Aj sad drugari da cujem savet.. Ovu igru pokusavam vec duze vreme da odigram ali svaki put kad krenem da igram igra traje sve dok ili ne poginem ili izadjem iz igre znaci sve jedno do kog check pointa! Ono sto je problem jeste da posle ne mogu da nastavim od tog check pointa jer zakuca pri ucitavanju! Svaki put ista stvar.
Drugar obrnuo istu ovu verziju igre koju ja imam,licno mu ja instalirao,kod njega ni jedan problem! Probao sam i sa nekim drugim lekovima,vidim na netu da jos mnogi imaju isti problem.
Da nije neko ovo uspeo da resi?
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Kao prvo @Dexter, ima razlike, tvoj je problem sto to ne vidis u toj meri, i sam kazes. .)
@Sky i ostali Ja imam original igru, radi kao sat, ali pre nego sto sam je uzeo obrnuo sam bez ikakvih problema narodnu verziju sa svim patch-evima(v1.9 + HiText. + DX11). Patcheve sam skinuo oficijelne sa nvidia-nog sajta, Sky ce to lako da nadje. .)
A lek koji sam koristio i nije pravio problem je FLT, nikako Skidrow-on je problematican.
Sve su to poligoni, dakle primitivno ali nasminkano... Toliko posla radi 10% vizuelne razlike se jednostavno ne isplati... Barem po meni, ti si bas ljubitelj igre, pa ok , razumem te.
Jel ti to igras na ultra mega giga hard tezini cim lepo sve ide dok ne d`umres? :))) Pazi, 100% je u pitanju neka glupost, tipa krek ili update ti prave problem, probaj i da iskljucis anti virus pre pokretanja igre. Ali pre svega, sacuvaj sejvove i reinstaliraj igru, ubi i folder gde je igra pa fresh instal odradi i probaj. Skini krek ponovo ali ovaj put ugasi anti virus jer cesto se desi da neki fajl iz krek foldera registruje kao virus i automatski ga obrise a da ni ne znas. @Shone, imas igru na Steam-u ili na disku?
Hvala, ipak mi ne gine torrent i 20GB na hdd-u. Kuburim sa slobodnim prostorom na hardu, moracu uskoro jos jedan da pazarim a pre mi se uzima SSD. br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
Cuti, i ja sam isti, samo gomilam na kompu sve i svasta, sto kaze Dex filmove(hd) i serije koje ko zna kada cu i da li da gledam. I tako po potrebi na kasicicu po nesto obrisem da bi nesto novo moglo da stane. Heh!
Inace sto se tice C2, ja sam za ortaka napravio iso image od ovog mog originala, i nikakvih problema nema sa FLT lekom. .)
ali je problem sto u toku igre zabada, tj. igra sve extra i onda naidje tren kad zakuca i izbaci error, isto tako imam sve peceve 1.9 i one DX11 high texture instalirane
AMD Ahlon II 445 X3 3.1GHz Cooler Master V8 Gigabyte HD 5870 SOC Arctic Cooling Accelero Xtreme PLUS KINGSTON 8GB (2X4GB) 1866 DDR3 ASUS Sabertooth 990FX R2.0 2x Samsung F3 Spinpoint 500GB RAID0 Cooler Master GX 550
Cudi me da niko ne napise koji lek koristi, a ja sve vreme pisem o flt-u, dajte bar jedan potvrdan odgovor. Hm.
:: ali je problem sto u toku igre zabada, tj. igra sve extra i onda naidje tren kad zakuca i izbaci error, isto tako imam sve peceve 1.9 i one DX11 high texture instaliran :: :: AMD Ahlon II 445 X3 3.1GHz Cooler Master V :: Gigabyte HD 5870 SOC Arctic Cooling Accelero Xtreme PLU :: KINGSTON 8GB (2X4GB) 1866 DDR :: ASUS Sabertooth 990FX R2. :: 2x Samsung F3 Spinpoint 500GB RAID :: Cooler Master GX 55 :: ::
Kod mene sve normalno, FLT krek za 1.9 verziju....
Inace ja Crysis 2 nikako ne mogu da odigram po drugi put, znaci ne vuce me uopste igra, prica je bezveze, dobra za jedno prelazenje i divljenje grafici, i naravno benchmark :)
Instalirao sma je skoro da proverim performanse samo...
Ljudi a najsmesnije je to sto sam igru vec igrao ranije na drugoj platformi bez problema i sto sam istu drugaru instalirao koji ju je zavrsio bez problema. Sad kod mene ne radi! :) Inace jeste skidrow mada i ovo sto Aco kaze i meni se desava isto.. Sinoc sam pokusao sve varijante,sad vise patch ne mogu ni da instaliram vrti u nedogled onaj search i posle kaze da igra nije u sistemu. Nasao sam neku Black Box verziju pa cu da vidim sa njom!
