da kazem utiske. Tek sam danas seo za igru i bas sam se prijatno iznenadio. Znam da Dexter ne voli fazone levi prsten desna noga :) , ali posle duge pauze od MMO-ova Tera mi je bas lepo legla. Borba je zanimljiva, nije tipicno klikni i cekaj, tj mozes i mnogo jaceg protivnika od sebe da savladas ako se kreces kako treba, questovi su na nivou wow-a dakle samo text i ponekad glasovna gluma - sto je malo old school ali meni sasvim ok, jasno je odvojena glavna prica i sporedni questovi, grafika je i vise nego dobra za ovaj zanr (igru pokrece Unreal 3 engine i lepo odradjuje posao). Igra nije pay to win, moze da se sasvim lepo uziva, tj neko kome su dva lika dovoljna i nece da radi po 10 instanci dnevno odnosno ko hoce da igra casual moze da uziva a da ne da ni dinara.
Aion mi recimo nije ostavio neki utisak, a Tera mi deluje kao bas fina zanimacija, u svakom slucaju od mene velika preporuka za sve zainteresovane koji se dvoume da li da probaju igru ili ne.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.