Fix for users getting stuck in the Pinger Fix for Flashbang/Smoke grenade reactions not displaying in Kill Cam Fix for crosshair becoming invisible after certain actions Fixes for squads joining and disconnecting from servers Fix for players being unable to fire or reload occasionally Fix for users occasionally being able to hear VTOL damage siren constantly Weapons retrieved from the ground now have the correct attachments Fix for players getting stuck if ripping HMG off VTOL during destruction Fix for being unable to detonate C4 after host migration on consoles Fix for game not ending correctly if last opponent triggers a host migration Fix for issue where sometimes rip and throw weapons would not deal damage in smoke grenades Fix for relay in CTR becoming stuck if picking up relay during shotgun reload Fix for icons disappearing occasionally in CTR Fix for players occasionally spawning with wrong loadout in Assault (PC Only) Last Man Standing no longer displayed in Hunter for players that have just died Fixed issue with teams during host migration in Hunter/Assault Significant optimisation to Medium detail settings (PC Only) Particle optimisation (PC Only)
Also, for those of you running AMD cards in CrossFire, the latest Catalyst beta solves a hang you may be experiencing.
____________________________________ Zašto glup potez? Danas DX11 grafičke mogu da se nadju na buvljaku. Šta je tu glupo? To što je možda neko dao 300€ za DX10 grafiku pre par godina pa mu je sada žao da je baci u smeće jer u oglasima niko više ne fercera DX10? Daj molim te, ja sam kupio pre dve godine gotovo DX11 karticu ATI 5670 512MB DDR5 za nekih 70€ i evo IGRAM Crysis 3 u 1440x900 na MEDUIM podešavanjima bez da mi je jednom usporila ili secnula. I uživam na monitoru od 27 inča. Jeb`ga, i ja bi hse kajao da sam kupio neku besnoćui od grafike koju bi sada trebao da zamenim a žao mi jer sam je platio kao sveti Petar kajganu .... :: Bilo bi lepo da izbace `patch` koji ce dozvoliti igranje na DX10 karticama :: :: Koliko glup potez :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! :: :: ::
Glup je potez jer neracunajuci Srbiju i slicne siromasne zemje gde inace niko ne kupuje original igre, firma gubi novac , gubi trziste.
Realno gledano jako mali broj ljdi ima napucane graficke i procesore, a ogroman broj i dan danas tera gtx 9800 , amd 5770 i slicne karte, ti ljudi im nece kupiti igru jer ih debelo zabole da daju jos i gomilu para na karte i procesore, glup im je potez jer su sebi pucali u nogu, sta fali izboru oces dx9 ili dx 11 kao kod far cry 3 ili batman arkham city?
___________________________________ E vidiš, NISI u pravu. Kada sam ja kupovao grafiku svi su OVDAŠNJU dušebrižnici i savetodavci SAVETOVALI da obavezno kupim tu i tu grafiku (koja je DX10 btw. i koja je bila bar 40% skuplja) i NIKAKO ovu koju sam kupio 5670. Jer je ova 5670 sporija 1000% od ponudjenih i trla baba lan. Ja onako NAIVAN, kupio lepo JEFTINIJU grafiku koja je `slučajno` DX11 kartica ... I ŠTA SADA?!?
Ja na ovoj jeftinoj grafici igram svaku NAJNOVIJU igricu kao i svi ostali, ... dok ovi koji su verovali `savetodavcima` zaglaviše sa svojim sada već apsolutno BEZVREDNIM besnoćama.
SETI SE, GTX 9800 je koštala 150€ ....
Zato i kažem, trebaju se kajati mnogi koji verovali u NVIDA moći i recimo primera radi GTX 9800 i slične ATI 4xxx grafike (koje su usput trošile kao da su toplane,) a ne u najobičniju primera radi: 5670 koja i dana danas radi. I eto IAKO JE JEFTINIJA pregazila je te `snažne` momke. Toliko o STRUČNJACIMA koji znaju šta valja!
