Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Igre
FarCry3 - poredjenje karti (performance-wise). Pobednik=GTX 680
STRANA 1 OD 1
tortojed FarCry3 - poredjenje karti (performance-wise). Pobednik=GTX 680 30.11.2012. 19:51 T50491

status: user
broj poruka: 10997
Deka je odmah ``brzojavio`` testerima da priprema novi drajver, koji ce, gle cuda, da popravi rezultate crvenih karti. Bice opet: obecanje, ludom radovanje...

http://goo.gl/uVqPG

``Single GPU wise the winner today is the GTX 680``
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
brutos uvek ista ploca - pokvarena 30.11.2012. 20:03 #458064

broj poruka: 190
http://goo.gl/apdbg
tortojed Zasto ploca? Po cemu ``ista``? Po cemu ``pokvarena``? Obicno... 30.11.2012. 20:06 #458066

poredjenje efikasnosti karti u ``vrtenju`` jedne nove i popularne igre. Kome je zanimljivo, taj ce da pogleda. Kome nije zanimljivo, proci ce pored testa kao pored ``turskog groblja``...

SkyFire smooth gaming :) 30.11.2012. 20:12 #458069

broj poruka: 18472
Ja sam jos juce gledao na ruskom sajtu..Pisao sam u temi Far Cry 3.
Meni je zanimljivo cisto jer sy Far Cry serijali AMD Evolved igre,a rade bolje na nV haha.
Tu bas gde treba da se pokazu kada je najjaca zahtevnost detalja tu posrcu a ovamo sad neke price,dolazi AMD do izrazaja u visokim rezolucijama :)
Naravno da ce da ceprkaju sa novim driverima nebi li nesto promenili :)
Dzabe i Ghz,Mega,Giga i sl..

http://pcberza.rs/forum/topic.php?pg=4&topid=50440&forid=26&katid=6

Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda

matz re 30.11.2012. 20:45 #458079

broj poruka: 801
Tih 3-4 frejma vise meni ne opravdava razliku u ceni,a i vidim da je isto i sa 7870-gtx660

Simon72 ... 30.11.2012. 21:55 #458097

broj poruka: 2799
Aj nek mi neko kaže dal vidi razliku na high very high il ultra.meni svude isto il mi nešto sa podešenjima nije u redu.

Adzem ... 30.11.2012. 22:04 #458099

broj poruka: 3797
Dezurni smaraci foruma, ista meta-isto rastojanje.

tortojed Neki se ovde smatraju dezurnim izvaljivacima gluposti***. Da bih im 01.12.2012. 00:58 #458135

pomogao u bataljenju corava posla, evo, pojasnjavam (nesto sto je vec vise puta receno):

-pojavi se neka tema - - - nije NEOPHODNO razmatrati je. MOZE ali NE MORA (se). Njeno pojavljivanje nikoga ne OBAVEZUJE na ucesce (u eventualnom) razmatranju/komentarisanju

Kolege drage, slobodno ZAOBIDJITE svaku temu koju smatrate glupom, (vama) nepotrebnom, promasenom... Shvatite da vas NIKO i NISTA u tom smislu ne obavezuje.

Ja licno, VEOMA CESTO cinim sledece: pogledam o cemu se radi, promrmljam nesto kao ``hmm, hm, ma zabole me za ovo``, vratim se (one step back) i nastavim da listam ostatak raspolozivog stiva. Ne bojte se - garantujem vam da nikakvih losih posledica (ni za vas, ni za autora teme) biti nece...
- - - - - - - - - - - - - - - - - - -

***Ima i takvih na koje je ciljao autor poslovice: ``da mu usta zapusis, na doope bi progovorio``

Milunka Kako lepo 01.12.2012. 02:28 #458142

broj poruka: 1624
Branite AMD.... Ko da vam tata i mama drze AMD....

asus p7p55d-e & intel i5 750 @ 4ghz/`Gainward` gtx470- referentna cista nvidia :-)/2x4gb exeleram black s. 1600 cl9/ssd patrior 60gb + samsung f4 2tb.Samsung F2380. audio- Pioneer A9, dayens Premium monitori, vufer JBL sub 135.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Adzem ... 01.12.2012. 02:32 #458143

broj poruka: 3797
Ti se ne javljaj, od tvojih postova sam se okretao nocu i padao sa kreveta...

:: Branite AMD.... Ko da vam tata i mama drze AMD...
ICEsd Re: Neki se ovde smatraju dezurnim izvaljivacima gluposti***. Da bih im 01.12.2012. 03:38 #458146

broj poruka: 2157

E neka si im reko ovo iz citata.Obozavam ovakve teme da citam, da vidim kako neko nesto napda i brani a veoma mali br. zna sta brani ili sta napda i u cemu je razlika osim u FPS koju neko postuje na pocetku, al da volimo dobro da se pljunemo ovakve teme su dokaz.Dok drugi u svetu raspravljaju o cena/performase, ekonomisu, mi volimo da se pljujemo.Cudi me kako se do sad nismo poubijali izmedju sebe.

:: pomogao u bataljenju corava posla, evo, pojasnjavam (nesto sto je vec vise puta receno)
::
:: -pojavi se neka tema - - - nije NEOPHODNO razmatrati je. MOZE ali NE MORA (se). Njeno pojavljivanje nikoga ne OBAVEZUJE na ucesce (u eventualnom) razmatranju/komentarisanj
:: Kolege drage, slobodno ZAOBIDJITE svaku temu koju smatrate glupom, (vama) nepotrebnom, promasenom... Shvatite da vas NIKO i NISTA u tom smislu ne obavezuje
:: Ja licno, VEOMA CESTO cinim sledece: pogledam o cemu se radi, promrmljam nesto kao ``hmm, hm, ma zabole me za ovo``, vratim se (one step back) i nastavim da listam ostatak raspolozivog stiva. Ne bojte se - garantujem vam da nikakvih losih posledica (ni za vas, ni za autora teme) biti nece..
:: - - - - - - - - - - - - - - - - - -
:: ***Ima i takvih na koje je ciljao autor poslovice: ``da mu usta zapusis, na doope bi progovorio`
Daum ... 01.12.2012. 04:02 #458148

broj poruka: 12794
Čekaj sad, koliko kamiona sa prikolicama je taj GTX680? Ništa to ne važi dok ne vidimo testove koliko prikolica vuče uzbrdo. Na 7970 su pukla kočiona klješta pa će da se vrati za koji dan...

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs