Ja ili sam negde zeznuo stvar ili nesto ne valja.. Skinuo sam verziju Crysis 3 Internal Reloaded i crack Crysis 3 crack Reloaded , ali kada krekujem uopste mi ne pokrece igru , jel ovaj Origin neke veze sa tim ili nema? posto kada pokrenes igru bez krekovanja on pokrece i origin i trazi key, a kada krekujem igru onda ne pokrece nista ... o cemu se tu zapravo radi ? Zna li neko?
Nisam jos nista blokirao ali mi sada kada sam crackovao kao upali mali prozorcic i ugasi ga ono kao da hoce da pokrene igru ali je ne pokrene ... sta je sad to
Probaj foru koju je TheBear napisao Obrisati folder Electronic Arts iz C:\Program Data A posle promeniti ime kompjutera ! Znaci u neko drugo. I restartovati.
Za ovakve stvari je dobro da ljudi hoce da nam prepuste kontrolu nad racunarom :) Pogledaj dal nemaš nešto što treba da imaš instalirano. directx microsoft vusal c razne varijante ....
Skini ponovo crack možda ti ili nije dobro skinut ili ga antivirus obriso. Onesposobi na 10 minuta antivirus. Pokreni je kao administrator ili iskljuci UAC.
Kad skidaš torent uvek na kraju proveri dal je dobro skinut jer se ponekad desi da nije (mislim na rucnu ponovnu proveru-neki klijenti imaju a vecina kao recimo utorent nema automatsku proveru)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.