Takodje sam primetio bolji framerate. Taman da bude igriva igra. Samo mi nije jasno zasto nisu izbacili kineze kad su rekli u 8.2 da dolaze. Inace, sledece nedelje kad se vrnem sa puta, placam premijum, i grindam nove amere, taman su mi po meri.
Bas su bili mnogo overpower 65km/h 500dmg precizan top mnogo dobar armor .. preterali su.. Britanci su po meni bas krs .. armor i gun im ocajan http://postimage.org/image/ynelvnekl/
Preterase sa amerima... smucila mi se igra juce. Vozim tier IX kad niotkuda, ko formula, t-71, puca jednom u 2 sekunde, izbuši me ko švajcarski sir za 10 sekundi, dok sam okrenuo kupolu... Bem ti igru, kad ebeni amerikanci i tamo zapisavaju teren.
update je vise razocarao nego obradovao..
Pozdrav.
Thermaltake Bach Vx PSU Chieftec 550W ASUS P7P55D Intel Core i5 750@3.2 GHz Thermaltake MaxOrb II Kingston Hyper-x 2x2 GB@1600 Mhz MSI GTX560 Ti Twin Frozr II OC<
Meni samo nije jasno sto nema jos druge nemacke td linije
13.12.2012. 15:50
status: user broj poruka: 6875
Najavljena je u avgustu 2011,proslo godinu i po dana,dodjose i francuzi i sad ce u 8.3 kinezi,da ne pominjem brdo novih tenkova i linija za druge nacije.
Kao td igracu i igracu koji preferira nemacke tenkove ovo mi je apsurdno.
I ja sam primetio bolji fps.
Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic
ok moze,ali sa jos 2 u platoonu.sakri donju plocu i nemoze ti niko nista,svaki tenk ima slabe mane ali ima i dobre strane,samo moras nauciti igrati sa njim.on se koristi za def u cw i za snipera ili support pored drugih tenkova,naravno sa drugom cevkom moras imati gold,jer bez golda slabo busi tier x.iima dosta hp nemos ga ramovati ima tvrdu kupolu dobar top(ako se koristi gold ammo).juce sam uzeo e5,i neverovatno kako dobar tenk,odusevljen sam sa njim busi sve,brz je,brzo puno,solidan armor..fantastican tenk.
a e5 sam reko da brzo puni...8.32 Asus CUcore 6770 1gb msi 870-c45 2x2 kingston hyperX blu 1600mhz athlonII x4 630 3.2ghz (cm TX3) Hitachi 500gb lc600h
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.