Od HAWX2 se pozdravi, crack neće izaći nikad, definitivno. A i ne treba, jer sam igru kupio pre nove godine za 2€ na akciji. Sada je mislim oko 5-7€ tako da ni to nije strašno. A što se tiče Ace-a, ne da sam odigrao sve, nego sam baš pre oko dva meseca obrisao prašinu sa PS One konzole i ponovo odigrao Air Combat, prvi deo sad već kultnog serijala. Ali kakav šmek ima ta igra pa to je neverovatno! Hvala puno za info, nisam ni znao da ovo izlazi za PC.
:: Posto nikako da izadje crack za HAWX 2, evo neceg ja mislim jos boljeg, posto sam igrao skoro sve delove na ps1 i ps2 :)!! ::
Simpa mi izgleda ovo `kupio` bih, pa me zanima jel taj lekic radi standardno samo za single player? I jel neko probao ? ja sam nasao samo flt verziju, kakva je?
Tu sam probao i radi super, prvu misiju sam samo odigrao... I ove igre za PC su bas retke tj nema ih sem HAWX i HAWX 2 bar sto ja znam i da je bar u zadnjih 5godina...
:: Simpa mi izgleda ovo `kupio` bih, pa me zanima jel taj lekic radi standardno samo za single player? :: I jel neko probao ? ja sam nasao samo flt verziju, kakva je :: :: ::
Imaš recimo `Top Gun: Combat Zones` ali je mator dosta, ima oko 10 god. Igra je skroz ok, ako ti ne smeta zastarela grafika. Ništa lošija od starih Ace Combat-a. Preporuka!
:: :: Tu sam probao i radi super, prvu misiju sam samo odigrao... I ove igre za PC su bas retke tj nema ih sem HAWX i HAWX 2 bar sto ja znam i da je bar u zadnjih 5godina.. :: :: :: Simpa mi izgleda ovo `kupio` bih, pa me zanima jel taj lekic radi standardno samo za single player? :: :: I jel neko probao ? ja sam nasao samo flt verziju, kakva je :: :: :: :: :: ::
Imas top gun igru koja je od ovog 10 puta bolja grafika katastrofa nivo ps2 .... inace za rokanje nije lose ....
AMD 965 X4 3.8 Ghz Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power HD 6870 Sapphire Cooler Master HAF 912 LC Power Arkangel 850 W Samsung SyncMaster P2470 Altec Lansing VS3151R LOGITECH G400
:: :: Tu sam probao i radi super, prvu misiju sam samo odigrao... I ove igre za PC su bas retke tj nema ih sem HAWX i HAWX 2 bar sto ja znam i da je bar u zadnjih 5godina.. :: :: :: Simpa mi izgleda ovo `kupio` bih, pa me zanima jel taj lekic radi standardno samo za single player? :: :: I jel neko probao ? ja sam nasao samo flt verziju, kakva je :: :: :: :: :: ::
kako sam ja ovo igrao na SP1 u igraonici. Bila je ona misija kroz kanjon samo letis i imas par suzenja kad okrenes avion na kant a na kraju samo jedan cilj i ako pogresis sve ponovo. Secanja naviru .......
q6600 3.2 . 790i . 2x4gb 1600 . gtx 460 . CM 690 II , CM M1000
skinuo, odigrao 2 misije i izasao. Govno zivo od igre, nema veze sa PC igrama, fov je toliko odvratan i mali da se jedva ista i vidi, grafika retardirana i ruzna kao za televizor i konsole (sto realno i jeste). U svakom slucaju nit je vredno skidanja nit igranja, a nema ni veze sa ranijim `AC` igrama kojih se secamo sa ps1...
Znači kako si oboo, svaka ti čast, odmah sam se te misije i ja setio!
:: kako sam ja ovo igrao na SP1 u igraonici :: Bila je ona misija kroz kanjon samo letis i imas par suzenja kad okrenes avion na kant a na kraju samo jedan cilj i ako pogresis sve ponovo :: Secanja naviru ...... :: :: :: q6600 3.2 . 790i . 2x4gb 1600 . gtx 460 . CM 690 II , CM M1000 :: ::
Možda me jebe što ga držim na hubu na monitoru, ali pikao sam pre neki dan Drivera isto tako i radio je normalno... __________________ Scourge of PCBerza
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.