Sa prvim delom sam imao cudan `odnos` - kada sam prvi put instalirao igru - u roku od 20 minuta me je totalno smorila. Posle par meseci sam je opet instalirao i tako sam se lepo naigrao da mi je definitivno medju omiljenim igrama.
Isto mi je bilo i sa Torchlightom 1 i 2 - presao sam ih tek iz drugog instaliranja - ali sam se bas onako nauzivao.
Samo da, kao sto je Ilicstefan rekao, ne skrenu previse od prvog dela :)
Na ovom nastavku se vec dosta dugo radi, fransiza jeste prodata, pocetkom 2013., ali je prakticno igra zavrsena jos prosle godine, sada je u pitanju samo, da tako kazem, utezanje igre, tako da verujem da je nece pokvariti.
ASUS M5A78L AMD FX 6300 @ 4GHz + CM HYPER 212 EVO 2X2GB HYPER X BLU @1600 MSI 6850 CYCLONE PE OC 940/1150 WB BLUE 500 LC POWER 550W THERMALTAKE V3 BLACK + 5X 120mm FANS
Hehe, i ja sam bio jedan od njih, dok (gledajuci tvoje postove, preporuke...) nisam probao 60FPS gaming...
Od tada, samo 50-60FPS i nista drugo pa neka ide i na LOW :D Primera radi, dok sam krizu 2 igrao na 30-40 frejma nikada nisam mogao da je predjem na teze od normal, ovih dana je privrsavam na superhero ali sa takvom lakocom da se prosto sam sebi cudim (mozda zatos to sam prvo presao C3 na istoj teziji :D )
Cisto za sebe na kojim setovanjima teras C3? ja na med
ASUS M5A78L AMD FX 6300 @ 4GHz + CM HYPER 212 EVO 2X2GB HYPER X BLU @1600 MSI 6850 CYCLONE PE OC 940/1150 WB BLUE 500 LC POWER 550W THERMALTAKE V3 BLACK + 5X 120mm FANS
Kad jednom osetis 60 frejmova naviknes se brzo i to ti postane standard, jebes vizuleni napredan senki na ultra ako jebu fps za 50% kao u bioshoku poslednjem, a razlika ultra i high je ne oko tebi vidljiva samo ako zagledas realno.
Drago mi je da si se navukao
A pogotovo ne razumem ljude koji igraju multiplayer igre online da bi uzivali u vizuelnim stvarima, najbitnije da ti uvek klizi na 60 frejmova i samim tim si precizniji i ubojitiji, a to da se divis kako drvo izgleda ili neke senke koje apsolutno ne gledas u zivotu u multiplayer igri je skroz nepotrebno i samo realno smeta.
c3 sam igrao na full hd rez, i mesavini very high/high detalja za stabilnih 60 frejmova sa filerima na minimum.
Ja verovatno uzimam 2x660 znaci ,2 metra cu dobijem :))
HAF 912 Plus I5 3570k Z77A-GD55 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz Corsair H60 Seasonic 620GM 2TB WD Green Mushkin Chronos 180GB GTX 580 Dell U2312hm Cm storm recon Cm storm trigger
:: Btw, ko kupi kod nas GTX660 pa na gore dobija igru free. Nvidia nudi taj bundle sad i sva sreća pa važi i u Srbiji :: :: http://emmi.rs/landingpage.325.htm :: :: __________________ :: Scourge of PCBerza ::
Ne znam da li ste gledali na youtube-u gameplay u poslednjih par dana, ali meni, bar sto se tehnickih detalja tice, igra izgleda po malo smesno i prevazidjeno. Animacije su jako lose, a i deluje mi da gomila objekata ima jako malo poligona, jedino light efekti su super. Sve u svemu nadam se bar da ce prica i gameplay da budu OK.
Upravo sma probao, ne radi kako treba na AMD kartama izgleda...
Performanse su lose, kod mene na klokovanoj HD 7950 Very High bez AA i teselacija na Normal pada i na 20 i nesto FPS... Jos sam primetio da senke povremeno trepere... GPU Usage je oko 70% sto je isto lose, mozda je i do procesora koji ne moze da iskoristi grafiku.
Ceka se nov drajver.
Inace grafika izgleda lepo, bolje nego u prethodnom delu, onakva kakva se ocekuje od jedne igre u 2013.
