Jel zna neko gde se nalazi save game folder,pao mi sistem pa mi se sve pobrisalo a stigao sam do pola igre i jel moze neko da mi pusti svoj save da ne igram sve iz početka?
Ako hoćeš mogu ti poslati moj save ali ja sam prešao kompletnu glavnu priču ,našao sve collectables i uradio sve homestead misije ,tako da ne znam hoće li ti biti zanimljivo :) Black Wolf
:: Jos kad bi mi neko pustio na mail svoj save folder bio bih mu vecno zahvalan : :: :: ::
Ja sam prvo instalrao skidrow pa posto je imalo bagova dosta onda sam instalirao reloaded ja da uzmem da prebacim sejvove kad ono u folder ne moze da mi nadje sejvove verovatno za reloaded je na nekom drugom mestu :)
HAF 912 Plus I5 3570k Z77A-GD55 2x4GB DDR3 Kingston Hyperx 1600mhz Corsair H60 Seasonic 620GM 2TB WD Green Mushkin Chronos 180GB GTX 580 Dell U2312hm Cm storm recon
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.