druga misija, welcome to the jungle... uzmem bolt sniper da unistim topove na kuli... ali u snajperu nema metaka, ot of ammo?? jel se desilo ovo jos nekome? sta raditi?
@DjokoTheSerb&Pisko: ma ne kapirate - nisam ja PRESAO igru zahvaljujuci
23.02.2013. 21:19
status: user broj poruka: 10997
cheat-u, naprotiv, cheat sam ``pokupio`` nakon sto sam Far-a zavrsio na svim nivoima tezine (u medjuvremenu se vracajuci na pojedine ``saved point-s`` koji su me se posebno dojmili)... Usput sam kojesta tvikovao, kao OpenGL umesto DX-a itd. itd.. I to sve OFFLINE & SINGLE PLAYER mode (sto ce reci: nikoga nisam zayebavao). Just for fun...
nema to nikakve veze, recimo nekad znam da iskoristim cheat da dobijem nesto preko reda jer zelim da vidim kako `izgleda`, sad ajde recimo cheatovao sam u amazing spiderman da uzmem kostime jer me smorio default kostim, onda recimo u pucacinama nekad uzmem sa cheatom neku dobru pusku pre nego sto je dobijem da vidim kako su je napravili, koliko je dobra, losa, znaci li nesto..... onda recimo cheatovao sam u San Andreas jer je zabavno kad se iskombinuju neki cheats.....itd..... ali neke vredne igre igram potaman bez cheata, recimo COD serijale.....
:: Ukusi su različiti i neraspravljivi, ali, cheat-ovanje u igrama je kao da između devojke i svinjeuše izaberete potonju plastičnu svinjeušu... :: :: Budale računaju na sreću. :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.