Meni je prvi deo bio ok, ali samo to, ok kao igra i bilo je zabavno igrati.
A sto se tice grafike u prvom delu a tako mi deluje i ovde u drugom, apsolutno lose optimizovano neopravdano zahtevno, ali to se svi ipak loze kad im nesto przi graficku i cpu onda mora da je dobro, a realno vizuelno nista ja tu toliko zahtevno opravdano nisam video...
U pravu si donekle sto se tice prvog dela, da ne nudi nsita specijalno graficki, ali opet je izgledao dosta dobro kada se pojavio 2010. Samo onaj Advance DoF i teselacija su na tada aktuelnim kartama obarale fps do neigrivosti a vizuelno nisu pravili neku ralziku.
Lose radi na HD 7950-ici Boost, Very High, teselacija na Very High, ugasen AA, 1920x1200, pada ispod 20 FPS...
Cak i kada spustim podesavanja na High i ugasim teselaciju imam oko 20 i nesto FPS u zahtevnim scenama. Inace ide i preko 60 FPS tamo gde nisu zahtevne scene.
Grafika nije losa, ali ja nisam nesto odusevljen licno. Crysis 3 mi je recimo za klasu vizuelno bolji, a pritom je i optimizovaniji.
Nadam se da ce neki patch ili novi drajver u buducnosti doneti bolje perfomanse.
Meni na very high,physx high i ugasen AA fps od 34-60 uglavnom se vrti od 35-55 u kombinaciji sa adaptive vsync i to sa starim drajverima posle cu da probam sa novim koji donose bolje performanse za metro .)
HAF 912 Plus I5 3570k Z77A-GD55 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz Corsair H60 Seasonic 620GM 2TB WD Green Mushkin Chronos 180GB GTX 580 Dell U2312hm Cm storm recon Cm storm trigger
:: Meni na very high,physx high i ugasen AA fps od 34-60 uglavnom se vrti od 35-55 u kombinaciji sa adaptive vsync i to sa starim drajverima posle cu da probam sa novim koji donose bolje performanse za metro . :: :: HAF 912 Plu :: I5 3570 :: Z77A-GD5 :: 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mh :: Corsair H6 :: Seasonic 620G :: 2TB WD Gree :: Mushkin Chronos 180G :: GTX 58 :: Dell U2312h :: Cm storm reco :: Cm storm trigge :: ::
Jbg pojavi se prva igra u 2013 koja je optimizovana za geforce kartice i odma problem a amd sponzorise tolike igrice i optimizuju ih pa opet mozes ko covek da igras sa nvidijom :)) cak je u nekim igricama brza od amd-ovih ostrva
:: Nice. :: :: Mi sa amd-om moracemo ipak da sacekamo novi driver, jer koliko vidim po netu, prakticno je neigrivo u nekim momentima. :: :: :: :: :: :: :: BTW provalite ovo: ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ก็็็็็็็็็็็็็็็็็็็็ก็็็็็็็็็็ :: :: :: :: Meni na very high,physx high i ugasen AA fps od 34-60 uglavnom se vrti od 35-55 u kombinaciji sa adaptive vsync i to sa starim drajverima posle cu da probam sa novim koji donose bolje performanse za metro . :: :: :: :: HAF 912 Plu :: :: I5 3570 :: :: Z77A-GD5 :: :: 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mh :: :: Corsair H6 :: :: Seasonic 620G :: :: 2TB WD Gree :: :: Mushkin Chronos 180G :: :: GTX 58 :: :: Dell U2312h :: :: Cm storm reco :: :: Cm storm trigge :: :: :: ::
Nije u nekim nego u vecini .) A zaboravio si i smooth gaming kod nVidia i microsttutering kod AMD :D:D:D
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
:: Jbg pojavi se prva igra u 2013 koja je optimizovana za geforce kartice i odma problem a amd sponzorise tolike igrice i optimizuju ih pa opet mozes ko covek da igras sa nvidijom :)) cak je u nekim igricama brza od amd-ovih ostrva :: :: HAF 912 Plu :: I5 3570 :: Z77A-GD5 :: 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mh :: Corsair H6 :: Seasonic 620G :: 2TB WD Gree :: Mushkin Chronos 180G :: GTX 58 :: Dell U2312h :: Cm storm reco :: Cm storm trigge ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646996. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.