Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Igra li ko PES 2013?
STRANA 1 OD 2  
bomid Igra li ko PES 2013? 18.02.2013. 17:34 T51886

status: user
broj poruka: 1563
Ne znam da li sam ja lud ili ne znam da igram ovu igru ili je nesto trece u pitanju. Igrao sam PES 2012 na Professional i Top Player prilicno dobro i bez ponavljanja utakmica sam na Professional nivou bio prvi i osvojio Ligu sampiona (ispao iz kupa) a na Top Player sam u prvrnstvu bio treci, osvojio kup a ispao iz Lige sampiona. S obzirom da sam fudbalicu poceo da igram tek od PES-a 2012 smatram da je ovo sto sam ostvario sasvim ok i zadovoljan sam. Sto se tice PES-a 2013 sasvim je druga prica. Kao poboljsali su AI, poboljsali odbranu i trista k....a jos medjutim ja polomih dve tastature zbog ove igre. Igram naravno samo Ligu sampiona sa Mancesterom i Barsom. U grupi je sve ok. Derem redom 4-5:0. Kada predjem u knock-out fazu stvari se menjaju iz korena. Kao da su protivnicki igraci brzi 100%, da su im noge duze i da igraju `galakticki fudbal`. Ne znam o cemu se ovde radi. Jos ako slucajno naletim na Real Madrid tu je prica u startu zavrsena. Potezi koje pravi Ronaldo, Benzema ili Ozil u suprotnosit su sa zakonima fizike. Znaci dru me po 5-6:0-2 glat. Da li je u pitanju neka favorizacija ili neko drugo sranje tek nakon ponovljenih bar 100 liga nisam uspeo da je osvojim.
Da li je neko imao slicnih iskustava ili mi moze objasniti o cemu se radi?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
mixer93 Jednostavno... 18.02.2013. 17:46 #476905

broj poruka: 4187
Ne znas da igras i to ti je jedino objasnjenje. :)

bomid Re: @mixer93 18.02.2013. 17:50 #476907

Dobro ok da uzmemo da je tako ali kako onda pobedjujem (dok sam u grupi) potpuno iste klubove koji me u knock-out fazi dobijaju.

Stefano Re 18.02.2013. 17:50 #476908

broj poruka: 587
Hahaha e nek si mu reko xD

AMD Athlon II X2 440 + Titan Vanessa S - Asus M4A88T-V Evo - Gigabyte GeForce 8600GTS - 4GB Corsair XMS3 - Samsung F3 1TB - LC 6550GP - Samsung 2233 - TT V4 http://valid.canardpc.com/2698836

ilicstefan Igrao sam pre 18.02.2013. 17:51 #476909

broj poruka: 1577
Još na SEGI ISS Deluxe i dobro mi je išlo. Imao sam možda 11, 12 godina, imala je jedna caka u pomoć koje možeš i najjačem protivniku da uteraš gol. Mogao si da imaš i 200 golmana na golu ali taj 1 potez je bio neodbranjiv, mislim da je to bilo ograničenje same igre.

Onda sam prestao da ga igram i sledeći fudbal koji sam igrao je PES 2009, probao malo, video da je situacija ista, postoje par poteza koji su neodbranjivi, AI iskorišćava taj potez do maksimuma, takođe tu je i hendikep igrača kako bi se povećala težina igre. Jednostavo hendikepira svakog tvog igrača za određeni procenat.

U suštini te simulacije fudbala nisu baš dobro štivo za igranje. Postoje 2 vrste, FIFA i PES i tokom godina nisu uopšte evoluirale, čak štaviše stagnirale su tokom dužeg niza godina.

Kako Electronic Arts pravi igre

http://www.youtube.com/watch?v=e-LE0ycgkBQ

Milos22 ... 18.02.2013. 18:12 #476910

broj poruka: 1720
Upropastili su novi pes skroz jer svaki igrac igra ko mesi i ronaldo brzi su uvek od tebe uzimaju ti loptu ko od sale u duelima su kao da vuces tenk i uvek dobija duel tvoji igraci slabo prate igru ne ulaze u prostor stoje u mesto tako da jedino mozes da igras sa nekim drugarom .)

