:: Eeeee, bas te zamisljam...Mora da si zatresla sisic*ma:) Mislim od srece...: :: :: P.S. Sory lljudi, znam da je ovo za karike.com, jb :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
jel video neko xendzu uzivo? bas me interesuje kako izgleda?
Intel i5 3550, Megahalem, GA Z77M D3H, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Mini BLACK/WHITE mod...
:: hahhahahahahha, gile ulepsa mi jutro :: :: :: :: Eeeee, bas te zamisljam...Mora da si zatresla sisic*ma:) Mislim od srece...: :: :: :: :: P.S. Sory lljudi, znam da je ovo za karike.com, jb :: :: :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: :: :: ::
:: jel video neko xendzu uzivo? bas me interesuje kako izgleda :: :: Intel i5 3550, Megahalem, GA Z77M D3H, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Mini BLACK/WHITE mod.. :: :: :: hahhahahahahha, gile ulepsa mi jutro :: :: :: :: :: :: :: Eeeee, bas te zamisljam...Mora da si zatresla sisic*ma:) Mislim od srece...: :: :: :: :: :: :: P.S. Sory lljudi, znam da je ovo za karike.com, jb :: :: :: :: :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: :: :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: :: :: :: :: ::
Konkretno mene apsolutno ne zanima kako xendza izgleda, niti imam potrebu za druzenjem pc berzasha , oko mi je super ne znam ko ste ni kako izgledate niti sta radite, extra :)
brate o cemu ti pricas, jebo teretanu, bitna je faca, dzabe ti definicija ako si ruzan:) postavicu i ja kad postave `glavne baje` sa foruma.
Intel i5 3550, Megahalem, GA Z77M D3H, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Mini BLACK/WHITE mod...
:: Daj sliku kao dokaz, :: garant se ide u teretanu :: i gutaju se razni zdravi narandzasti praskovi u plasticnim kutijama? :: :: Mora da imas neku sliku gde si go do pojasa :: ,a ako nemas, sta ides u teretanu, da se slikas obucen :: :: Ajde obraduj xendzu :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: CpuCooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mis:Mx 51 :: Dell 22 ::
znam za ovo, ali opet nema najzvucnijih imena, a i ne volim da izigravam klovna. ja lepo pitao da li je neko video xendzu uzivo, a ne da li je nekome slala slike na mail, lepo se javio imarkovic i dao mi odgovor.
:: Postavili su odavno... http://goo.gl/a52Y :: ako te ne mrzi da gledas 30 strana :: + 99% linkova vise ne rade :: :: Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz :: CpuCooler:TitanVanesa- :: GPU:GTX 670 Gigabyte Windforc :: Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MH :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Mis:Mx 51 :: Dell 22 ::
Debeli svaka ti dala.. Sad sam upravo skinuo pa ce da se pika..Ajoj..
Superior Technology Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Aj ako ne znas da instaliras pisi ovde pa da ti pomognemo, jer secam se da si imao problem sa C2, dal te drndaju drajveri ili sta vec. c c c
BTW, nemoj da padnes sa stolice kada pokrenes igru, a vidis na ekranu sve crno, u sredini nekakav logo, u crvenoj boji, i pise nesto, valjda `Gaming Evolved`. .)
:: Debeli svaka ti dala. :: Sad sam upravo skinuo pa ce da se pika..Ajoj. :: :: Superior Technology :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.