Deka je odmah ``brzojavio`` testerima da priprema novi drajver, koji ce, gle cuda, da popravi rezultate crvenih karti. Bice opet: obecanje, ludom radovanje...
Zasto ploca? Po cemu ``ista``? Po cemu ``pokvarena``? Obicno...
30.11.2012. 20:06
status: user broj poruka: 10997
poredjenje efikasnosti karti u ``vrtenju`` jedne nove i popularne igre. Kome je zanimljivo, taj ce da pogleda. Kome nije zanimljivo, proci ce pored testa kao pored ``turskog groblja``...
Ja sam jos juce gledao na ruskom sajtu..Pisao sam u temi Far Cry 3. Meni je zanimljivo cisto jer sy Far Cry serijali AMD Evolved igre,a rade bolje na nV haha. Tu bas gde treba da se pokazu kada je najjaca zahtevnost detalja tu posrcu a ovamo sad neke price,dolazi AMD do izrazaja u visokim rezolucijama :) Naravno da ce da ceprkaju sa novim driverima nebi li nesto promenili :) Dzabe i Ghz,Mega,Giga i sl..
Neki se ovde smatraju dezurnim izvaljivacima gluposti***. Da bih im
01.12.2012. 00:58
status: user broj poruka: 10997
pomogao u bataljenju corava posla, evo, pojasnjavam (nesto sto je vec vise puta receno):
-pojavi se neka tema - - - nije NEOPHODNO razmatrati je. MOZE ali NE MORA (se). Njeno pojavljivanje nikoga ne OBAVEZUJE na ucesce (u eventualnom) razmatranju/komentarisanju
Kolege drage, slobodno ZAOBIDJITE svaku temu koju smatrate glupom, (vama) nepotrebnom, promasenom... Shvatite da vas NIKO i NISTA u tom smislu ne obavezuje.
Ja licno, VEOMA CESTO cinim sledece: pogledam o cemu se radi, promrmljam nesto kao ``hmm, hm, ma zabole me za ovo``, vratim se (one step back) i nastavim da listam ostatak raspolozivog stiva. Ne bojte se - garantujem vam da nikakvih losih posledica (ni za vas, ni za autora teme) biti nece... - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
***Ima i takvih na koje je ciljao autor poslovice: ``da mu usta zapusis, na doope bi progovorio``
Re: Neki se ovde smatraju dezurnim izvaljivacima gluposti***. Da bih im
01.12.2012. 03:38
status: user broj poruka: 2157
E neka si im reko ovo iz citata.Obozavam ovakve teme da citam, da vidim kako neko nesto napda i brani a veoma mali br. zna sta brani ili sta napda i u cemu je razlika osim u FPS koju neko postuje na pocetku, al da volimo dobro da se pljunemo ovakve teme su dokaz.Dok drugi u svetu raspravljaju o cena/performase, ekonomisu, mi volimo da se pljujemo.Cudi me kako se do sad nismo poubijali izmedju sebe.
:: pomogao u bataljenju corava posla, evo, pojasnjavam (nesto sto je vec vise puta receno) :: :: -pojavi se neka tema - - - nije NEOPHODNO razmatrati je. MOZE ali NE MORA (se). Njeno pojavljivanje nikoga ne OBAVEZUJE na ucesce (u eventualnom) razmatranju/komentarisanj :: :: Kolege drage, slobodno ZAOBIDJITE svaku temu koju smatrate glupom, (vama) nepotrebnom, promasenom... Shvatite da vas NIKO i NISTA u tom smislu ne obavezuje :: :: Ja licno, VEOMA CESTO cinim sledece: pogledam o cemu se radi, promrmljam nesto kao ``hmm, hm, ma zabole me za ovo``, vratim se (one step back) i nastavim da listam ostatak raspolozivog stiva. Ne bojte se - garantujem vam da nikakvih losih posledica (ni za vas, ni za autora teme) biti nece.. :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: :: ***Ima i takvih na koje je ciljao autor poslovice: ``da mu usta zapusis, na doope bi progovorio` :: ::
Čekaj sad, koliko kamiona sa prikolicama je taj GTX680? Ništa to ne važi dok ne vidimo testove koliko prikolica vuče uzbrdo. Na 7970 su pukla kočiona klješta pa će da se vrati za koji dan... __________________ Scourge of PCBerza
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.