moze li neko da mi objasni zasto nece da mi sacuva profil i save game na colinu-dirtu.kada pokrecem igru pise loading failed-profil korupt.sta treba da uradim da bi to radilo,navodno ukljuci save profil snimi kada treba a kada se igra ponovo startuje jovo nanovo izbaci pre toga sto sam vec napisao. c2c 6400 2gb rama 7600gt
kod jednog ortaka radi normalno a kod drugog se desava isto sto i kod mene
To se zove BUG i zbog toga se izdaju patchevi. Nazalost, moraces da downloadujes patch 1.1 za dirt, zatim skines crackovani exe sa npr https://www.gamecopyworld.com i onda ce ti raditi bez problema. A sa svegames se, nazalost takodje, pozdravi.
igra se pokrece isve radi normalno samo nece kada se ponovo startuje da podigne ono sto je sacuvano pa ponovo mora da se pravi profil znaci svaki put sve ispocetka
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.