HAF 912 Plus
I5 3570k
Z77A-GD55
2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz
Corsair H60
Seasonic 620GM
2TB WD Green
Mushkin Chronos 180GB
GTX 580
Dell U2312hm
Cm storm recon
Cm storm trigger

bomid Re: @ilicstefan 18.02.2013. 18:18 #476913

Dobar ti je ovaj klip. Slatko sam se nasmejao. Taman malo da me opusti od mrtvog PES-a 2013. Elem ajd` sto ja `ne znam da igram` ali isti problem ima i moj sin koji je recimo igrao sve PES-ove i FIFA-a do sada i prilicno je dobro uvezban. Na PES-u 2012 na Top Player-u osvaja sve (prvensto, kup i ligu sampiona bez ponavljanja utakmica) i to dere protivnike po 6-7:0. Igra i na Game-padu i na tastaturi. Zna razne finte (driblinge) i svasta nesto. Ja ga naravno `zovnem` da odigra ligu sampiona na PES-u 2013 na Professional nivou i `cvrc Milojka`, nema nista od te igre na koju je on navikao. Jednostavno mnogo je teze izvesti bilo kakav dribling. Messi i Ronaldo ti bas nista ne znace, osim kada igraju u protivnickom timu, naravno. Protivnicki igraci su brzi sa loptom nego moji bez lopte, sto je nemoguce. Sutiraju sa pola terena slobodnjaka i zabijaju gol (dva puta za redom u istoj utakmici) a ti ima da se okozis dok das gol iz slobodnjaka. Mnogo se teze dolazi u poziciju za sut. Centar-sut je totalno onemogucen u 13-ici kao i `sut u prazno` u odnosu na 12-icu. Moj stil igre je recimo `Engleski fazon` duge-lopte-centar sut-skok-glava-gol. U 12-ici sam se sit nadavao golova na taj nacin a u 13-ici ni jedan.
Ne znam, po meni su nesto usrali sa 13-icom.

bomid Re: @Milos22 18.02.2013. 18:24 #476914

Tacno tako duze. Ja sam recimo poceo da igram PES 2012 na nagovor kolega koji vec duze vreme igraju, da bi nas bilo dovoljno da napravimo ligu (takmicenje) i vrlo brzo sam usao u fazon tako da sada mogu svakog od njih da dobijem i na 12-ici i na 13-ici i to je na 13-ici totalno druga prica kada igras protiv coveka.

diavolonbg ... 18.02.2013. 18:54 #476921

broj poruka: 316
Fora je sto mrtvi komp zna svaki tvoj potez.ne mozes 1 na 1 da ga izbacis nikako. Plus sto su oni neunistivi, sve im se odbija i tako to... jbg. Ja to kazem da su se Bogovi PES-a ujedinili protiv mene

i5 3570k @4.5 + Corsair H50/P8Z77-V Deluxe/HyperX Beast 2x4 @1866/Asus GTX680 OC

bomid Re: @diavolonbg 18.02.2013. 19:04 #476927

Tacno tako. Svaka odbijena lopta dolazi kod komp-igraca, svaki centar-sut dolazi na glavu komp-igraca, plus sto su nekako komp-igraci uvek na liniji putanje lopte, sto ti samo pipnu loptu i vec su jeuzeli itd, itd.
Stvarno cu se vratiti na 12-icu.
Jel` ne ko ima kakve podatke ili informacije kakva su misljenja po forumima na svetskom nivou.

