Znam da sam stavio temu u pogresan deo foruma ali onaj drugi deo clanovi retko posecuju. Nadam se da ce moderatori prebaciti ili izbrisati temu tek kada dobijem par odgovora.
1.Gde u Beogradu mogu jeftino i kvalitetno da odstampam sliku?
2.Kako ce se videti slika rezolucije 525x158 na solji?
3. Da li mogu preko nekog pretrazivaca da nadjem istu sliku sa boljom rezolucijom?
ja sam od devojke dobio, pre nekih godinu dana solju sa fotografijom koju je ona izabrala. Znam samo da je to odradjeno u nekoj foto radnji i da je slika bila 5mpx tj. vece rezolucije. I vidi se savrseno. Nisam je puno koristio ali i dalje je ista kao i prvog dana (nije izbledela od pranja). E sad za cenu ne znam jer je to bio poklon. Sto se tice slike koju ti hoces, mozes da je nadjes u vecoj rezoluciji ako je neka javna slika, tj nije privatna. Imas u google-ovom search-u da obelezis, tamo kad trazis, da ti nadje samo slike sa vecom rezolucijom. Ako treba dodatna pomoc pitaj.
ASUS M5A99X EVO Phenom II X4 960T @ 4,3GHz CM 212 EVO Kingston HyperX 2x4GB @1600MHz MSI TFIII GTX 660 2GB KINGSTON HyperX 3K 120GB ASUS XONAR DG CM GX550
Hvala na odgovorima. Nisam bio kod kuce pa vam zato tek sada odgovaram. Planirao sam da iskopiram strip iz dnevnih novina preko cele solje ali vidim da je tesko naci bas taj broj u vecoj rezoluciji.
ako je crno beli, mozda bi mogao da se malo poigras u corelu, tj da uradis tracing.
Bitmaps>trace bitmaps> line art ili mozda high quality image ako je u boji, (ako se dobro secam, ima par godina od kada sam radio u Corel Draw-u) ali pitanje kako ce fajl tako malih dimenzija ispasti, ali bice u krivama, pa ces moci da ga uvecas i exportujes u visoj rezoluciji.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.