Pa jedno dobrih 8-9 sati igranja. Najjace mi je tamo negde pred kraj. Demon koji se zove Drekavac, u obliku nindze sa maskom koja se smeje :) Tu se cak pojavljuje na pocetku, pola igre, ali bez predstavljanja.
Pikao sam malo,nesto kratko do 7-og nivoa. Sta znam ,u pocetku mi je bila zestok smor i neozbiljna i svo ono okruzenje (boje,osvetljenje..) mi je zamaralo oci.. Kasnije kako je krenula `prica` postalo je zanimljivije.. Ovo je kao neka mesavina Darksider-a i Painkiller-a mada sa Darskiderom ne moze nista da se poredi..
Grafika nije toliko losa ali je mogla da bude znantno bolja obzirom da je Unreal Engine. Videcemo kako ce biti kasnije mada podseca me malo (zbog nekih boss modela i odredjenih scena sto se tice okruzenja) ali vrlo malo na Clive Barker`s Jericho koja mi se bas svidela od tih horror igara! Verovatno je sve to razlog sto mogu da je svarim kao dobru razonodu..
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Zavrsio sam Crysis 2,uopste mi nije jasno sto ga nisam igrao pre,dal` sam zaboravio ,mada koliko igara izadje ja samo skupljam kao kolekcionar.Pun mi i hard i imam na diskovima bas dosta. Crysis 2 je super igra,malo su smorili pred kraj ali je stvarno u globalu odlicna ,sve pohvale i jedva cekam treci deo!Taman da se nabavi i Kepler 2 ,povod za kupovinu
@DMC Ma nije toliko losa,samo da ne bude bas kratka.Ja sam bas usao u fazon i koljem ih veoma brzo a igram na hard . Sve je do skill-a ,mada primetio sam da kad dodjem sa posla umoran ili kad sam ovako umoran koncetracija mi je dosta losija sto je i logicno pa su mi i refleksi usporeniji.Najbolje je pikati popodne kad nemas obaveza..
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.