AndRey PES je PES 18.02.2013. 23:37 #476984

broj poruka: 324
Ta igra se oduvek igrala na bagove, kad ih naucis, to je to... :D

Inace KONAMI je najavio da ce sledeci PES 2014 biti najveci skok u ovoj sportskoj simulaciji, naime PES 2014 ce koristiti novi endzin i to onaj koji je zasluzan za novi Metal Gear Soilid: Ground Zero, kazu da fudbal nikada nije izgledao realniji, od fizike do nivoa detalja i animacije :D Bio je i red, od 2006-te se nista specijalno na tom nivou nije promenilo :)

The things you own end up owning you.

shotra Re 18.02.2013. 23:54 #476986

broj poruka: 432

Druze, dobro ti rece mixer93, ja igram na Super Star, tj. najtezi nivo, u PL mi je prosjek golova na kraju sezone preko 5, a najvise sam postigao 11 golova u jednoj tekmi, to mi je za sad rekord, u LS ista stvar s prosjekom, tako da mi je pes13 dosadio malo... redovno se desava da timovi protiv mene ne upute sut prema golu, vise sam provalio gde su zamislii kuda ce PC s loptom... a ne znam kako si tako los (s obzirom da odavno pes igras), kad imas poboljsanja s kopackama, pa za pojene da kupujes da im poboljsas ocjene za jos 5, i to na svakom igracu mozes 2x5 na neku od stavki, brzina, eksplozivnost, itd, itd... uglavnom tesko je biti los... a Kolarova sam nabavio odmah, i covek je treci naj igrac planete po rejtingu :D
A na racunu imam preko milijardu, glupo totalno, ne znam sto ce mi taj novac kad ga nemam gdje potrositi...
djokosrb Ja cu samo reci 19.02.2013. 00:40 #476992

broj poruka: 6875
Igram pes ceo zivot,ali ovaj 2013-icu su toliko usrali da to nije normalno,igraci lete po terenu,znaci ne samo oni najbolji nego svi redom.Znaci smesno,postao je ono sto nikad nije bio,klasicna ARKADA koju moze da igra dete od 3 godine.

Drugar koga sam punio ceo zivot,seo na pes 2013 uzeo fala bogu Real i vezbao mesec dana i svaki napad na istu foru : Ozil primi loptu i odma u prazan prostor na stranu bilo da je ronaldo,benzema,di maria ili higuain,svi pretrcavaju bilo koju odbranu ko jen i dva i gol i tako isto.
Znaci vecu budalastinu u zivotu nisam video.

Odigrao sam 5 utakmica u Fifa 2013 i ostao na fifi prvi put u zivotu,mislio da ovo nikad u zivotu reci necu,ali FIFA je sto se fudbalskih elemenata i same filozofije fudbalske igre miljama ispred PES-a.Govorim o 2013 verzijama.

Kao da poredimo COD Black Ops 2 i Battlefield 3.Cod je po meni umro posle Waw-a,a PES ako nastave sa ovakvim pristupom koji furaju od 2011,a koji kulminirao ovom verzijom ce isto tako.
Ovo sto sada vidim u PES-u je hit and run i nista vise.

Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic

MaliAbner PES 2013 je najbolji PES do sada... 19.02.2013. 02:26 #477007

broj poruka: 7769
Definitivno najbolja fizika, kako igra reaguje... itd...

Ovo na top player i da im zavalis 6÷8 komada za utakmicu je bas dobar SKILL...

Naravno u ovom PES-u je jedino sto iritira igra dugih pasova svi protivnici igraju duge pasove ali dugipasovi ne vrede za korisnika... izbacili su one debilne klizece startove.. igrac sa loptom je definitivno sporiji od igraca bez lopte... sut iz daljine se vratio na velika vrata... nema one idiotskog PVO suta gde svaka ide nebu pod oblake, kad si u trku lopta ide polu visoko ili visoko, kad si u mestu ili zastanes iz trka ide po zemlji...

Da bi se ovo igralo neophodan je dzojped, jer ona desna pecurkica je za kontrolu saigraca i utrcavanje u slobodan prostor...

