Pomno pratim po skidrow.net i ostalim mestima.. da li je izasla neka strategija.. i jos uvek nista :( Volim igre tipa Settlers 1,2,3,4,5,6,7 , StarCraft 1,2 , Sve moguce C&Q serijale i Red Alert i tako taj fazon... al vec mesecima ne vidim da je neka igra na tu foru izasla :( Jel to strategije izumiru ili se meni samo cini? Samo neke pucacine Avanture Voznje itd... Volim ja i sve to..al nekad volim da se uvalim u fotelju sa misonjom i da se opustam uz strategiju neku... Uz takve sam igre odrastao, a sada ih sve manje ima :( Zna neko neku iz ove godine da preporuci? Hvala unapred!
Ja sam reko nesto NOVO :) To staro sam isprelazio... Odavno... Nista novo nije zaslo vec duze vreme....A volim igre tipa Settlers i C&C, StarCraft... ovo Shogun itd nije moj tip :) Hvala na predloziam svakakko :)
RTS ili strategije u realnom vremenu su danas veoma, veoma retke, čak štaviše i ne izlaze.
Poslednje što je izašlo a da je baš dobro je Command and Conquer 3 Tiberium Wars u 2007. i Star Craft II u 2010. Ostalo ne računam jer i nije nešto tako zanimljivo kao ove dve navedene.
Takve igre su u izumiranju jer je publika koja ih igra u manjini, većina igrača danas je napaljena omladina koja igra Call Of Duty i Crysis i kači slike svojih dogodovština na Gaybook kako bi im se drugi napaljeni klinci divili i tako u krug.
Moj predlog ti je da odigraš neki od starijih naslova koji si možda propustio.
Takođe ako nisi probao skini i odigraj Universe at War - Earth Assault. Tu igru ti je napravila ista ekipa koja stoji iza Command and Conquer serijala (stara Westwood ekipa). Igra dosta podseća na Command and Conquer ali je unikatna na svoj način.
Probaj i ParaWorld. Jedina strategija koja postoji a ima dinosauruse. Ako te ne raspameti dobra priča i podugačka kampanja, onda muzika ima da te oduva. Igru za tu muziku je pravio pravi simfonijski orkestar i to veoma lepo zvuči uz igru.
To je TO !!! Ove dve se skidaju! Ova sa Dinosaurusima je vrh..a muzika je zlo :D U pozitivnom smislu..slusao sam sada na Yputube dok sam gledao gameplay... auuu... HVALA!!!!!!! A ne da izumiru strategije nego uzas :( Samo pucacine neke :(
Moracu da kupim nesto..definitivno iz Serijala C&C ili Starcraft II ! Slazem se... Trosim silne pare po kaficima i kafanama... mogu i sebi za dusu neku igru da kupim. ! :)
Earth 2150 Earth 2160 (drugi deo) Emperor Battle for Dune (malo starija ali interesantna)
Nemamo mnogo izbora sad....jedino da cekamo Generals 2 (ili Command and Conquer kako su ga krstili) i igramo stare naslove Prijavi se za betu ako hoces http://www.commandandconquer.com/free/
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.