Uzeo sam igricu od druga,ne znam dal je on kupio i instalirao sam je...sve onako kako mi je objasnio(nema krek) i usao sam u igricu,sve je lpo krenulo da radi,kad sam usao u neku pecinu tu mi je samo ubagovala,znai ni zvuk ni nista...jel se desilo to nekom i sta da radim? hvala unapred!
Strašno je koliko je ta igra bagovita ,samo par dana nakon izlaska izašao je patch koji ispravlja preko 100 bugova ,možda imaš stariju verziju igre bez patcha. Black Wolf
Nisam ga instalirao ja sam skinuo kompletnu skidrow verziju i prešao sam je bez nekih većih bagova ,mada sad kad sam probao da pokrenem ghost ship naval misju zapuca na njoj ostale naval misije rade kako treba.
:: Jel si instalirao taj patch aj ako mozes baci mi na mail :: :: A kad smo kod bagova ovaj je hit u kombinaciji sa muzikom :) :: :: http://m.youtube.com/watch?v=0JWCphXaDg :: :: HAF 912 Plu :: I5 3570 :: Z77A-GD5 :: 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mh :: Corsair H6 :: Seasonic 620G :: 2TB WD Gree :: Mushkin Chronos 180G :: GTX 58 :: Dell U2312h :: Cm storm reco :: ::
Ja instalirao skidrow imao neke bagove pa sam onda instalirao reloaded opet negde ima bagove i ima neki 1.01 patch mada kad hocu da ga instaliram pise mi da je patch vec instaliran jedino ako ima neki noviji?
HAF 912 Plus I5 3570k Z77A-GD55 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz Corsair H60 Seasonic 620GM 2TB WD Green Mushkin Chronos 180GB GTX 580 Dell U2312hm Cm storm recon
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.