Ja mrzim da igram bilo koji mod sem BAL... a on je u ovoj verziji po meni savrsen... oseti se kako igrac napreduje kroz karijeru...

Shodno tome sto mrzim ostale modove sem BAL tako igram i protiv klinca, igram samo sa jednim igracem i onda igra dobija potpuno novi smisao i po meni je to jedino normalno pozoves pas, odigras povratni ili dobru dubinsku koju u tom slucaju ostali igraci isprate i to je to...

Jedino sto nervira je so nema kartona za protivnicku ekipu, nervira kad vodis loptu ona ti malo izmakne ti je krajnjim naporom zakacis/sutnes/dodas ali se protivnik saplete o tebe uvek je faul za protivnika... kako god da te skrse dok si u trku nikad neces dobiti faul niti protivnik karton... i jos par stvari...

ALI SVE U SVEMU ZA MENE JE OVO NAJOLJI PES DO SADA.

Tomato Republic Of Serbia !!!

gbalokin smesni ste a pogotovo ovaj sto igra na tastaturi :-D 19.02.2013. 08:51 #477018

broj poruka: 30

lol mnogo ste smesni igrate pes protiv kompa :-D i govorite o kvalitetu igre. :-D
Nekad probali online protiv dobrih igraca? Verovatno ne ccc
Dexter013 @bomid 19.02.2013. 09:08 #477019

broj poruka: 17093
pes 2013 je jednostavno tezi protiv kompjutera u odnosu na prosli pes...

Odbrana je dosta bolja, jako tesko se izbacuje igrac 1vs1.

Ti decko igras protiv kompa na najteze i bunis se sto si u proslom pesu carovao i bilo ti lako, a sad kukas kako te dere real madrid?

U grupi svaki komp igra sa 70% snage,
kad krene ispadanje nema zajebancije, svaki komp igra sa 100% snage.

Inace igrati protiv kompjutera i kenjati kako je igra sranje je van pameti...
Kao da igras kaMper strajk ili quake 3 arenu protiv botova i nesto ti smeta i pljujes igru...

Petak Pancevo kod mene od 7-8 uvece pa do kasno u noc,
navrati pa da igras sa ljudima
pa da ti objasnim sta god nije jasno i svaku situaciju koja ti je glupa.
Javi se ako si zaintresovan.

Igram pes od goal storma od pre 10 i kusur godina na ps1, osvajao sam i turnire bilo je tu i para, lepa vremena...A svaki sledeci donese poboljsanja i neke mane, ali su poboljsanja uvek ispred gresaka procentualno.
+nikad nisam upoznao nekoga ko igra na tastaturi a da je stvarno dobar igrac.
Kao da neko igra FPS na dzojpedu recimo COD i to sa botovima i buni se :)

Pozdrav!

Cpu:AMD FX 6300 @ 4Ghz
CpuCooler:TitanVanesa-S
GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce
Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz
MBO:AM3+ Asus M5A97
Case:CM Storm Enforcer
PSU:Chieftec 650w a85
Mis:Mx 518
Dell 22
:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
bomid Re: @shotra 19.02.2013. 12:02 #477034

Druze neka bude da sam los i da ne znam da igram. Nemam problem sa time da mi neko kaze da nesto ne znam odnosno nisam sujetan, medjutim definitivno nesto ne stima kod 13-ice u odnosu na 12-icu sto su primetili i drugi ljudi. U ostalom ja PES ne igram tako dugo (poceo od 12-ice) da bih znao sve cake. Na primer nemam pojma o cemu pricas kada pominjes poboljsanja s kopackama, pa neke poene, pa poboljsanje ocena, brzine, eksplozivnosti, `nabavio Kolarova`, na racunu milijardu itd, itd. Ja prosto krenem ligu sampiona sa recimo Mancester-om ili Barsom i igram kao sto sam radio i na 12-ici i postizao `za mene zadovoljavajuce` rezultate bez ikakvih `poboljsanja` i drugih fora. Ok, mozda treba jos da ucim i vezbam.

