A ovo je dokaz da je konacno vreme da izadju nove konzole
04.02.2013. 20:08
status: user broj poruka: 6875
Em guse razvoj PC igara,em same po sebi ni pc-u nisu konkurentne nesto mnogo.Jedino sto ih drzi u zivotu trenutno su neke ekskluzive tipa gears of war,god of war i uncharted kao i remek dela tipa The Journey i Little Big Planet.
Tv-ovi ovi novi modeli su im(za razliku od nekih starijih serija)fantasticni,Playstation je pokazao tokom godina i reinkarancija sta je sto obicne sto handheld konzole.
I na kraju njihovi smartfonovi su za mene jedini izbor :)
Ali dobro ovo je cisto subjektivna stvar :)
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
On kad hejtuje on hejtuje do kraja.. Sony-ja kao firme se nikad nebih odrekao jer su sinonim za vrhunsku muzicku i video opremu i za jos mnogo sto sta..
Sto se tice razvoja,hm..nekad sam imao jedan link ,sa expreview sajta,celokupna analiza razvoja GPU-a AMD i nVidia ..Na koji nacin se razvijala tehnologija,u kom pravcu ide,koliki su skokovi bili,kakva je buducnost.. Nazalost ne znam gde sam ubelezio taj link ali izuzetno poucna i edukativna disertacija na tu temu.
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
To je tradicija..Vraca nas u proslost i lepe trenutke provedene uz gamingovanje.. Mada moram priznati nekako to ranije pa da kaze covek bas u doba 8800 GTX-a je bilo lepse vreme i igre su bile mastovitije..
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
U prakticnoj primeni koznumerske klase mozda i nadje neku iskoriscenost u sklopu gamerskih karti (neki mali procenat u obliku jednocifrenog broja) ali u Pro namenama i dalje je nVidia neprikosnovena! Sa nekih 86% trzista u pro segmentu jednostavno je nemoguca misija za konkurenciju u svakom pogledu!
Ja sam ti samo pokazao kako to izgleda na velikom planu a ti K20X mozes da kupis najnormalnije kao najbrzu kartu na svetu sa najboljom efikasnoscu sto se tice energije . AMD je daleko,daleko od toga a i u toj pro klasi je nekih 10% od celokupnog trzista a razlog i jeste jer tehnoloski ne moze da dostigne nV.
Zato sam krenuo pricu,to GPGPU je samo los izgovor,nek oni urade sto bolji gaming GPU i ovako muku muce sa nV.GPGPU u sklopu gaming chipa im ama bas nista ne donosi i jako mali procenat ljudi postoji koji ce takvu kartu kupiti zabog GPGPU.Fermi je bio revolucija na tom polju ali Fermiju nije zafalilo ni gaming power-a jer je GTX580 bila najsnaznija karta,nedostizna za konkurenciju a opet je u GPGPU razvaljivao. Tako da onaj ko se bavio pro radom mogao je ujedno i da ima najjacu gamersku kartu.
Situacija se promenila jer je nV razdelila odseke..Gaming od Pro namene sto je apsolutno fantasticno i po meni pravi potez.. Imas GK104/GK110 u Gaming i pro verziji..Milina
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.