Po hiljaditi put nema više tih fora nelegalnosti sa win loaderom ,pre ovog win8 što sad imam imao sam 2 god win7 i redovno sam instalirao svaki update i ni jednom mi nije iskočilo windows is not genuine. Black Wolf
:: Njet :: Jel moze link za neki SP1 koji radi na narodnoj verziji a da mi ne iskacu razna obavestenja o nelegalnosti :: :: :: :: :: :: :: :: A instalirali ste SP1 na vase w7 :: ::
e jel zna neko gde se nalaze saved games? Intel i5 3550, Megahalem, GA Z77M D3H, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Mini BLACK/WHITE mod...
Resen problem, hvala Dexter. Mogli su bar da stave obavestenje da mi nedostaje Steam a ne ovako. Da li jos neko sem mene ima mrezu svelih linija (3*3) kad gleda u nebo?
e hvala ti puno. totalno sam zaobravio na to sa hidden folderima. Intel i5 3550, Megahalem, GA Z77M D3H, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Mini BLACK/WHITE mod...
Posto ti je karta slabija poiskljucuj filtere i teselaciju. Smanji rezoluciju i ako ti steam radi u pozadini iskljuci i njega. Stavi najnoviji drajver i defragmentiraj particiju gde si stavio igru.
BTw @Neba Igra voli amd karte tako da neka posalica na njihov racun ne pije vodu :D
Imas resenje za taj problem u temi Hitman absolutions, na poslednjoj strani poslednji post od harry87 objasnio je kako je resio, ja 2 dana nisam bio kuci pa nisam ni imao vremena da probam to pa cu sutra pre podne posto i ja taj problem imam....
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.