@gbalokin Dobro druze mozda ja jesam smesan sto igram protiv kompa i to na tastaturi ali kao sto rekoh isto sam tako igrao i 12-icu pa nisam imao vecih problema.

@Dexter013 Druze nista ja ne kukam nego sam prosto hteo da pitam ima li jos ko slicnih problema i zapazanja. U knock-out fazi nije bitno da li igram protiv Reala ili nekog kluba kog sam vec pobedio u grupi jednostavno su 100% jaci...Ok.
Naravno da sam zainteresovan za ucenje i drago mi je da se neko ponudio da prenese znanje. Kada vidim koliko imas iskustva sa PES-om ja sam totalni pocetnik. Kada god nisam u prilici da igram protiv zivog coveka moram se zadovoljiti igrom protiv kompa.
Na kraju izmedju ostalih razloga mislim da ovaj forum i postoji da bi se javljali ljudi koji manje znaju i pitali za savet i trazili pomoc od onih koji tog znanja imaju vise a da pri tom ne budu ismevani, ili kritikovani i dr.

Dexter013 @bomid 19.02.2013. 12:13 #477037

Ne ismevam te, smeta mi tvoje i od ostalih ljudi ocenjivanje igre,
neobjektivno je ocenjivati i suditi o bilo kojoj multiplayer igri,
a da pritom igras na najteze protiv kompjutera...

Dakle objasnio sam ti,
u grupi komp igra sa 70% snage
u fazi ispadanja sa 100% snage.
On ne vara, jednostavno igra savrseno
i realno cita ti unapred sve tvoje poteze,
sto covek inace naravno ne moze.

Ako si iz bg-a ili okolina Panceva, bacim ti mob na mejl ako si zainteresovan da navratis u petak da igras sa zivim ljudima,
ne boj se, ima i pro i medijum i slabijih igraca, za svakoga po nesto.

Inace ovaj poziv vazi za vikend za sve pesovce ako ima zainteresovanih
i kojima nije daleko Pancevo. trebalo bi da sam slobodan ovaj vikend ali javicu vec naknadno.

Dell 22

Ognjeni ... 19.02.2013. 13:46 #477052

broj poruka: 4518
cepam i ja fudbalicu ceo zivot, fifu i pes otkad znam za sebe..a fifu sam prestao od legendardne ``99..posle toga je otisla niz vodu, srecom pa pes nije.

Elem sve posle pes 2009 za mene je totalni fail, probao igrao..ocajno mi je . Protiv kompjutera niti igram,niti cu..nema sanse da bude zanimljivo IKADA tako da svaka vama cast na zivcima.

Nadam se da ce taj famozni 2014 doneti nesto bolje ali cisto sumnjam..2012 je bila posebna katastrofa od pesa.

imam drustvance , gde svi pikamo pes , tako da svi imaju skill dobar i zanimljiva je svaka utakmica i neizvesna. Dok smo bili klinci imali smo mini pehar odstampan, kojeg je pobednik dana nosio kuci ( stavljao u mobilni, skines poklopac od baterije i stavis papirni pehar :) aah..to su bila vremena

I7 2600 + TX3 + P67 C43
16gb Ripler 1600 cl6
Asus 7970 DirectCU II TOP
Samsung 840 pro 256 +Samsung F4 raid 0
Xonar D2 + Creative Inspire T6100
Raven RV01 + Arkangel 850w
LG 277L-BN

MacBook Air 13.3

bomid Re: @Dexter013 19.02.2013. 14:09 #477061

Nisam ja druze ocenjivao igru nego sam prosto pravio poredjenje sa prethodnim izdanjemu uzimajuci u obzir moju igru. Nisam ja neki poznavalac i igrac sportskih igara. Kao sto vec rekoh od skoro sam poceo da igram PES. Tebi druze hvala na odgovoru a posebno na pozivu za druzenje i pikanje fudbalice na kompu. Za naredni vikend nisam u mogucnosti ali neki sledeci ko zna. Javicu se pa cemo valjda nesto iskombinovati.

