Posto sam do skora imao taj gtx otpad obratio sam se njihovoj (Nvidijinoj) customer support ne bi li video imam li i ja prava in this god forsaken hole za DL key... Ukratko, nemamo. To vazi samo za njihovu listu podrzanih vendora (Amazon, etc.) nema altija ni Emmija tu...
:: naleteh nekako, ne znam kako... pa me interesuje, jel može ovo nekako kod nas? :: :: http://goo.gl/9LKq :: :: I AM the God of war.. Nothing defies me!!
taman mi grafika na reklamaciji jer je crkla, sad kad se `vrati`, nadam se da će da se napravi neki zanimljiv dogovor sa prodavcem... inače nišanim 650ti.. al oni na lageru samo gainward, gigabyte.. tako to... nema msi...
edit: e pa sad sam se smorio... ono jes, uvek to može da se nabavi na drugu stranu, al bilo bi kul imati i to oriđiđi
Kod emmi se dobija.. Sa MSI GTX 660 Ti dobijas Borderlands 2,svi zivi koji su kupili kartu su igru dobili. Imam je i ja. Sa GTX 650 Ti Assassin`s Creed 3 ..Itd.. A i na geforce.com lepo pise,koliko vidim ima i Srbija od podrzanih zemalja. A igra moze da se skine preko steam,kod se naknadno dobije na mail..
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
nisam pazario kod pomenutih, nego u v*phouse... tako ta ne verujem da će oni da refundiraju kartu koja je stara 2,5 god. pa da kupim gde šta hoću, nego ću izgleda morati sa njima nešto da se natežem
Nista te ne kosta da pitas ali kazem ti tesko da ce nesto da bidne... Ovo mi receno maltene iz prve ruke...
:: nisam pazario kod pomenutih, nego u v*phouse... tako ta ne verujem da će oni da refundiraju kartu koja je stara 2,5 god. pa da kupim gde šta hoću, nego ću izgleda morati sa njima nešto da se nateže :: :: :: I AM the God of war.. Nothing defies me!! :: ::
Akcija je svakako za sve GTX650 Ti,nije bitan brend.. Ostali su voljni da daju kako zele. Asus daje sa maticnim plocama i GTX670/680 kartama..
Svakako mozes da probas da ides preko steam,jer cini mi se da se preko njih i dobija code kad skines igru. Moraces samo da posaljes serijski borj svoje karte.
Intel 3930K@4.8 Ghz/Asus Rampage IV Extreme/Corsair Dominator GT 32GB/MSI GTX680 Lightning/Samsung 830 256GB/Creative Titanium HD/Enermax Revolution 1050w/Dell 2709w/CM Stacker 832 i ostala cuda
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.