravno nisam imao pojma da igram naspram ostalih :D

Malo offtopic: Koliko melju o ovm HTML5 pretpostavio sam da ga svaki browser do sada u potpunosti podržava ,mislio sam da je ovo neka šala kad sam pustio na Firefox ,video je bio skroz pikselizovan sa možda 15fps ,izgledao je kao da je sa neke plystation 1 igre ,takođe ni zvuk nije radio tj radio je ali se puštao na pogrešan output ,puštao se na hd output na koji nemam ništa priključeno umesto na analogni ,IE nije uopšte mogao da pusti video tek je chrome pustio video u svom njegovom hd sjaju i zvuk je naravno radio ,da li i vi ostali imate ovakav problem sa lisicom i ovim videom?
Black Wolf

mkukic ... 11.03.2013. 16:09 #481768

broj poruka: 2591
Razvoj i implementacija HTML5 standarda jos uvek nisu gotovi. Znaju se njegove specifikacije i sta se sve od njega ocekuje u buducnosti (jedna od bitnih stavki je upravo podrska za video materijal). Svi poznatiji browser-i ga (uglavnom) podrzavaju, ali sve to jos uvek ne funkcionise onako kako je zamisljeno. Pisu se razni skriptovi za proveru podrzanih HTML5 stavki u browser-ima, nekada se to prepusti raznim third party bibliotekama, pa moze doci do gresaka.

Sto se tice ovog linka, kod mene na FireFoxu 19.0.2 radi normalno i video i zvuk, mada je kvalitet videa nesto losiji.
****************************************************************************************
The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.

djokosrb A joj 11.03.2013. 19:15 #481807

broj poruka: 6875
Age II je i dalje ziv,posle moda forgotten empires ovo je zaista sjajna vest :)

Strategija na kojoj sam proveo najvise vremena(ne racunam dotu,kao mod za wc).

Uvek budi lepa secanja.Igra koja zasluzuje posebno mesto,po meni.

E sad,nzm zasto niko(ili vrlo mali broj studio)prosto ne napravi samo novi engine i malcice podigne kvalitet zvuka,a ostalo sve isto.

Brdo ali brdo starijih igara bi prosto i njima a i igracima donelo zaista mnogo.Njima naravno lovu.
Ovo je dobra stvar,iz vise razloga:

Najvazniji po meni je da ce biti na steamu,sto znaci da znaci ozivljvanje multiplayera.
Takodje ovaj kao HD upgrade je ok,dizanje same rezolucije je super stvar,ali opet mogli su i bolje,kao neki reworked ili (full)enchanced edition.
Sve u svemu,nasao sam lika koji moze da mi nabavi gift za 1000 dinara,a ovo je igra koja je obelezila jedan deo mog raspalog zivota :)Ovo mora da se ima.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs