Jedna nova igra je na pomolu i za sada nema mnogo informacija o njoj. Zove se `Murdered: Soul Suspect` Dobila je AAA kategoriju sto znaci da se radi o HQ igri sa velikim razvojnim budzetom. Trebalo bi da se pojavi pocetkom 2014-te godine.
Drago mi je sto Square Enix izbaca sve igre i za PC, a evo i Ubisoft je pruzio ruku pomirenja za PC gejmere, tako da cemo Watch Dogs videti i na PC-u...
E jbga..Sve nesto u 2014-toj..Ima li sta konkretno da ce biti u ovoj godini? Malo sam istrazivao i za ovu godinu nema ni jedna igra bazirana na Unreal 4 engine! Tech Demo razbija ali ipak ni jedna igra ne koristi..
Znaci Crysis 3 je vrh ponude sto se tice ove godine?
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Ne znam koje ce endzine da koriste al ove godine ja se radujem novom tomb rideru,novom betmenu i ako bude srece dark souls II i star wars 1313 tako da godina nije bas skroz bleda a bice i dobrih mmo naslova. a ortak mi nesto rece da nam mozda do kraja godine dolazi i novi star wars rpg al ko zna. Inteli5-3570k@3,4GHzCMStorm EnforcerASUSMaximus V GeneMSIGTX660Ti PE OCPatriotIEM 8GB @2133MHz Limited Edition Cooler MasterM2 Silent Pro 620W
A mozda ove godine bane i Prey 2 ko zna :D Inteli5-3570k@3,4GHzCMStorm EnforcerASUSMaximus V GeneMSIGTX660Ti PE OCPatriotIEM 8GB @2133MHz Limited Edition Cooler MasterM2 Silent Pro 620WIntel
Nikada se nisam navodio iz tudje glave pa necu ni sad. Za mene sam ja najbolji kriticar. Strasno bih se razocarao da je posle toliko godina razvoja napravljeno nesto bezveze.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646995. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.