Ne znam da li medju vama ima igraca starog dobrog cs-a 1.6 i da li ste upoznati sa time da je novi tj jucerasnji update bukvalno unistio i pretvorio u neigrivu ovu vrhunsku, ne vizuelno ali takticku - intelektualnu, jednu od najboljih i najpopularijih igrica na svetu, s` razlogom da se kupi CS:GO koje je neka skarabudzena verzija COD serijala i CS Source-a.. Veliki minus za Valve, cs 1.6 je jedna od najigranijih igrica ikada..
15 godina se igra, igrao sam je i ja, kad je izasao css onda sam njega, sad sam na cs go i mogu ti reci da je sve stvar navike. Kad sam presao sa 1.6 na css rekao sam kao i ti ovo je katastrofa ali celo moje drustvo je nekako postepeno preslo na css i posle odredjenog vremena nije nam padalo na pamet da se vracamo na 1.6 tj igru sa grafikom iz kamenog doba, ista prica je bila pocetkom godine sa prelaskom sa css na cs go, nisam css upalio 3 meseca niti nameravam da se vracam na grafiku iz 2004-2005 godine a kamoli na 1.6(tetris igru) sa masinom od soma eura, msm sve je stvar navike i zavisi kako ko ima kakvu masinu, znam ljude koji i dalje igraju 1.6 na kompovima pentijum II sa cpu-om od 400mhz i vicu na sav glas da su nove igre sranje......
Druga stvar je , citiram clana `zuloom` sa benca posto me mrzi da kucam:
`Nikad 1.6 igrači neće biti zadovoljni novom verzijom CS-a jer će u svakoj da traže CS 1.6, sa svim prednostima i manama. Video sam zamerke nekih `profesionalnih` igrača kako se žale na to da kutije ne mogu da se probuše na istom mestu da im smeta redizajn mapa jer je sada na sred sobe kontejner i onda `ne mogu da primene istu taktiku kao u 1.6` i sl, mislim stvaaaarnoo. Tako je prošao i quake 4 koji generalno nije bio loša igra ali je najveća mana što nije isti kao trojka... Pa mora ponovo da se `uči`. Kako god, meni je ovaj CS:GO ok. `
izgleda je dosao dan kad mora da se razvije nova taktika...... Ne znam sta ti nije bilo jasno u mom predhodnom postu posto vidim da si se uhvatio grafike i sad palamudis o taktici coveku koji ovu igru od njenog postanka
Brale ja sam ovo napisao za cs 1.6, ne za GO i ta igrica me ne interesuje, cs 1.6 je je vrlo zahtevna igrica ali ne hardverski. Igram ovo od 2000e, cim si ti presao na css i ostale grane cs-a znaci da si pub igrac, te nismo kompatibilni za diskusiju o kanteru.
Ne znam sto ste se uhvatili za GO, covek je otvorio temu za 1.6, a to su razlicite igre. Nije fino od Ventila, mada je mozda bilo ocekivano, ipak su pare najbitnije, slicno rade i sa CSS, njega ne ukidaju, ali godinama izbacuju nepotrebne zakrpe, neked i vise puta mesecno, sve to da bi primorali ljude da ga kupe.
Ljudi koji igraju 1.6 mislim da nemaju nikakve potrebe za CSS ili CS GO, a koliko znam Valve je platio odredjenim ekipama da predju na GO, naravno znamo kako se klinci pale na te pro likove...
Ljudi kojim smeta grafika i `zaostalost` 1.6 imju CoD serijale, BF..., koji su mnogo napredniji po pitanju grafike.
Pare su jedini razlog. Secam se 2008 kad sam kupio steam acc sa cs-om bilo je oko 2 000 000 igraca cs-a sa steam accountom koji su trenutno online. Koja je cifra danas?
To je isto kao npr kupis auto i odes u servis posle 10 godina i oni ti stave volan na desnu stranu, prejebu ti cela kola naopako pod sloganom da moras da kupis novi jer ima bolju grafiku i moras ponovo da pocnes da ucis da vozis jer ima drugacije komande a i ovaj novi ima bolju grafiku citaj lepse izgleda..
Igram cs 1.6 od kako je izasao, bacao gomilu para samo zbog gaming opreme, mogu reci da sam veteran ove igrice.To sto CSS i CS:GO imaju bolju grafiku, to me ne zanima, jer to nije ista ona igrica, sve je drugacije, a kada nesto igras godinama, promene nisu dobro dosle, svaka nova stvar iziskuje vreme prilagodjavanja, ali to i dalje nije ona igrica koju igras toliko dugo i znas bukvalno njen svaki pedalj.Mozda ima grafiku tetrisa, ali to je jedna od top igrica svih vremena koju veliki broj igraca i dan danas igra uprkos njenim ` poboljsanim ` verzijama. Ne znam sta se desilo sa cs 1.6 na steam-u, danas sam skinuo update od nekih 100mb-a pa nisam upoznat sa time.Inace koristim non-steam cs. Mozes li da kazes kako su ga to unistili update-om?
Ne bih se slozio. GO igram jos od bete, svakim apdejtom je sve bolji, ima tu jos dosta manjakovsti ali generalno je daleko bolji. 1.6 pamtim samo po izgubljenom vremenu jureci citere, kojekakve mozgove sa pojebanim rejtovima i interpolacijom, pa onda ona smejurija od recoila.. Svako ko jos igra 1.6 je blago receno mazohista. Eventualno u lanu odigram neki put.
CS:GO je samo malo nasminkan CS:S , to je problem, koji su pravi igraci ignorisali jos 2005 ili 2004 kad je izasao. Skilleri su ostali da igraju 1.6, a ostali u poteri za boljom grafikom su presli na css i kasnije batalisi isti..
Bas me zanima da li bi pro klanovi presli na CS:GO da im Valve nije dao pare. I ja bih presao na taj CS da mi neko ponudi lovu, da inace nema love i da imam slobodan izbor, ostao bih na cs 1.6. Simple as that.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.