Ma da, sada je kriv tim koji je pisao Crysis 3 ... pih :: Glup je potez jer neracunajuci Srbiju i slicne siromasne zemje gde inace niko ne kupuje original igre, firma gubi novac , gubi trziste :: :: Realno gledano jako mali broj ljdi ima napucane graficke i procesore, :: a ogroman broj i dan danas tera gtx 9800 , amd 5770 i slicne karte :: ti ljudi im nece kupiti igru jer ih debelo zabole da daju jos i gomilu para na karte :: i procesore, glup im je potez jer su sebi pucali u nogu, :: sta fali izboru oces dx9 ili dx 11 kao kod far cry 3 ili batman arkham city :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: Cooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mouse:Mx 51 :: Screen: Dell :: ::
Znači, ovi koji poseduju 5670 (kao ja), ili još bolju 5770, UŽIVAJU igrajući Crysis 3! :: :: a ogroman broj i dan danas tera , amd 5770 i slicne karte : :: :: ::
Decenijama u nazad, ne secam se da je ovako nesto postojalo.
Uvek si mogao da igras SVE igrice, i sa starijim grafickim karticama.
Mislis da je ovo U REDU?
Sta cemo sa ljudima, koji su dali `brdo` para za GTX295, HD4870 x2, ili, jos gore, SLI GTX285 i slicno?
Ti razumes da je taj tvoj HD5670 ni po cemu bolja karta, sem po tome sto ima `DX11`, od svih ovih?
Sta vise, slabija je od 4850, 9800gtx, GTS250, 9800GT...
Dakle, poenta price:
Cist marketinski trik i bezobrazluk, jer, kao sto Dexter kaze, prvo Xbox360, konzola matora 5+ godina nema DX11 podrsku, pa ce izaci Crysis 3 i za nju.
Nije u redu prema ljudima koji imaju JAKE DX11 kartice, kao na primer:
Cak nije u redu ni prema onima koji imaju 9800GT i slicne, jer su to kartice koje I DALJE teraju sve igrice na nizim podesavanjima i non-fullhd rezolucijama.
I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s!
:: ___________________________________ :: Zašto glup potez? Danas DX11 grafičke mogu da se nadju na buvljaku. Šta je tu glupo? To što je možda neko dao 300€ za DX10 grafiku pre par godina pa mu je sada žao da je baci u smeće jer u oglasima niko više ne fercera DX10? Daj molim te, ja sam kupio pre dve godine gotovo DX11 karticu ATI 5670 512MB DDR5 za nekih 70€ i evo IGRAM Crysis 3 u 1440x900 na MEDUIM podešavanjima bez da mi je jednom usporila ili secnula. I uživam na monitoru od 27 inča. Jeb`ga, i ja bi hse kajao da sam kupio neku besnoćui od grafike koju bi sada trebao da zamenim a žao mi jer sam je platio kao sveti Petar kajganu ... :: :: Bilo bi lepo da izbace `patch` koji ce dozvoliti igranje na DX10 karticama :: :: :: :: Koliko glup potez :: :: :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! :: :: :: :: :: ::
Cuj nije fer...Pa jel ti znas sta pricas? karte stare 4-5 godina da teraju igru koja ima novi engine plus performanse koje trazi .....Meni bre muka kad igram pes2011,2012,2013 na dx9 alo!!!pored dx10 i 11 i nasta je najace sto ce i2014 isto da bude...... Pa lepo sto nisi uzeo xbox360 ili ps3 ne bi imao problema.Zna se da su pc komponete na papiru jace ali u praksi ne zasto? ni jedna igra nije optimizovana kao za konzolsk sisteme... DEX je pricao o tome da ga ne citiram sad.Poenta je oces pc igre ima da ulazes u grafiku minimum na 2 godine ako oces da pratis trendove a ne kupis grafiku fazon 2008 i tripujes da ces da igras igre u2013
