...zanima me da li se neko ovde bavio modovanjem GTA IV. Konkretno me zanima ubacivanje automobila (zamena i dodavanje). Znam da sa patchom 1.0.7.0 moze da se doda do 38 automobila na postojece, i naravno postojeci da se zamene...
Cisto me zanima iskustvo ljudi koji su se zezali sa tim?
Pozz...
:: ...zanima me da li se neko ovde bavio modovanjem GTA IV. Konkretno me zanima ubacivanje automobila (zamena i dodavanje). Znam da sa patchom 1.0.7.0 moze da se doda do 38 automobila na postojece, i naravno postojeci da se zamene.. :: :: Cisto me zanima iskustvo ljudi koji su se zezali sa tim :: :: Pozz.. :: :: __________________________ :: :: ...I sense you young padawan.. :: :: AMD Phenom II 955 B :: MSI 970A-G4 :: AMD 6870 1G :: 4x 4GB DDR3 1.6GH :: 2x 320GB SATA II RAID :: 1x 750GB SATA I :: SB Live 5.1 Digita :: Corsair 750TX
menjao sam ja sam automobile, ubacivao razne modove, ali realno napisu(ili ne napisu uopste) da kao radi sigurno, i kad ubacim em crashuje igra, ili zakoci kad treba da se `stvore` ti modovani automobili...... isto tako je bilo i sa GTA SA i zabatalio sam sve to....
Ubacio sam samo bolji handling, i prave nazive automobila, posto je to samo txt fajl.....
Naravno treba koristiti makismalno #5 ili #6 patch, jer ostali noviji ne garantuju da ce da radi dobro modovanje
...odprilike mene zeza sto imam 1.0.7.0 patch... uspeo sam da izmenim sve zivo, i da dodam na postojecih 136 vozila jos 38... ali kad dodam tih 38, cim menjam neko od postojecih igram i zakucava pri ucitavanju.
Znaci predlazes da skinem na 1.0.6.0 patch?
Pozz...
Gle, i u GTA SA je radilo kad se zamena kola, ali je igra imala nesto kao `overflow buffer` kad se izmenjaju mnogo automobila, i onda dolazi do gubljenja tekstura, teskog ucitavanja tekstura u okolini, nije crashovala u vecini slucajeva, a sa GTA IV jos je kompleksnije sve jer ima mnogo vise tekstura, mene bi mrzelo da idem na srecu dal ce pukne igra ili ne kad se uzivim :DD
zove se RealisticDrivingFlying27 ili RealisticDriving ima na ovim sajtovima za moding cim se ukuca tako nesto da se skine, manje klizaju kad se koci rucnom, veci car damage multiplier....
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.