Dexter013 @bomid 19.02.2013. 14:11 #477063

Vazi , cujemo se.

Dell 22

mixer93 ...... 19.02.2013. 15:23 #477088

broj poruka: 4187
Smesni su ovi sto velicaju PES i dizu u nebesa sranje fudbal... Pa jeste li probali FIFA 12? FIFA13? Gde je to od PES-a... A i PES nije valjao od 5-ice i 6-ice nista... Pogotovo onaj fail PES 2010.

Dexter013 @mixer93 19.02.2013. 15:28 #477091

i pes i fifa su video igre, a ne fudbal...

Realnosti nikada nece biti jer je taj prag svakome drugaciji, i ako neko pogresu u odbrani (losije igra) to otvara mesta za boljeg igraca i to je automatski nerealna situacija, ako ma to ne moze u stvarnosti...

Ja uzmem loptu i sa mesijem ili c ronaldom
predjem petoro usetam se u 16 i dam gol i ljudi kazu nerealno.

Kad je to radio npr. maradona ranije onda je ok i realno.

Obe su igre ok i koja kome lezi vise je stvar navike, nista drugo...

Dell 22

shotra Re: Re: @shotra 19.02.2013. 20:20 #477162

broj poruka: 432

Izvini, ali ne mogu reci da si dobar kad te PC dere redovno sa po 5-6 golova... jos igras na Professional nivou, dakle za 2 nivoa ispod najace tezine, a jos igras sa Farsom i MU. Sto ti Dexter rece, bez analognog dzijstika nista, jer ti treba desni analogni za pravovremeno utrcavanje drugog igraca, i za mnogo drugih stvari, na tastaturi ne znam kako igras, ali ja sam jos od ps1 naucio na dzojstik igrati fudbal, i nije prirodno na tastaturi igrati fudbal.

Ovo sto ti pominjem poboljsanja igraca, i novac, to je u ML, tu igras sezone redom i sve sto ide u sklopu sezone (liga, kupovi, LS ili LE), obavljas transfere, itd, mislim da ti je to puno interesantnije od igranje samo LS.

Nisam komentarisao ovde da bi ti povredio sujetu, a ti si postavio pitanje u smislu da li je do tebe ili je do pes-a, do tebe je, kupi dzojstik, vrlo lako da ces unaprijediti svoju igru, a Dexter ti je dobru ponudu dao, da te nauci nekim forama, a ima ih dosta, a imas fino i youtube, pa tu sve mozes naci.
bomid Re: Re: @shotra 19.02.2013. 21:55 #477191

Druze ne brini sujetu ne mozes da mi povredis jer je nemam i ne libim se da pitam ako nesto ne znam niti to da priznam . Sigurno je da sam pocetnik za neke koji igraju godinama ovakve igre ali za moje pojmove sasvim solidno igram s obzirom da minimum pola stvari u PES-u (fore i mogucnosti) i ne znam. Recimo ne znam dribling. Tek po neki put uspem da prodjem igraca. Igram iskljucivo na brze pasove a u 12-ici sam dosta koristio centar-sut i krs golova postigao glavom sto je u 13-ici nemoguce (barem meni). Ono sto ja hocu da kazem je da za mene velika razlika izmedju 12-ice i 13-ice. Jednostavno za moj ukus PES 2013 mnogo favorizuje timove i igrace kojima upravlja komp a s druge strane moji kao da su hendikepirani. Ok siguran sam da je gamepad bolji od tastature ali ja sam se na nju jednostavno navikao bez obzira sto mi ne pruza tu sirinu poteza i mogucnosti ali da znas da cu da probam i sa padom da vidim hoce li se sto promeniti. Sto se tice moje recenice da me PC dere 5-6 golova, mislim da si to bukvalno shvatio. U grupi uglavnom sve utakmice dobijem (neku sa 1:0, drugu 4:0, neku odigram nereseno). U knock-out fazi rezultati su razliciti, ima neresenih ima i mojih pobeda. Par puta sam dosao do finala gde se naravno sretnem sa Realom i izgubim. Jednom 2:1, 3:1 a jednom boga mi i 6:2. U toj mi je Ronaldo dao dva gola iz slobodnjaka sa skoro pola terena a da ne pricam da je Benzema dao gol glavom izvan 16 metara. To mi se recimo u PES-u 2012 nije nikada desilo. O tome ja govorim. No dobro jos cemo se `cerati`