AMD 965 X4 3.8 Ghz Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power HD 6870 Sapphire Cooler Master HAF 912 LC Power Arkangel 850 W Samsung SyncMaster P2470 Altec Lansing VS3151R LOGITECH G400
:: Nisi u pravu. Ovo nisu nikakvi argumenti :: :: Ovo sto rade je cist marketinski trik :: :: Decenijama u nazad, ne secam se da je ovako nesto postojalo :: :: Uvek si mogao da igras SVE igrice, i sa starijim grafickim karticama :: :: Mislis da je ovo U REDU :: :: Sta cemo sa ljudima, koji su dali `brdo` para za GTX295, HD4870 x2, ili, jos gore, SLI GTX285 i slicno :: :: Ti razumes da je taj tvoj HD5670 ni po cemu bolja karta, sem po tome sto ima `DX11`, od svih ovih :: :: Sta vise, slabija je od 4850, 9800gtx, GTS250, 9800GT.. :: :: Dakle, poenta price :: :: Cist marketinski trik i bezobrazluk, jer, kao sto Dexter kaze, prvo Xbox360, konzola matora 5+ godina nema DX11 podrsku, pa ce izaci Crysis 3 i za nju :: :: Nije u redu prema ljudima koji imaju JAKE DX11 kartice, kao na primer :: :: GTX260, GTX275, GTX295, GTX285, 4870, 4850, 4890, SLI-Crossfire kombinacije i slicno :: :: Cak nije u redu ni prema onima koji imaju 9800GT i slicne, jer su to kartice koje I DALJE teraju sve igrice na nizim podesavanjima i non-fullhd rezolucijama :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! :: :: :: :: ___________________________________ :: :: Zašto glup potez? Danas DX11 grafičke mogu da se nadju na buvljaku. Šta je tu glupo? To što je možda neko dao 300€ za DX10 grafiku pre par godina pa mu je sada žao da je baci u smeće jer u oglasima niko više ne fercera DX10? Daj molim te, ja sam kupio pre dve godine gotovo DX11 karticu ATI 5670 512MB DDR5 za nekih 70€ i evo IGRAM Crysis 3 u 1440x900 na MEDUIM podešavanjima bez da mi je jednom usporila ili secnula. I uživam na monitoru od 27 inča. Jeb`ga, i ja bi hse kajao da sam kupio neku besnoćui od grafike koju bi sada trebao da zamenim a žao mi jer sam je platio kao sveti Petar kajganu ... :: :: :: Bilo bi lepo da izbace `patch` koji ce dozvoliti igranje na DX10 karticama :: :: :: :: :: :: Koliko glup potez :: :: :: :: :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! :: :: :: :: :: :: :: :: ::
DX10 cu cist promasaj od karti kao i windows vista sa njima prihvati cinjenicu. Lepo pravac radnja pa nov racunar ili brate kupovina konzole ovo je skup sport
AMD 965 X4 3.8 Ghz Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power HD 6870 Sapphire Cooler Master HAF 912 LC Power Arkangel 850 W Samsung SyncMaster P2470 Altec Lansing VS3151R LOGITECH G400
:: Nikakvi vam ovo nisu argumenti :: :: Plakali biste svi zajedno da imate dx10 kartice ::
Ma da bre golf 2 je zakon 7 cisto fenserisanje to je tvoje misljenje auuuuuuu Brate pogledaj kalendar prvo pa napredak engine koji je od crytek 2 engine mrdnuo dobrano i razlika izmedju dx10 i dx 11? upravu si nema je osim sto igre na dx11 rade bez bagova,bez losih driver-a i naravno da se vidi razlika u igrama koje traze zivotinje od masina a za vecinu nas te masine su nedostupne nazalost.
Kupih xbox360 pocetkom 2012, drzao sam konzolu 3-4 meseca cisto da predjem neke naslove (gow2,3...) i prodao, pc trenutno nudi vise i daleko bolju grafiku....
Za ljude koji ne zele da ulazu u komponente a grafika im nije na prvom mestu neka kupe konzolu , flesuju i igraju....
Upravo tako ali zaboravio si da kazes da igre na xbox rade perfektno i sad kad se pojavi 720 i ps4 oces reci da je pc opet bolji? Dex je naveo primer da Crysis3 radi ko zmaj na xbox360 a vamo krsevi iz 2008 ne mogu ni da pridju a bogami i ova moja karta moze da isprati ali cim popalim cuda muda kraj fps20 pa ide cak jos nize. Shvatite ljudi Pc sad mozda ima bolju grafiku od ps3 i xbox-a jer su sistemi izasli 2006
:: :: Kupih xbox360 pocetkom 2012, drzao sam konzolu 3-4 meseca cisto da predjem neke naslove (gow2,3...) i prodao, pc trenutno nudi vise i daleko bolju grafiku... :: :: Za ljude koji ne zele da ulazu u komponente a grafika im nije na prvom mestu neka kupe konzolu , flesuju i igraju.... :: :: Sta ce doneti nove konzole videcemo...
Ne znam o cemu pricas? Kakvi bagovi u dx11? Ja ih ne vidim? Trenutno igram Crysis 2 na GTX260, ne vidim nikakve bagove?
Igrao sam i ostale igrice, sa GTX460 do pre neki dan, rade obe kartice isto(sto se tice bagova?)?
Ovo za Cry engine te ne razumem? Logicno da postoji napredak, ali ne toliki da GTX260 ne moze da tera Crysis 3. TO je samo marketinski trik.
:: Ma da bre golf 2 je zakon 7 cisto fenserisanje to je tvoje misljenje auuuuuu :: Brate pogledaj kalendar prvo pa napredak engine koji je od crytek 2 engine mrdnuo dobrano i razlika izmedju dx10 i dx 11? upravu si nema je osim sto igre na dx11 rade bez bagova,bez losih driver-a i naravno da se vidi razlika u igrama koje traze zivotinje od masina a za vecinu nas te masine su nedostupne nazalost :: :: AMD 965 X4 3.8 Gh :: Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H :: 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Powe :: HD 6870 Sapphir :: Cooler Master HAF 91 :: LC Power Arkangel 850 W :: Samsung SyncMaster P247 :: Altec Lansing VS3151 :: LOGITECH G40 :: ::
sa ps4&xbox720 u startu ne ocekujem da ce pc biti bolji, medjutim za 1-2g bice sasvim druga prica... ostace na kupcu da odluci zeli li menjati komponente svake druge godine ili fleshovati konzolu na svakih 6-12meseci i biti miran sledecih 3-5god.
Trenutno , drzao bih se pc dok ne razbiju nadolazece konzole... Naravno na xbox360 sve je radilo perfektno, presao sam i alan wake na konzoli, medjutim na pc igrati alan wake bio je poseban dozivljaj....
:: :: Upravo tako ali zaboravio si da kazes da igre na xbox rade perfektno i sad kad se pojavi 720 i ps4 oces reci da je pc opet bolji :: Dex je naveo primer da Crysis3 radi ko zmaj na xbox360 a vamo krsevi iz 2008 ne mogu ni da pridju a bogami i ova moja karta moze da isprati ali cim popalim cuda muda kraj fps20 pa ide cak jos nize :: Shvatite ljudi Pc sad mozda ima bolju grafiku od ps3 i xbox-a jer su sistemi izasli 2006 :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Gh :: Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H :: 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Powe :: HD 6870 Sapphir :: Cooler Master HAF 91 :: LC Power Arkangel 850 W :: Samsung SyncMaster P247 :: Altec Lansing VS3151 :: LOGITECH G40 :: :: :: :: :: Kupih xbox360 pocetkom 2012, drzao sam konzolu 3-4 meseca cisto da predjem neke naslove (gow2,3...) i prodao, pc trenutno nudi vise i daleko bolju grafiku... :: :: :: :: Za ljude koji ne zele da ulazu u komponente a grafika im nije na prvom mestu neka kupe konzolu , flesuju i igraju.... :: :: :: :: Sta ce doneti nove konzole videcemo...
Cuj matori prihvati ili ne na tebi je .Stvari zastarevaju pa sto masa igara vise ne moze na XP? sta mu fali? Mislim daj opste je poznato da MORAS da pratis trend i tu prica staje. Verujem da si puko boga oca za kartu i da ne mozes da prihvatis cinjenicu ali shvati imas kartu staru boga oca ...Meni u novembru prosle godine isteklo 2 godine kako koristim moju kartu.URadio bench za resident evil 6 i gle ocena je A nije S (maximum) i sta sad da se zalim? moraju karte nove da se prodaju i procesori to je industrija tvoje je da prihvatis ili ne . Sto se tice konzole pc nema sta da trazi pored xbox-a i PS3 licno sam uporedio par naslova u ostalom u fulu ga igras na njima ja sad sa ovom kartom koja je stara 2godine i 3 meseca jedva na midium a konzola od 2006 je guta ??? Tako da molim te zaobidji me sa tim.Slazem se da je grafika na pc alan wake bolja ali to je samo jedna igra dok ostalo zna se ...Jos kad izadje 720 pa ga uzmes i tamo 2020 kazes jebote stuca mi crysis 6 a na xobox ps4 leti.... e...... lepo kazem pc gaming je skup sport
:: Drajveri za sve kartice su isti. :: :: i za gtx260, i za gtx460, na primer :: :: Ne znam o cemu pricas? Kakvi bagovi u dx11? Ja ih ne vidim? Trenutno igram Crysis 2 na GTX260, ne vidim nikakve bagove :: :: Igrao sam i ostale igrice, sa GTX460 do pre neki dan, rade obe kartice isto(sto se tice bagova?) :: :: Ovo za Cry engine te ne razumem? Logicno da postoji napredak, ali ne toliki da GTX260 ne moze da tera Crysis 3. TO je samo marketinski trik :: :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! :: :: :: :: Ma da bre golf 2 je zakon 7 cisto fenserisanje to je tvoje misljenje auuuuuu :: :: Brate pogledaj kalendar prvo pa napredak engine koji je od crytek 2 engine mrdnuo dobrano i razlika izmedju dx10 i dx 11? upravu si nema je osim sto igre na dx11 rade bez bagova,bez losih driver-a i naravno da se vidi razlika u igrama koje traze zivotinje od masina a za vecinu nas te masine su nedostupne nazalost :: :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Gh :: :: Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H :: :: 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Powe :: :: HD 6870 Sapphir :: :: Cooler Master HAF 91 :: :: LC Power Arkangel 850 W :: :: Samsung SyncMaster P247 :: :: Altec Lansing VS3151 :: :: LOGITECH G40 :: :: :: ::
Prvo, ja menjam kartice nedeljno(5-6), i tesko da sam je platio `boga oca`. :)
Drugo, ja ne kazem da GTX260 moze da potera sve na ultra, vec, kazem da je mogla da potera barem zadovoljavajuce na medium i 720p, a to `uzivanje` je uskraceno, cisto iz hira...
XP ne moze da podrzi igrice iz tehnickih razloga(jer ne podrzava directX10) - i to nije isto, dakle, ne mozes to tako porediti...
Crysis 3 podrzava GTX260, a zasto ne moze da se igra (pa, ljudi su alavi, nista novo).
Slazem se da vreme cini svoje, i veruj mi - ja sam prvi za to da ne mozes vecno sa starom grafickom da igras sve igrice, i zivot mi se gadi, kada mi dodje neki baja i kaze: `sa 9800gt igram sve na high!`.
