Dajte predloge najkompltenijih igrica u zadnjih par godina, znaci samo predlozi, necemo da se raspravljamo o tudjim ukusima, bas me zanima, posto nisam u opste zadovoljan igricama u zadnjih par godina. Meni se prica najvise svidela u Alan Wake.
Takodje Alan Wake ,Star craft 2 ,LoL,Assesin Creed svi,Border Lands1,2 Masseffect 1,2,3 Dead space 1,2,3,Guild wars2 im jos ali eto to su mi retke koje su mi drage i da vrede
AMD 965 X4 3.8 Ghz Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power HD 6870 Sapphire Cooler Master HAF 912 LC Power Arkangel 850 W Samsung SyncMaster P2470 Altec Lansing VS3151R LOGITECH G400
:: Dajte predloge najkompltenijih igrica u zadnjih par godina, znaci samo predlozi, necemo da se raspravljamo o tudjim ukusima, bas me zanima, posto nisam u opste zadovoljan igricama u zadnjih par godina :: Meni se prica najvise svidela u Alan Wake. :: :: Po ::
:: Dajte predloge najkompltenijih igrica u zadnjih par godina, znaci samo predlozi, necemo da se raspravljamo o tudjim ukusima, bas me zanima, posto nisam u opste zadovoljan igricama u zadnjih par godina :: Meni se prica najvise svidela u Alan Wake. :: :: Po ::
Sorry stvarno ali promašio si naslov kompletno. Nije mislio na najprosečnije igre nego najkompletnije.
Ako mislimo najkompletnije mislimo na igru koja ima fenomenalnu atmosferu, strašno zaraznu igrivost i odličnu priču a u takve ne spadaju vojne pucačine već:
Mass Effect serijal Deus Ex serijal System Shock i Bioshock serijal Dead Space Borderlands Elder Scrolls
itd...
Ne znam šta te uvlači u neku atmosferu kod prosečne konzolne pucačine... __________________ Scourge of PCBerza
:: call of duty modern warfar :: :: po meni najbolja atmosfera, prosto te uvuce unutra. ne pamtim da sam imao takav osecaj :: Devize devize bonda elem :: ::
Po meni najkompleksniju pricu ima Alan Wake. Ali tu si igru vec naveo. Na zalost do kraja nisu neke stvari razjasnjene i verovatno da ce se to otkriti u nekom od sledecih nastavaka a mozda i nikad. [ neke stvari su tako lepse i misterioznije ]
Ma da prica je mnogo jaka, uzeo sam opet da igram, da probam bolje da ukapiram... Gledao sam i onu mini seriru Bright Falls 5 min epizoda traje ima ih par, bas onako upotpunjuje dozivljaj, misterija magla i cetinarske sume :D!!
:: Po meni najkompleksniju pricu ima Alan Wake :: Ali tu si igru vec naveo :: Na zalost do kraja nisu neke stvari razjasnjene i verovatno da ce se to otkriti u nekom od sledecih nastavaka a mozda i nikad. [ neke stvari su tako lepse i misterioznije :: :: :: :: ________________ :: CPU-Z Validator :http://goo.gl/AS5c :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.