@shone Gde su uzeo Crysis 2 i koliko kosta?
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Ako patch ne moze da nade igru, t.j. nije u sistemu, onda znaci da ta tvoja instalacija iz nekog razloga nije dobra, odnosno to je samo prosto otpakivanje igre/fajlova. Inace opet pominjem, Skidrow lek pravi problem, samo FLT je OK za v1.9 igre.
Ja sam je kupio u Desk-u, ima vise od god. dana, ako se dobro secam bila je ~1500din. :)
:: Ljudi a najsmesnije je to sto sam igru vec igrao ranije na drugoj platformi bez problema i sto sam istu drugaru instalirao koji ju je zavrsio bez problema :: Sad kod mene ne radi! :) Inace jeste skidrow mada i ovo sto Aco kaze i meni se desava isto. :: Sinoc sam pokusao sve varijante,sad vise patch ne mogu ni da instaliram vrti u nedogled onaj search i posle kaze da igra nije u sistemu :: Nasao sam neku Black Box verziju pa cu da vidim sa njom :: :: @shone :: Gde su uzeo Crysis 2 i koliko kosta :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
@Shone Sinoc sam 3 puta instalirao igru,2 puta je sve najnormalnije radilo sto se tice patcheva.Treci put vise nije htelo da nadje igru.Win 7 mi je svez,sve regularno.. Inace sam probao i sa FLT crackom iimam isti problem!
procitaj uputstvo .NFO ako ne znas da instaliras igru
:: @Shon :: Sinoc sam 3 puta instalirao igru,2 puta je sve najnormalnije radilo sto se tice patcheva.Treci put vise nije htelo da nadje igru.Win 7 mi je svez,sve regularno. :: Inace sam probao i sa FLT crackom iimam isti problem :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
Mislim da je vreme da predjes na `pravu` platformu za tebe, em jeftinija, em igre rade kako treba.
:: @Shon :: Sinoc sam 3 puta instalirao igru,2 puta je sve najnormalnije radilo sto se tice patcheva.Treci put vise nije htelo da nadje igru.Win 7 mi je svez,sve regularno. :: Inace sam probao i sa FLT crackom iimam isti problem :: :: Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda :: ::
kako bre ova nvidija ne napravi tutorijal kako se instaliraju igre, majku im j***m da im j***m , pa za sta ljudi daju pare ako ne mogu da se igraju? Cccc... Ako si igru krekovao pa onda pokusavas da odradis 1.9 patch onda zato i nece jer patch ne vidi originalni .exe fajl zato ove muke i problemi... A mozda su fajlovi koje si skinuo corrupted pa probaj sa nekog drugog linka...
pa ako instalira patch, pravilo je original, pa patch, pa crack za taj patch i tako provereno radi, nema sanse da omane, pogotovo crysis
:: :: kako bre ova nvidija ne napravi tutorijal kako se instaliraju igre, majku im j***m da im j***m , pa za sta ljudi daju pare ako ne mogu da se igraju? :: Cccc.. :: Ako si igru krekovao pa onda pokusavas da odradis 1.9 patch onda zato i nece jer patch ne vidi originalni .exe fajl zato ove muke i problemi.. :: A mozda su fajlovi koje si skinuo corrupted pa probaj sa nekog drugog linka.. :: ::
Install BUT do not copy crack Download Patch 1.9 Download DX11 package 2,37GiB Run Patch 1.9 after completing-NOT copied crack Run DX11 package Install Hi-Res pack Go to ‘bin32’ directory within installation directory Rename Crysis2.exe to something like Crysis2_BAK.exe, just to keep a backup Copy the contents of crack directory in ‘bin32’ directory
Pa mislim da je to apsurdno, da Sky ne radi tako, dajte molim Vas! c c c
To se podrazumeva, bilo koju igru, patch uvek i iskljucivo na originalni .exe, pa tek na kraju se odradi lek.
:: pa ako instalira patch, pravilo je original, pa patch, pa crack za taj patch i tako provereno radi, nema sanse da omane, pogotovo crysi :: :: :: :: :: :: kako bre ova nvidija ne napravi tutorijal kako se instaliraju igre, majku im j***m da im j***m , pa za sta ljudi daju pare ako ne mogu da se igraju? :: :: Cccc.. :: :: Ako si igru krekovao pa onda pokusavas da odradis 1.9 patch onda zato i nece jer patch ne vidi originalni .exe fajl zato ove muke i problemi.. :: :: A mozda su fajlovi koje si skinuo corrupted pa probaj sa nekog drugog linka.. :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.