:: :: Cuj matori prihvati ili ne na tebi je .Stvari zastarevaju pa sto masa igara vise ne moze na XP? sta mu fali? Mislim daj opste je poznato da MORAS da pratis trend i tu prica staje :: Verujem da si puko boga oca za kartu i da ne mozes da prihvatis cinjenicu ali shvati imas kartu staru boga oca ...Meni u novembru prosle godine isteklo 2 godine kako koristim moju kartu.URadio bench za resident evil 6 i gle ocena je A nije S (maximum) i sta sad da se zalim? moraju karte nove da se prodaju i procesori to je industrija tvoje je da prihvatis ili ne :: Sto se tice konzole pc nema sta da trazi pored xbox-a i PS3 licno sam uporedio par naslova u ostalom u fulu ga igras na njima ja sad sa ovom kartom koja je stara 2godine i 3 meseca jedva na midium a konzola od 2006 je guta ??? Tako da molim te zaobidji me sa tim.Slazem se da je grafika na pc alan wake bolja ali to je samo jedna igra dok ostalo zna se ...Jos kad izadje 720 pa ga uzmes i tamo 2020 kazes jebote stuca mi crysis 6 a na xobox ps4 leti.... e..... :: lepo kazem pc gaming je skup spor :: :: AMD 965 X4 3.8 Gh :: Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H :: 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Powe :: HD 6870 Sapphir :: Cooler Master HAF 91 :: LC Power Arkangel 850 W :: Samsung SyncMaster P247 :: Altec Lansing VS3151 :: LOGITECH G40 :: :: :: Drajveri za sve kartice su isti. :: :: :: :: i za gtx260, i za gtx460, na primer :: :: :: :: Ne znam o cemu pricas? Kakvi bagovi u dx11? Ja ih ne vidim? Trenutno igram Crysis 2 na GTX260, ne vidim nikakve bagove :: :: :: :: Igrao sam i ostale igrice, sa GTX460 do pre neki dan, rade obe kartice isto(sto se tice bagova?) :: :: :: :: Ovo za Cry engine te ne razumem? Logicno da postoji napredak, ali ne toliki da GTX260 ne moze da tera Crysis 3. TO je samo marketinski trik :: :: :: :: :: :: I love how much people just did not give a fuck in the 80s and 90s! :: :: :: :: :: :: :: Ma da bre golf 2 je zakon 7 cisto fenserisanje to je tvoje misljenje auuuuuu :: :: :: Brate pogledaj kalendar prvo pa napredak engine koji je od crytek 2 engine mrdnuo dobrano i razlika izmedju dx10 i dx 11? upravu si nema je osim sto igre na dx11 rade bez bagova,bez losih driver-a i naravno da se vidi razlika u igrama koje traze zivotinje od masina a za vecinu nas te masine su nedostupne nazalost :: :: :: :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Gh :: :: :: Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H :: :: :: 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Powe :: :: :: HD 6870 Sapphir :: :: :: Cooler Master HAF 91 :: :: :: LC Power Arkangel 850 W :: :: :: Samsung SyncMaster P247 :: :: :: Altec Lansing VS3151 :: :: :: LOGITECH G40 :: :: :: :: :: ::
ako samo mozes da pojasnis kakav je to `marketinski trik` ako igru izdaju samo za dx11 i samim tim manji broj ljudi moze da je igra odnosno kupi, mozda nesto propustam?
Igrica koja je u dx11 jedino igriva tera `gejmere` da kupuju nove graficke.
No to je nebitno, sada je izasao taj hak, tako da je problem postao proslost.
:: ako samo mozes da pojasnis kakav je to `marketinski trik` ako igru izdaju samo za dx11 i samim tim manji broj ljudi moze da je igra odnosno kupi, mozda nesto propustam :: :: ::
:: ako samo mozes da pojasnis kakav je to `marketinski trik` ako igru izdaju samo za dx11 i samim tim manji broj ljudi moze da je igra odnosno kupi, mozda nesto propustam :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.