medieval II total war multiplayer ko igra nek se javi :)
STRANA 1 OD 1
CuMsHoT
medieval II total war multiplayer ko igra nek se javi :)
10.01.2013. 11:07
T51215
status: user broj poruka: 259
Ako ima nekog ko igra online nek se javi bilo bi fino da mi napravimo srpski tim u oksajima 2v2,3v3,4v4.Vidim Turci i Grci imaju svoje timove red bi bio i mi da se ukljucimo ako nas ima. :)
Pa nije Djole valjda jedini, bar dok sam ja povremeno tu :) A i steta za tako dobru igru da nema zainteresovanih
@ CuMsHoT
To mi jedna od omiljenih igara, ali nikad nisam igrao ni usao u opciju za multiplayer. Imam oridjinale verziju sa Kingdoms expanzijom, al moras mi ukratko objasniti kako se povezujemo itd... Nisam trenutno kuci, al sam raspolozen da jednom probamo
Ma kapiram ja to, nesam bas toliko neuk :) samo za neke stvari... A jel to samo bitke se igraju, ili i na strateskom planu se odvija igra? Ako znas Dex..
... video sam sjaj u očima kolegze kada mi je sam narezao i doneo, pre i-ha-ha godine TW igru... nikada je nisam ni instalirao, kao ni ono ludilo sa podmornicama... Zato me je Blitzgrieg načisto upropastio....
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.