Ja sam davno obrisao neizlečenu igricu. Sada se pojavio lek a je ne znam gde da ponovo `kupim` igricu. Ako neko zna gde ima bio bi zahvalan da mi da informaciju.
nece da startuje igra. Ubisoft game luncher trazi da idem u online mod(posto sam stiklirao offline kako kaze krek) i onda trazi cd key i dalje sta da se radi? fisko
Jesi probao da samo kliknes ok, kad ti izbaci to da ukucas serijski br?
ASUS M5A99X EVO Phenom II X6 1600T @ 3,5GHz CM 212 EVO Kingston HyperX 2x4GB @1600MHz MSI TFIII GTX 660 2GB KINGSTON HyperX 3K 120GB ASUS XONAR DG CM GX550
Jesam kad kliknem ok kaze mi da cd kljuc nije ispravan.Mozda nisam dobro odradio krek neznam da li treba da preimenujem fajl koji se nalazi u ownership folderu i kako. probao sam sve ali nece. fisko
obavio kupovinu? Ako je Zamunda imas tamo u komentarima, lepo objasnjeno. Sad cu da potrazim sta sam ja pratio i iz prvog mi je radilo. Evo ga ali ubaci u google translate posto je na bugarskom, stim sto ja nema patch 1.03 nego 1.01. ali radi tako.
Начина на инсталиране на играта е следния:
1. Сваляте и инсталирате UPlay. 2. Инсталирате го. 3. Правите си регистрация в него. 3. Инсталирате играта. 4. Инсталирате update 1.03 от папката `update`, намираща се в зареденият .iso файл. 5. Стартирате UPlay и влизате в акаунта си, като оставяте UPlay да работи. 6. Стартирате играта от `HAWX2.exe`. 7. Активирате играта натискайки на бутона `Play`, като пишете произволен сериен номер. 8. След това натискате на зъбното колело намиращо се в горният десен ъгъл в UPlay, като в отвореният прозорец давате отметка на `Always start UPlay in Offline Mode.` и след това го затваряте. 9. Натискате на бутона `Play` и вече можете да играете.
ASUS M5A99X EVO Phenom II X6 1600T @ 3,5GHz CM 212 EVO Kingston HyperX 2x4GB @1600MHz MSI TFIII GTX 660 2GB KINGSTON HyperX 3K 120GB ASUS XONAR DG CM GX550
1. Download and install UPlay. 2. Install it. 3. Do you check it. 3. Install the game. 4. Install the update 1.03 from folder `update`, located in loaded. Iso file. 5. UPlay and start logging on, leaving UPlay work. 6. Start the game by `HAWX2.exe`. 7. Activate the game by pressing the button `Play`, by writing random serial number. 8. Then press the gear in the upper right corner in UPlay, in open window boxes give a `Always start UPlay in Offline Mode.` And then closing it. 9. Pressing `Play` and you can play.
Pa u tom objasnjenju ni bugar ni englez ne spominju krek nigde.Jel moze na srpskom neko da kaze kako krek da ubacim i koji fajl (folder) da preimenujem i kako da ga nazovem.Hvala fisko
Prvo moras da instaliras uplay.Trebalo bi da ga imas zbog far cry 3.Ako ne prvo njega instaliraj.Instaliraj igru.Skini krek sa dva fajla u jednom se nalazi cache/ownership (odradi krekovanje po upustvu ownership kad preimenujes obavezno obelezi read only).Sad sa krekom koji se nalazi u Iso fajlu igre isto odradi po upustvu.Pokreni igru preko ikone gde je instalirana igra i OBAVEZNO Uplay mora biti u ONLINE modu (kako i zasto ne znam)ali samo tako radi.Kad dodje do seriala samo klikni OK.Tako sam je pokrenuo ,presao sam 8 misija i radi bez problema.
http://postimage.org/image/vyuu2r485/ evo i slika kliknem ok e ono prc nece.A kakav krek treba da ima u iso fajlu ja nemam tu krek vec samo posebno krek sa ona 2 fajla(data i ownership) fisko
Ne smes da imas taj kljuc,nesto nisi odradio po upustvu.Napisao sam ti isprati sve i nemas problema.Ako si imao upaly moras da vratis ona dva originalna fajla(kod krekovanja farcry3).Ili ga obrisi pa instaliraj novu verziju i to Uplay 2.0.8 nemoj najnoviju verziju.
evo proradilo je nema veze za uplay moze najnoviji.Problem je bio u ownership fajlu jer treba da se preimenuje fajl u krek folderu tako da ima isto ime kao ovaj koji vec imam, pa da se zameni onaj u ubisoft game luncher folderu (1f6a7123-ec9e-4060-bfed-3818a963a869) .Hvala na pomoci fisko
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.