Nema bas mnogo veze sa Carmagedonom (igrao sam i prvo...
03.03.2013. 00:29
status: user broj poruka: 10997
izdanje, na Win 95, a kasnije i Carmagedon 2000). Tu je glavna fora bilo gazenje pesaka (zombija), iz kojih je prskala zelenkasta tecnost itd. itd. Ovo vise podseca na Trackmania - Nations forever (ali u metal trash pakovanju). Odlicno. Kupujem...
Trekmanijusam vozio do besvesti, tokom prosle i pretprosle godine: http://goo.gl/235pw
:: izdanje, na Win 95, a kasnije i Carmagedon 2000). Tu je glavna fora bilo gazenje pesaka (zombija), iz kojih je prskala zelenkasta tecnost itd. itd :: Ovo vise podseca na Trackmania - Nations forever (ali u metal trash pakovanju) :: Odlicno. Kupujem.. :: :: Trekmanijusam vozio do besvesti, tokom prosle i pretprosle godine :: http://goo.gl/235pw
Re: Re: Nema bas mnogo veze sa Carmagedonom (igrao sam i prvo...
03.03.2013. 17:17
status: user broj poruka: 689
@Torta, igrao sam i ja Carmagedon 2 i kasnije TDR, kazem da atmosfera podseca malo na to, posto je i u Carmi bilo sudaranja i unistavanja drugih automobila! :)
Re: Re: Ma, razumeo sam da tek TREBA da se pojavi. Dakle, ``kupujem`` je
03.03.2013. 17:17
status: user broj poruka: 18996
igra je `FREE REMAKE`.
:: :: Kupite original ako vam se svidja ova igra :: :: :: onoga casa kada je bude bilo na ``rafovima`` firmi Reloaded/Skidrow, Fairflight.. :: :: :: :: :: ::
Mora da je free jer je indie, a indieanci nemaju love da plate autorska prava za komercijalni remake. Svejedno, ja bih ladno dao par evra nekom klincu koji je potrosio godinu-dve da napravi nesto ovako u svojoj sobi.
ma kakvi, bice ovo super, ovo je pravio team.. RUSKI
:: :: Mora da je free jer je indie, a indieanci nemaju love da plate autorska prava za komercijalni remake. Svejedno, ja bih ladno dao par evra nekom klincu koji je potrosio godinu-dve da napravi nesto ovako u svojoj sobi :: ::
Koliko samo sati dana meseci smo ovo igrali ko klinci, stari dobri rnrr na segi,
Ej bre igrali na easy pa kao jbt kratko je, ima samo 3 planete, onda kao aj da igramo na veteran kad ono 5 planeta i dosta teze smo se proveli iako smo igrali coop.
A kad smo probali warior tezinu usrali smo se a tek odusevljenje je bila 6 vatrena planeta.
Uf stari dobri dani, ovo definitivno necu da propustim, ima neko info kad ce odokativno ovo da izadje za pc?
Po onoj photoshop abominaciji na kraju videa bih rekao da neka no-name firma pravi 3d verziju igre pa mi ne uliva baš puno poverenja. Nije baš remake a izgleda kao da je iz 1999-te ispala igra.
Ipak mi original izgleda bolje. __________________ Scourge of PCBerza
Da, igru prave totalni anonimusi i prave je za dzabe, dakle bice free za download bez da platis 1 dinar.
Ne znam sa cime poredis, jedini rnr racing koji je ok je na sega meda drive II bilo je nekih na ps1 ali to je bio krsh , kamera od iza i skroz promenjena fizika i sam gameplay.
Poredim ga sa originalom kako sam i prethodno rekao, ne izgleda mi ovaj novi lepše uopšte, previše veštački i zastarelo. __________________ Scourge of PCBerza
pa meni se svidja, sta znam, ali volim 2D igre, zbog toga se radujem jer ih jako malo ima
:: Ja samo ne znam ako ste ljubitelji starog rnr racinga na segi :: kako vam se ne svidja ovaj remake :: :: Pa sa onom odaljenom iskosa kamerom je apsolutno isti ugodjaj, :: a ona od iza kola me apsolutno ne zanima da tako vozim :: :: I razumite nesto, ovo su obicni ljubitelji stare igre, :: ne profi studio, nemaju budzet :: i igra ce biti za dzabe :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
Sve mi je na jebenom shugavim odvratnom ruskom, promenim ali313.ini file i unesem english, ali komentator je i dalje na ruskom, uzas zivi + svugde imam SV ispred svakog texta, + neke opcije nemaju nikakav ili neki los text.
Neko poterao da radi lepo a da nista nije na shugavom ruskom?
EDIT. Nasao sam, u jebenim opcijama za zvuk se menja jezik :)
:: Sve mi je na jebenom shugavim odvratnom ruskom, :: promenim ali313.ini file i unesem english, ali komentator je i dalje na ruskom, uzas zivi :: + svugde imam SV ispred svakog texta, :: + neke opcije nemaju nikakav ili neki los text :: :: Neko poterao da radi lepo a da nista nije na shugavom ruskom :: :: EDIT :: Nasao sam, u jebenim opcijama za zvuk se menja jezik : :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4 Ghz :: Cooler:CM v8 GT :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce x3 O :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.