Pa ovo nije normalno vec dva dana se drkam ko kreten i nema sanse 1 kill ako imam do kraja mape ja sam car...Otkljucao sam i radar ali nema seme ja kad gadjam druge nabijem mu se u rep i ceo rafal nista a drugi mene za sec iz piz..materine malo mi fali da izlomim komp...Kako vama ide?Koristim space i e da mogu pitch do maksimuma i jos neke fore ali nema seme...Jel igra neko na joystick-u ili joypad-u?
ali ako ti zapadne neki profi bolje bezi iz aviona ili sa servera :) i ja sam los sa gadjanjem nisam savladao tastaturu igram uz pomoc misa lakse mi je mislim da je poenta da usporis na S da bi mogo da nanisanis to je lek za pesadince a u vazduhu kad se nekome nabijem u rep gledam da ga dvaputa zakljucam a onda je dovoljno da ga taknes mitraljezom i gotov je Phenom IIx4 955BE/3.8GHz CM Hyper 612S Asus M5A97 PRO Sapphire HD 6870 Seagate Barracuda® 1TB/SATA3/7200/64MB NZXT Lexa S Exceleram Black Sark 2x4GB/1866MHz Benq G2220HDA LC Powe LC6650GP3 V2.3 http://tinyurl.com/7rgqpg9
al iz prilozenog uvidjam gresku :) nemoj rafalisat nego probaj 2 po 2.. probaj i sa drugim oruzjima.. igraj se.. ne moguce da ne mozes nikoga pogoditi.. gledaj da ide u njega a ne da drzis levi klik dok ne krene da baca u prazno..
`If everything seems under control, you`re just not going fast enough.` Mario Andretti
bem ti fabricki kuler na 955 skinuo sam 612 s jer sam ga prodao vidim kuler pici ko lud kad ono temperatura 80-90 stepeni ZLOOOOOOOOOOOOOOO KOJI TI JE NICK NA BF3?
Phenom IIx4 955BE/3.8GHz CM Hyper 612S Asus M5A97 PRO Sapphire HD 6870 Seagate Barracuda® 1TB/SATA3/7200/64MB NZXT Lexa S Exceleram Black Sark 2x4GB/1866MHz Benq G2220HDA LC Powe LC6650GP3 V2.3 http://tinyurl.com/7rgqpg9
Naravno uvek gadjaj malo ispred, i kao sto je neko dodao savet, gadjaj u kratkim rafalima da cuvas municiju a opleti kad ga imas na cistaka... Takodje za skretanje u najmanjem radijusu ti je najbolja brzina 300, sve mnogo iznad ili mnogo ispod nije najbolji zaokret... kod lokovanja probaj da ne ispaljujes odmah obe rakete, nego jednu pa pusti mamce pa ga opet lokujes pa ispalis odma drugu ne cekas da se napune itd... takodje nemoj ocekivati da za 2 dana naucis da kidas sa avionom, treba tu sati debelog letenja... te heatseekerse ces vremenom da izostavis iz upotrebe kad se uvestis bice ti dovoljan gun, a stavices rocket pods za zemlju jer dosta tu ciljeva za gadjanje ima... u prevodu nemocni to koriste, jebem li ga... i obavezno se baci na hardcore mislim da ces tako najbolje nauciti zajebi voznju iz treceg lica... pozz .)
Niko normalan ne koristi Heat Seekere, potpuno su beskorisni jer uz dobar aim ih skidam sa glavnim topom, a kao sekundarno staviš ili ATG ili rakete da možeš na zemlju da rokaš.
Kakav crni gamepad :D
Kad vidim n00bove kako voze helikoptere sa tastaturom umrem od smora... __________________ Scourge of PCBerza
Nema seme ceo rafal u helikopter u predji deo svaki metak ga pogdi oi dobijem asist 31 o avionima necu ni da pricam kao da laze igra...U tenk nabijem 10-tak raketa i i pola rafala jedva disable...
Nemoj da odustajes, predji na HC obavezno... U svakom slucaju ti avioni su napravljeni da mogu previse da uspore sto nije dobro a to im je cesto dobra prednost kad prilaze heliju sa strana...
Nema šanse da si ceo rafal ispalio u helikopter a da ga nisi ubio, sigurno si promašio dosta. Helikopteri su vrlo `mekani` i jedan pun rafal ih uništi potpuno. __________________ Scourge of PCBerza
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.