Kupio bih igricu,citao sam po forumuma za rusku verziju za premijum za sve moguce verzije e sad citao sam i ovde i vidim da igra dobar broj ljudi pa ako bi mi pomogli gde je najbolje i nijsigurnije da kupim igricu... Hvala unapred....
Kupi EA key da se ne drndaš sa ruskom verzijom. Bila je igra 10 evra za novu godinu, malo si okasnio. A možda i nisi: evo ti lista proverenih prodavaca, imaš za 10 evra:
:: Kupi EA key da se ne drndaš sa ruskom verzijom. Bila je igra 10 evra za novu godinu, malo si okasnio. A možda i nisi: evo ti lista proverenih prodavaca, imaš za 10 evra :: :: http://www.kinguin.net/battlefield-series/battlefield-3-ea-origin-key.htm :: :: Premium je 25 evra.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza ::
Battlefield 3 EA Origin Key (osnovna verzija) Battlefield 3 Limited Edition EA Origin Key (Osnovna verzija+back to Karkhand DLC) Battlefield 3 Premium EA Origin Key (paket od sva 4 DLC-a, bez osnovne verzije i B2K) Battlefield 3 Premium Edition EA Origin Key (celokupan paket:osnovna verzija+B2K+4DLC)
Odes u Intesu otvoris racun za on line placanje (ne kosta nista ili vrlo malo) i uplatis koliko mislis da potrosis. posle pravis account na nekom od ovih sajtova i to ti je to.
mozes da kupis od ovog coveka bez problema ima i premium i osnovni bf3 po smesnim cenama ja vec tri puta kupujem od njega jos malo pa ce ceo komsiluk da igra ?
Phenom IIx4 955BE/3.8GHz CM Hyper 612S Asus M5A97 PRO Sapphire HD 6870 Seagate Barracuda® 1TB/SATA3/7200/64MB NZXT Lexa S Exceleram Black Sark 2x4GB/1866MHz Benq G2220HDA LC Powe LC6650GP3 V2.3 http://tinyurl.com/7rgqpg9
Video sam taj oglas ali vidim da je ruska verzija a citao sam na forumima da je cimanje sa tom ruskom verzijom. Pa sam bas zato i pitao ovde sta i kako je najbolje. A i danas cu da vidim da odem da uzmem tu karticu iz banke za online placanje...
pa uplacujes evre normalno, jer ces u evrima i da placas. Ako nemas evre, mozes da razmenis dinare u banci, ali to nije preporucjlivo jer ce da te oderu. Odes u menjacnicu...
:: Uzeo sam karticu iz banke. Jel ima neke veze sa uplacivanjema para na karticu jel moraju da budu evri ili dinari zbog daljeg placanja igrice :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.