Moj kalkulator: Gigabyte P31-DS3-L, e3300 @3.00GHz, 2x1GB DDR2, Asus 8600GT DDR3 ostalo je nebitno
Imam jedan cudan problem, mislim da je zbog procesora, ali ajde da pitam ipak. Desava se u cini mi se svim igrama da je framerate isti bez obzira na podesavanje grafike. Cod4 min 40 fremova uglavnom tu negde oko 70, 80. Smanjim rezoluciju sa full hd na skoro najmanju i grafiku na patetic i opet isti frejmrejt mozda razlika jedan, dva frejma. Isto tako vecina NFSova, Assassins Creed 2, Far Cry 2, Mirrors Edge...
probao sam nove drajvere za plocu, imam 306.97 nvidia drajvere, otkako znam za sebe gasim vsync...
eto, mislim da je to to. ako se setim jos necega - dopisacu
Meni je tako bilo dok sam furao neki athlon 5200 pljus i 4850, cinilo se da ne reaguje kada se smanje podasavanja i na qcif rezoluciju x)
LG 42LD420, Phenom II x6 1055t, Gigabyte 970A-UD3, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, G.Skill Sniper SSD 120GB, Samsung SpinPoint F3 1TB, CFT-600-14CS, NZXT Apollo
:: Moj kalkulator: Gigabyte P31-DS3-L, e3300 @3.00GHz, 2x1GB DDR2, Asus 8600GT DDR3 ostalo je nebitn :: :: Imam jedan cudan problem, mislim da je zbog procesora, ali ajde da pitam ipak. Desava se u cini mi se svim igrama da je framerate isti bez obzira na podesavanje grafike. Cod4 min 40 fremova uglavnom tu negde oko 70, 80. Smanjim rezoluciju sa full hd na skoro najmanju i grafiku na patetic i opet isti frejmrejt mozda razlika jedan, dva frejma. Isto tako vecina NFSova, Assassins Creed 2, Far Cry 2, Mirrors Edge.. :: :: probao sam nove drajvere za plocu, imam 306.97 nvidia drajvere, otkako znam za sebe gasim vsync.. :: :: eto, mislim da je to to. ako se setim jos necega - dopisac :: ::
ili upali vsync ili ogranici frejm rejt sa nekim softverom tipa msi afterburner na 60 fps ili u nvidia control panelu. Ne muci vise nego sto moras tu grafiku, ako ne uzimas novi komp...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.