Cao svima :) Ajde neka se jave ljudi koji igraju ovu igru cesto i malo ozbiljnije , i imaju bar jednu Desetku u garazi ... Trebaju nam ljudi u klanu [SV1] Српски Витезови 1.Батаљон За Краља и Отаџбину
Pozdrav, ja igram ozbiljno i posedujem X tier ali ne igram često zbog privatnih obaveza, tako da vam neću biti od velike koristi. Eto čisto da pružim podršku ćirilici i monarhiji. .) Živ bio!
:: Cao svima : :: Ajde neka se jave ljudi koji igraju ovu igru cesto i malo ozbiljnije , i imaju bar jednu Desetku u garazi .. :: Trebaju nam ljudi u klanu :: [SV1] Српски Витезови 1.Батаљо :: За Краља и Отаџбин ::
Ok , posalji zahtev na drugi link , samo napisi da si preko mene i to je to ... Cekamo te :) ASUS SABERTOOTH P67 Intel® Core™ i7-2600k@4.5GHz Corsair H70 Kingston HyperX Gray 8GB DDR3 1600MHz ATI HD 6790 1GB GDDR5 Samsung 830 SSD 128GB Dell UltraSharp U2311H ANTEC P182 Thermaltake Toughpower 1000w Windows 7 Ultimate x64 SP1
Miso oni koji igraju cesto i sa X vec su u nekom klanu pozz iz [IIBII]
:: Cao svima : :: Ajde neka se jave ljudi koji igraju ovu igru cesto i malo ozbiljnije , i imaju bar jednu Desetku u garazi .. :: Trebaju nam ljudi u klanu :: [SV1] Српски Витезови 1.Батаљо :: За Краља и Отаџбин :: :: http://srpskivitezovi.com :: http://worldoftanks.eu/community/clans/500007346-SV1 :: :: Moj nick u igri je isti kao i ovde misafloyd :: :: :: ASUS SABERTOOTH P6 :: Intel® Core™ i7-2600k@4.5GH :: Corsair H7 :: Kingston HyperX Gray 8GB DDR3 1600MH :: ATI HD 6790 1GB GDDR :: Samsung 830 SSD 128G :: Dell UltraSharp U2311 :: ANTEC P18 :: Thermaltake Toughpower 1000 :: Windows 7 Ultimate x64 SP1
Druze ja ispunjavam prva dva uslova. Igram W.o.T. svakodnevno i dosta ozbiljno ali treci ne ispunjavam jer nemam u garazi tier X. Tek sam otkljucao do duse sve Ruske i Nemacke tenkove VIII generacije, pa cekam ne bi li malo pojevtinili da ih pokupujem.
Re:zbunjeni Desava se da ljudi i koji igraju cesto i dobri su igraci imaju neku odbojnost prema ulasku u klan ... Ja dva dobra druga jedva sam ubedio da udju i vide sta su prave borbe ... Re:SlasherZ [S-V] nas glavni klan je do skoro drzao 4 teritorije , mi smo veceras izgubili 2 razlike u finalu za Lending ... :( Re:bomid Ok , mozes da udjes , samo sto neces igrati Klanske borbe , jer za njih treba X Tier ... Ako si upisan isto kao i ovde , video sam ti profil , nije lose ... :)
ASUS SABERTOOTH P67 Intel® Core™ i7-2600k@4.5GHz Corsair H70 Kingston HyperX Gray 8GB DDR3 1600MHz ATI HD 6790 1GB GDDR5 Samsung 830 SSD 128GB Dell UltraSharp U2311H ANTEC P182 Thermaltake Toughpower 1000w Windows 7 Ultimate x64
Ok druze. Isto sam upisan kao i ovde sa tim profilom gde su mi Ruski i Nemacki tenkovi. Nesto bolje procente imam na drugom profilu gde igram sa Americkim (VII tier) i Engleskim (V tier) tenkovima a teram i sinovljev profil (on je skoro batalio igranje WoT-a - zadovoljio se valjda) sa Francuzima (V tier) i Kinezima (IV tier). Mislim da mi iskustva nece nedostajati dok dodjem do X tier-a.
Kako, jebote, možeš da igraš britanske konzerve??? Ajd`, sve ostalo... ali...
P.S. i ja ispunjavam neke uslove, i to dvostruko (obično je 20 godina granica), samo te tajere... štatijaznam... .-)
Fore je, verovatno, što kad se dostigne tajer bez pravih para, dostigne se i zasićenje.
2. P.S. -statistika World Of Teletubies, najčešće govori o tome kolika je neko pi*da u igri, i koliko je uspeo da se ogrebe o druge.
Budale računaju na sreću.
:: Ok druze. Isto sam upisan kao i ovde sa tim profilom gde su mi Ruski i Nemacki tenkovi. Nesto bolje procente imam na drugom profilu gde igram sa Americkim (VII tier) i Engleskim (V tier) tenkovima a teram i sinovljev profil (on je skoro batalio igranje WoT-a - zadovoljio se valjda) sa Francuzima (V tier) i Kinezima (IV tier). Mislim da mi iskustva nece nedostajati dok dodjem do X tier-a. :: :: ::
Win rate je shitina neopevana. Kako da imam dobar win rate ako igram sa ludacimakoji izginu za 2 minuta....Vise volim da poglea neko statistiku koliko ko ima ostecenja,pritom ....pa ja igram samo lake i srednje tenkove. Normalno je da ce da me seronje u teskim tenkovima razvale jos pogotovo pola ,a i vise od pola igraca ne zna cemu sluzi srednji tenk... T62-A imam ,WZ120 imam jos malo 121 i Leopard u najav.i http://valid.canardpc.com/2795327
Takav sam druze. Volim sve da probam. Mogu ti reci da mi se sasvim lepo pokazao Cromwell. Brz, agilan, manevarbilan. Samo vozim i pucam. Zanimljiv tenk. Takodje volim sve da ih `otkljucam` pa zato idem malo sporije kroz igru ali ne mari. Igracu je dok god mi bude drzala paznju odnosno dok ne dodje do zasicenja.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.