Eh ovako, jedno pitanje.. Ja sam skinuo sve, instalirao patcheve, igram sve normalno. Medjutim sada treba da prebacim drugu to sve, jer mu je net ocaj pa da ne skida 11GB, i nabacio sam na flash, i radi kada se prebaci na drugi komp, medjutim, kako ja da obrisem moja licna dostignuca, i da on bira novi nick, a ne sva moja podesavanja i save-ovi?
:: Eh ovako, jedno pitanje.. Ja sam skinuo sve, instalirao patcheve, igram sve normalno. :: Medjutim sada treba da prebacim drugu to sve, jer mu je net ocaj pa da ne skida 11GB, i nabacio sam na flash, i radi kada se prebaci na drugi komp, medjutim, kako ja da obrisem moja licna dostignuca, i da on bira novi nick, a ne sva moja podesavanja i save-ovi :: :: :: Hvala unapred :: Ne moze,tako je kod svih MP,moze da nastavi gde si stao
Covek je u standardnom `mrstavac na netu` modu. Jel` si ti prekopirao folder MW2 iz Program Files-a ili si odneo cistu instalaciju? ___________________________________ ERIN GO BRAGH
Trebalo bi da postoji `Player/s` folder,obrisi ga.Trebalo bi u `Settings`,`Multiplayer` da se promeni nick u igri.Vadim informacije iz malog mozga jer sam MW2 igrao zadnji put pre 3 godine.
Komično je da neko pokušava danima da pokrene igru zbog 500 dinara, tako da se ne proseravaj mnogo... __________________ Scourge of PCBerza
:: Covek je u standardnom `mrstavac na netu` modu :: Jel` si ti prekopirao folder MW2 iz Program Files-a ili si odneo cistu instalaciju :: __________________________________ :: ERIN GO BRAGH :: :: ::
Ja bih te zamolio da se ne obracas ako nemas nista pametno da kazes.. Na steamu je igrica 24e, i ne pada mi na pamet da dam te pare za igricu koju mogu da igram besplatno.
Kada bude bila 500, uzecu je, do tada, molio bih te da ne smaras. Nema svako para da se razbacuje na glupe igrice, a mozda mu nesto drugo u zivotu treba sto je korisnije.
Ja tebi zelim da kupujes mnogo stvari i da se hvalis na internetu, a mene ostavi. Ja sam trazio pomoc i savet oko postojeceg problema, a nisam trazio da mi neko kaze idi kupi igricu. Otkud tebi pravo da pridikujes tako nekom ako ne znas njegovo finansijsko stanje?!
Sto se tice doticne na nekoliko nasis sajtova na kojima ljudi prodaju/razmenjuju igre imas za 500 do 800 kljuceve. Konkretno pogledaj na razmenaigara.com i tamo nadji nekog prodavca kljuceva(proverenog naravno)i kupi kao covek.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
:: Ja bih te zamolio da se ne obracas ako nemas nista pametno da kazes.. Na steamu je igrica 24e, i ne pada mi na pamet da dam te pare za igricu koju mogu da igram besplatno. :: :: Kada bude bila 500, uzecu je, do tada, molio bih te da ne smaras. Nema svako para da se razbacuje na glupe igrice, a mozda mu nesto drugo u zivotu treba sto je korisnije.
Sinak ti ne znaš ni sam šta pričaš? Ne pada mi na pamet da dajem 24 evra za igru a onda ispade ko još baca pare na glupe `igrice`? Pa odluči se, malo si licemeran...
:: Ja tebi zelim da kupujes mnogo stvari i da se hvalis na internetu, a mene ostavi.
Ko se hvali, o čemu pričaš, nepovezan si kompletno...?
:: Ja sam trazio pomoc i savet oko postojeceg problema, a nisam trazio da mi neko kaze idi kupi igricu. Otkud tebi pravo da pridikujes tako nekom ako ne znas njegovo finansijsko stanje?
Sad mene citiraš? Niko ti ne pridikuje, već igra ima da se jeftino nadje, a pošto je izrada te igre koštala sasvim je normalno da ti se kaže da je kupiš ako ti se dopada.
Nemoj samo još da mi kažeš da nemaš 500 dinara, pući ću...
S` obzirom da trebam da platim racun od 5000 u vipu, i da sam pre toga dao oko 4000 devojci za poklon, ne nemam 500 dinara da dam na igricu koju mogu da igram besplatno. I da, to mi je u ovom trenutku bacanje para.
Onda nemaš prava da se ljutiš što te proziva neko da se stiskaš... Sve si to mogao da nadješ na netu bez blamiranja...
Uživaj u partijama sa hakerima, šta da ti kažem... __________________ Scourge of PCBerza
:: S` obzirom da trebam da platim racun od 5000 u vipu, i da sam pre toga dao oko 4000 devojci za poklon, ne nemam 500 dinara da dam na igricu koju mogu da igram besplatno. I da, to mi je u ovom trenutku bacanje para :: ::
Sad stvarno pričaš nepovezano, malo te pecka ova javna prozivka vidim ali to moraš sa sobom da rešiš. Laku noć... __________________ Scourge of PCBerza
:: Pa jebiga, mozda sam se nadao da i dalje ima ljudi kao Kelt koji hoce da pomognu, a da pritom ne zabadaju nos u tudje stvari bez potrebe. :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.