Quake I Quake II Quake III Arena Quake III Team Arena (za ovo nisam siguran) Unreal Tournament 1 Need For Speed I Need For Speed II Need For Speed II : Special Edition Need For Speed III : Hot Pursuit Need For Speed IV : High Stakes Need For Speed V : Porsche Unleashed Soldier of Fortune 1 Warcraft II Starcraft I Solitaire Minesweeper Pacman Super Mario Bros Street Fighter II
i mnogo toga, ali obavezno probaj nenadjebivi Duke Nukem 3D !!! Izvanredna arkadna 3d pucacina, ponos i dika 3D realms-a :)
Ja mnogo lud? Ajde bre decko, dodji juche, ili prodaj te muzejske primerke i kupi si polovan Soni 2 i naJigraj se ko gospodin chovek .) Jbt sonijev memory stick ima vishe megabajta nego ceo tvoj komp sa sve memorijom sa graficke i cache memorijom od procesora! .)
Извини лепи не могу да дођем `јуцхе`.. Провежбај мало правопис па ми се јави.. А кад будем имо пара купићу други!
Постоје ствари важније од живота! Србија - Славно име златних презимена!
:: Ja mnogo lud :: Ajde bre decko, dodji juche, ili prodaj te muzejske primerke i kupi si polovan Soni 2 i naJigraj se ko gospodin chovek .) Jbt sonijev memory stick ima vishe megabajta nego ceo tvoj komp sa sve memorijom sa graficke i cache memorijom od procesora! .)
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa nauci ti da `ch` daju `ч`
:: Извини лепи не могу да дођем `јуцхе`.. Провежбај мало правопис па ми се јави.. А кад будем имо пара купићу други :: :: :: Постоје ствари важније од живота :: Србија - Славно име златних презимена! :: :: :: Ja mnogo lud :: :: Ajde bre decko, dodji juche, ili prodaj te muzejske primerke i kupi si polovan Soni 2 i naJigraj se ko gospodin chovek .) Jbt sonijev memory stick ima vishe megabajta nego ceo tvoj komp sa sve memorijom sa graficke i cache memorijom od procesora! .)
Sta ces takve su sve teme pita sta moze da igra covek a na kraju se zavrsi sa prepucavanjem isto tako npr neko pita koju graficku da uzme za 20 000 a tema se zavrsava sa amd vs nvidija drajveri .)
HAF 912 Plus I5 3570k Z77A-GD55 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz Corsair H60 Seasonic 620GM 2TB WD Green Mushkin Chronos 180GB GTX 580 Dell U2312hm Cm storm recon
Loce, ma pusti...Imas stvarno gomilu dobrih igara, samo gledaj koje su izasle do 2005-2006 i uzivaj. Kao da je grafika mnogo bitna, napisalo se stvarno mnogo igara i cak su bolje od ovih novijih sranja gde igranja uopse i nema, vec film koji ide svojim tokom i ti kao nesto cmekas, jurcas okolo... Jedan Phoenix, Gaplus, scramble... moze da obrise pod sa svim ovim novim naslovima. Igre su remek delo:)
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.