MaliAbner Re: Re: Re: @shotra 20.02.2013. 02:05 #477265

broj poruka: 7769
Vidi u tome i jeste fora...
Nazalost najveca glupost je ta sto su napravili takav sistem igre...

Ako mene pitas cemu svi ti nivoi kad se to svodi na hendikepe...

Znaci ako igras na pocetnom nivou onda su protivnici kao tarabe koje obilazis kako hoces...
A na superstar su Matrix ne mozes im nista...

Zato ti je mozda najbolje da igras na regular ili jedan iznad ali sa slabijom ekipom i to je to...

Inace da znas da je samo prvo kolo nokaut faze tesko sve ostalo do finala i finale je isto kao grupna faza punjenje i to je to...

Jos nesto imas umor ekipe, mozda je tvoju ekipu korz grupnu fazu unistilo preterano trcanje jer ljudi mnogo vise trce sa par igraca pogotovu napadacima koji posle ne mogu da se sastave u nokaut fazi... to postoji i u BAL i kad ti umor dostigne odredjeni nivo u sledecoj utakmici ne mozes vola da ubodes...

Driblinge treniras u modu za trening, ponavljas do besvesti dok ne usavrsis i to je to...

Stvarno mi nije jasno zasto se umaras sa tim nivoima jer ovo je igra i nista vise...

Tomato Republic Of Serbia !!!

:: Druze ne brini sujetu ne mozes da mi povredis jer je nemam i ne libim se da pitam ako nesto ne znam niti to da priznam . Sigurno je da sam pocetnik za neke koji igraju godinama ovakve igre ali za moje pojmove sasvim solidno igram s obzirom da minimum pola stvari u PES-u (fore i mogucnosti) i ne znam. Recimo ne znam dribling. Tek po neki put uspem da prodjem igraca. Igram iskljucivo na brze pasove a u 12-ici sam dosta koristio centar-sut i krs golova postigao glavom sto je u 13-ici nemoguce (barem meni). Ono sto ja hocu da kazem je da za mene velika razlika izmedju 12-ice i 13-ice. Jednostavno za moj ukus PES 2013 mnogo favorizuje timove i igrace kojima upravlja komp a s druge strane moji kao da su hendikepirani. Ok siguran sam da je gamepad bolji od tastature ali ja sam se na nju jednostavno navikao bez obzira sto mi ne pruza tu sirinu poteza i mogucnosti ali da znas da cu da probam i sa padom da vidim hoce li se sto promeniti. Sto se tice moje recenice da me PC dere 5-6 golova, mislim da si to bukvalno shvatio. U grupi uglavnom sve utakmice dobijem (neku sa 1:0, drugu 4:0, neku odigram nereseno). U knock-out fazi rezultati su razliciti, ima neresenih ima i mojih pobeda. Par puta sam dosao do finala gde se naravno sretnem sa Realom i izgubim. Jednom 2:1, 3:1 a jednom boga mi i 6:2. U toj mi je Ronaldo dao dva gola iz slobodnjaka sa skoro pola terena a da ne pricam da je Benzema dao gol glavom izvan 16 metara. To mi se recimo u PES-u 2012 nije nikada desilo. O tome ja govorim. No dobro jos cemo se `cerati
::
STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs