za pomenutu igru, pa cu vam preneti utiske, a on ce verovatno uraditi video gameplay za YouTube posto je partner sa Machinima pa iz prve ruke da dobijemo info kakva je igra. br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
Ja obozavam aliens serijal (filmove), sem poslednjeg dela i one predator vs alien gluposti, ali ovo mi deluje amaterski uradjeno nesto za posle rucka da se odigra na punu tibu...
Kad sam bio mladji sve mi to bilo ok i dobro, sad kad se ima 30 samo extra odlicni naslovi me drze zainteresovanog da odigram celu igru a ne pola sata i uninstal...
Ako hoces da ti presedne rucak ti odigraj .Ja isto obozavam ovakve igre ali ovo je bas krs.Presao sam (na ovom forumu ispljuvanu)Syndicate,onda neprimecenu Hard Reset(mislim da joj je jedino Morti sa foruma posvetio paznju) i nisu lose igre uopste.Ali ovo ne more da se igra.Doom3 ima lepsu grafiku.
Uh ako kazes da je gora od Hard Reset i Syndicate onda ne znam ni dal da skidam (posto sam te dve igrao po 10 min. i obrisao), a vidim da je svi pljuju... A igra je najavljena 2008 xD
:: Ako hoces da ti presedne rucak ti odigraj .Ja isto obozavam ovakve igre ali ovo je bas krs.Presao sam (na ovom forumu ispljuvanu)Syndicate,onda neprimecenu Hard Reset(mislim da joj je jedino Morti sa foruma posvetio paznju) i nisu lose igre uopste.Ali ovo ne more da se igra.Doom3 ima lepsu grafiku :: :: M Power-3770k-HyperX Beast-V100-6970 :: :: ::
Ja, koliko vidim, ima da preskocim ovo. Bas steta, toliko dugo su radili na igri, i na kraju razocarenja citam na sve strane, i po stranim, a i po nasim forumima. Stvarno steta.
BTW Hard Reset sam nesto malo igrao, i igra je bas OK za zabavu, ides i rokas, grafika prijatna, a ovo koliko vidim stvarno je tesko djubre. Upropastise igru skroz.
Od ove godine za sada je jedino Dead Space 3 na visini zadatka, pa ko hoce horor i odlicnu atmosferu, eto.
Dok je ne probam ne verujem. Odavno sam prestao da gledam review-e pojedinih sajtova, vecina njih su postala jako nerealna kod ocenjivanja.
Kakva god da je, ne moze biti toliko losa koliko je opisuju. Ako je atmosfera ok, nema razloga da je ne igram. Grafiku nisam ni ocekivao bog zna kakvu, igra se pravi jos od 2005-e!
Drugar koji je partner sa Machinima kaze da je napljuvan DS3 i zato nije hteo da radi gameplay za tu igru, dok je radio skoro za FC3, novog Hitmena i AC. br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
Pa pljuju je sto je ubacen co op, kao to ne treba da ima dead space, medjutim ako igras solo, co op apsolutno ne postoji i nema bota koji trci kao debil za tobom i slicno, oruzije koje pravis sam je malo konfuzno u pocetku i mene je nerviralo ali ok je, brzo su semis i posle je normano. Igra je fenomenalna kao i prvi i drugi deo.
A sta konkretno pljuju?
Ja sam napljuvao hitmena zato sto je glupa i nelogicna igra sa milion nelogicnih mana, sta je konkretno u dead space-u lose? Ti bese nisi odigrao nijedan deo?
Ja ne pljujem nijednu igru dok je ne predjen od 0 do kraja, a hitmena sam presao do kraja kao i asasina...
A po ovim gameplayevima sa tjuba ovi ejlijeni i marinci deluju kao polu gotov proizvod...
Kakve veze ima sto ja nikada nisam igrao Dead Space??? Pa nisam ja pljuvao po igrici koju nikada nisam ni igrao, daj se malo zamisli da li sam u tom fazonu. Nemam pojma ko je pljuvao, nisam pitao niti me interesuje brate, sta sam ja, radio Mileva? Drugar je rekao da je DS3 napljuvan i da zato nije radio i nece raditi gameplay za tu igru, KRAJ!
``Gearbox isn’t even making the game, except for the multiplayer. Primary development was outsourced to TimeGate Studios, which has a less than stellar past. I hope it proves me wrong, as I still have a lot of friends still working at Gearbox, but I am expecting it to be average at best.`
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.