Uf bilo bi super, ali dok ne vidim ne verujem, ovo sam vec citao odavno, pa su ispalili... Jedna od najboljih ako ne i najbolja point and click logicka avantura.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.36 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Mislim da sam odigrao preko 20 avantura ali prva dva dela Syberia-e nisam. Meni je najbolja avantura The Longest Journey a omiljena Day of the Tentacle.
@Dexter Izasla je gomila kvalitetnih avantura u zadnjih par godina ali niko o njima nije pisao na berzi.
Uskoro ce ponovo poceti kod nas da izlazi jedan od poznatijih evropskih stripova. Stariji clanovi berze koji su citali Asterix i Obelix i Gastona sigurno se secaju stripa Spirou i Fantazija.
@Dex Baci pogled na http://www.adventuregamers.com/ Imas detaljne opise, najave, vesti, ma sve o avanturama. Odlican sajt. Preporucujem svima koji vole ovaj zanr.
Kako bre nema? Ima samo niko o njima ne piše jer treba da se koristi mozak a ta COD deca (sviđa mi se kako si ih imenovao) toga baš i nemaju.
- Hamlet Or The Last Game Without MMORPG Features, Shaders Or Product Placement Is Now Available - Samorost - Samorost 2 - Machinarium - Botanicula - Limbo - The Tiny Bang Story
Igre su zaista da se zavališ i da otplivaš u prošlost jedno 15-ak godina i da opet budeš dete u duši. E onda lepo ugasiš svetlo u sobi. Pustiš igru, isključiš telefone i onda igraš.
Mnogo mi se sviđa što takve igre imaju izuzetnu muziku koja dočarava atmosferu bolje nego bilo koji dijalog ili grafika.
Ha, ha... Pre dve nedelje sam ponovo instalirao Syberia I i II... Pita me klinac sta je ovo? Rekoh startuj pa vidi. Posle 2 min. kaze tata ovo je dosadno...
Budalesini se ne svidja sto nema meksicki stil prEtisnes levi klik i saras po nemanima i karakondzulama ili ubogim zombijima koji balave vasceli dan a da pre toga sedam meseci kap tecnosti nisu uneli u svoje mrtve organizme...
Machinarium razvaljuje...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Kako bre nema? Ima samo niko o njima ne piše jer treba da se koristi mozak a ta COD deca (sviđa mi se kako si ih imenovao) toga baš i nemaju :: :: - Hamlet Or The Last Game Without MMORPG Features, Shaders Or Product Placement Is Now Availabl :: - Samoros :: - Samorost :: - Machinariu :: - Botanicul :: - Limb :: - The Tiny Bang Stor :: :: Igre su zaista da se zavališ i da otplivaš u prošlost jedno 15-ak godina i da opet budeš dete u duši. E onda lepo ugasiš svetlo u sobi. Pustiš igru, isključiš telefone i onda igraš :: :: Mnogo mi se sviđa što takve igre imaju izuzetnu muziku koja dočarava atmosferu bolje nego bilo koji dijalog ili grafika :: :: I posle mi kažu: `Uči dete da sutra nađeš posao` :: :: http://www.youtube.com/watch?v=vgdGfSYhwY8&feature=player_embedded# :: ::
Sta znaju deca sta je `point and click` avantura. Ja kad sam instalirao `Syberia I` mislio sam da da nikad bolju igru necu da vidim dok sam ziv. To je old-school gaming,kakav mi matori volimo i tesko je to preneti na decu. A te igre zaista imaju smeka i dusu...
Eh kad bi to bio skrin shot iz igre, ali to je samo neki random crtez, igra mozda izadje 2014 ili 2015, mozda... To ti sve govori o tome da li ce uopste ikada da izadje.
Da kapiram, on ce da je pise to je dogovoreno, ali to je ako bude, ali to je sve, niti datum kad krece da se konkretno radi na projektu niti nista, ge su tek pare, samo planovi, mozda 2015, sve nam jasno, nazalost...
Machinarium tiny bang story i samorost i limbo jesu super igre preporucujem ih ko nije igrao ali syberia je nesto skroz posebno
i kec i dvojka imaju strasno dobry pricu a kate je jako prijatan karakter u igri, najslicnija igra je dracula ali syberija je dosta bolja po meni, jedina igra point and click koja parira syberiji je nancy drew fransiza i teska je ko crna zemlja, jedva cekam nastavak i sa zadovoljstvom cu da ga igram samo se nadam da nece upropastiti pricu
tuk-tuk, necu zaboraviti u kecu onaj zadatak da napravis koktel onoj pevacici koji je bio neresiv za mene godinu i po dana kad nije bilo yt da vidis resenje
i kad sam provaio sta treba ja mislim da se sex nemoze porediti sa osecanjem koji sam tad imao jer sam resio zadatak koji resavam godinu dana :D
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646987. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.