Bounty na engleskom znaci nagrada koja se daje onome ko pomogne u hvatanju nekog kriminalca. Ovde mislim da znaci da sto ti je bounty veci, to si vise trazen i vise te jure panduri, moras negde da ostavis auto da se `ohladi`, koliko se secam :)
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo
:: Šta znači Bounty tj cemu sluzi. Ako nekog ne mrzi nek mi objasni.. :)
Cilj igre je da se skupi bounty pa samim tim mozes da izazoves protivnike na trku, isto tako kako se ima sve vise bounty teze policijske jedinice te jure .)
U MW Bounti (Snupi objasnio znacenje) sluzi za ku..enje na Black Listi u igri tj. svaki sledeci Boss kojeg moras da pobedis trazi ti da posedujes minimalnu kolicinu Bountija da bi mogao da se trkas sa njim (naravno i odredjen broj trka).
Bounti se sakuplja kacenjem sa Milicijom. Mozes da ih cukas automobile (milicijske), da im rasturas cela kola, da pravis prekrsaje poput voznja van puta, udaranje saobracajnih znaka, prekoracenje brzine...
Bounti se ne moze iskoristiti u druge svrhe poput kupovine automobila ili delova.
Poslednji Boss, Razor, ako me pamcenje sluzi trazi da imas 2.500.000 Boutija.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.