Instalirao sam do sada mnogo puta Call of Duty 1 i na Xp i na Win7, ali do sada nisam imao sivi ekran, umjesto animacije u izbornom meniju. Kada se klikne na New game dobije se izbor za tezinu igre i bilo koja opcija da se odabere, ne funkcionise. probao sam sa svim varijantama igrice i 1.2 i 1.3 i 1.5 Svaki put je isto. Sivi ekran na pocetku sa opcijama. Konfiguracija je sledeca: - AMD athlon 2000+ ATI Radeon 8500 itd. Sve ostale igrice rade, cak i Call of Duty 2, ali kec nikako. Kako razrijesiti dati problem? Hvala unaprijed.
Sve sto radimo, radimo za svoju decu, nikada nece biti svjesni.
Sa riltek drirverima za zvuk. Moras da ih instaliras, pa ides na ikonicu od riltek zvucnik pa ides na conector setings, pa chekiraj oboje. Raidce 100%.
Desni klik na exe fajl igre,properties,pa na compatibility,pa stikliras run this program in compatibility mode za win xp kad instaliras igru i mora da radi
:: Mozes da posaljes linkove od tih igrica? Meni ni jedna ne radi na sedmici... : :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.