Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
Bettlenet help!
STRANA 1 OD 1
medapanda Bettlenet help! 15.12.2012. 18:11 T50771

status: user
broj poruka: 227
Napravio sam acc na bettlenet i hocu da igram dotu tamo!kako da udjem u neki game da igram,sta im znaci !sd,!pub,!sc i slicno sto kucaju...Ja udjem kod nekog hosta da igram,prodje par sekundi i dobijem kick...Kontam da me kick zato sto sam lvl1 zbog novog acc,moze neko objasniti kako da udjem kod nekog da igram ili da kreiram neki game?
Hvala!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
AndRey Battlenet 15.12.2012. 19:12 #461738

broj poruka: 324
Ne znam dal se sistem na BNet-u promenio od kad sam ja igrao, ali valjda je u principu isto, udji u Evropski public server i tamo ides na custom game cini mi se, pa tu imas ponudjene game-ove... E sad, ako je Hostbot, moguce je da dobijas kick zato sto za odredjene game-ove imas odredjene uslove da bi igrao, npr ping, zemlja, lvl i slicno, pa dobijes kick... Sto se tice !sd, !sc i ostalo, mozda je to samo vote za odredjeni mod, si probao sam da kucas tu komadnu?

Na kraju krajeva, jeste da je to battlenet i sve je to lepo, ali ja ti toplo preporucujem da igras na dotalicious-gaming.com , jer retko ko livuje, serveri su dobri i imaju zanimljiv sistem achivmenta i skill levela kako bi mogao da znas nesto o igracima i pre nego zapocnes game... Ja igram tamo vec neko vreme i ekstra je, iako imam original igricu, odnosno battlenet... Nekako je ziv gaming tamo :D

Pozz...
djokosrb Pando kakav komp imas 16.12.2012. 10:41 #461810

broj poruka: 6875
Ako te zanima mogu da te invajtujem da igras dota 2,samo daj mail.I naravno da na tom mailu bude vezan steam acc.

Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic

loopkiller bnet 17.12.2012. 00:09 #462036

broj poruka: 6
Treba da instaliras novu verziju bneta
http://eurobattle.net/threads/184100-!-New-server-installer-and-gproxy

takodje podji da https://www.getdota.com skini mapu i sacuvaj je u folder warcraft III/ maps / download

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs